Φυσίγγια Ρουμελιώτης Πάτρα

• Thread starter Thread starter Pain
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Καλοριχτα φιλε Παναγιωτη!
Θα αστραφτει κ θα βρονταει ο Ψαρωνας!
χθες ηρθαν και τ δικά.μ είπα να τα δοκιμάσω κ γω πήρα για τη Περδίκα ν δω τα 33 και τα 34 και συμπλήρωσε τη κουτα με 30 και 32 μεταφορικά 5ευρω με ΠΡΑΚΤΟΡΕΊΟ έως εδώ
upload image for free
Ωρέ θα τρέμουν τα νταμαροβούνια της Χίου και όλα τα CUTORNICE σου λέω...... .my man. .sarcastic. .sarcastic.

Μιας και εχει παρει φωτια το τοπικ ειπα να πω και εγω την γνωμη μου
Ειχα παρει μια κουτα 32γρ περυσι στα μπασιματα (ο θεος να τα κανει τετοια)
δεν ειχα παραπονο κανενα..οπως και ο φιλος ο μανος που ειχε παρει 30γρ
Τον δεκεμβριο πηρα αλλη μια κουτα ετσι να υπαρχει
βεβαια πουλια δεν ειχε αλλα και τα φυσιγγια ηταν απογοητευση μεγαλη.....πεταγαν καυτρες ...εβγαζε καπνα το οπλο σαν φουγαρο , δεν το συζηταω οτι επρεπε να βαλω LF πανω για να μην τα κυνηγαω ζωντανα στα χωραφια.............πουλησα μερικα κουτια !! και ο τυπος που τα πηρε τα ιδια αποτελεσματα ακριβως......ολα αυτα με 32γρ
Ο φιλος μου ο μανος με το ιδιο μοντελο οπλου την ιδια χρονια αγορασμενο με τα 30γρ...κανενα προβλημα..
Προφανως και η τεραστια ζητηση εριξε την ποιοτητα , γιατι και στο ζυγισμα ειδαμε διαφορες....
Για να προλαβω καποιους ολα αυτα υπαρχουν σε μηνυματα εδω μεσα,,,,

χθες ηρθαν και τ δικά.μ είπα να τα δοκιμάσω κ γω πήρα για τη Περδίκα ν δω τα 33 και τα 34 και συμπλήρωσε τη κουτα με 30 και 32 μεταφορικά 5ευρω με ΠΡΑΚΤΟΡΕΊΟ έως εδώ
upload image for free
Το λαδί κουτί ποιά φυσίγγια είναι;

upload image for free
Παναγιωτη καλοριχτα,μπαμ και συννεφακια να βλεπεις:cool:

Ειχα παρει μια κουτα 32γρ περυσι στα μπασιματα (ο θεος να τα κανει τετοια)
δεν ειχα παραπονο κανενα..

πεταγαν καυτρες,εβγαζε καπνα το οπλο σαν φουγαρο ...

πουλησα μερικα κουτια !!
Μια μικρη παρατηρηση Περικλη παντα καλοπροαιρετα κ ελπιζω να μην παρεξηγηθω!
Εφοσον η πρωτη παρτιδα ηταν καλη κ η δευτερη "σκαρτη" επρεπε να επερνες τηλ τον ρουμελιωτη να τα παρει πισω αναφεροντας κ τα "προβληματα" που δεν ειχε η πρώτη παρτιδα..
Σε ολους οσους εχουμε αυτογεμη εχει τυχει το φαινομενο της "καυτρας",οταν ομως γινεται συχνα κ με συγκεκριμενη παρτιδα φυσιγγιων τοτε δεν τα χρηαιμοποιουμε,δεν τα χαριζουμε,κ δεν τα πουλαμε,τα απορριπτουμε..

Το λαδί κουτί ποιά φυσίγγια είναι;
αν θυμάμαι καλά.τα 34αρια αλλιως ειναι με α1 33 θα σ πω σίγουρα αυριο
ευχαριστώ παιδιά θα δοκιμαστούν αν βρω χρόνο από Δευτέρα με τις καραμπινες μ με τσοκ μούφα σκητ και 4 και βλέπουμε πάντως όσα κοίταξα έχουν ωραίο ρελιασμα θα σφαξω κιολας

Μια μικρη παρατηρηση Περικλη παντα καλοπροαιρετα κ ελπιζω να μην παρεξηγηθω!
Εφοσον η πρωτη παρτιδα ηταν καλη κ η δευτερη "σκαρτη" επρεπε να επερνες τηλ τον ρουμελιωτη να τα παρει πισω αναφεροντας κ τα "προβληματα" που δεν ειχε η πρώτη παρτιδα..
Σε ολους οσους εχουμε αυτογεμη εχει τυχει το φαινομενο της "καυτρας",οταν ομως γινεται συχνα κ με συγκεκριμενη παρτιδα φυσιγγιων τοτε δεν τα χρηαιμοποιουμε,δεν τα χαριζουμε,κ δεν τα πουλαμε,τα απορριπτουμε..

Υπαρχει και η λυση να τα δωσεις στην μιση τιμη για παγανα , και να μην ξαναπαρεις φιλε

με πρόλαβες αλεξ
αυτά δεν είναι που έριχνε στις φασες?
θα τα δοκιμάσω με μούφα με τη μπρεντα κανη αμα ειναι συγκεντρωτικα οπως λες θα.ναι μανουλα
Ναι Παναγιωτη το συγκεκριμενο 34αρι ειναι το καλυτερο που εχω δοκιμασει μεχρι στιγμης κι ας εχει csb1 και οχι psb1

Υπαρχει και η λυση να τα δωσεις στην μιση τιμη για παγανα ,
Στο προηγουμενο ποστ μου μιλησα για θεμα ασφαλειας("πεταγαν καυτρες") κ οχι μη αποτελεσματικοτητας..

και να μην ξαναπαρεις φιλε
Αυτο εννοειται..

upload image for free
Περιμένουμε εντυπώσεις......

μετα απο επικοινωνια που ειχα με τον Αντρεα για μια παραγγελια μου, οι τωρινες τιμες του κ μεχρις τυχον αλλαγης κοστους πρωτων υλων ειναι:

24gr σκοπευτικο -4,3
28gr σκοπευτικο -4,7
28gr κυνηγετικο -4,9
30gr -5.2
32gr -5.5
32gr με gm3 -6
33gr με Α1 -6,4
34gr psb (με csb, μη λεμε τα ιδια...) -6,4
35gr με psb2 -7,8

μετα απο επικοινωνια που ειχα με τον Αντρεα για μια παραγγελια μου, οι τωρινες τιμες του κ μεχρις τυχον αλλαγης κοστους πρωτων υλων ειναι:

24gr σκοπευτικο -4,3
28gr σκοπευτικο -4,7
28gr κυνηγετικο -4,9
30gr -5.2
32gr -5.5
32gr με gm3 -6
33gr με Α1 -6,4
34gr psb (με csb, μη λεμε τα ιδια...) -6,4
35gr με psb2 -7,8
Πιο χοντρά ακόμα όχι???

Back