Καλοριχτα φιλε Παναγιωτη!
Θα αστραφτει κ θα βρονταει ο Ψαρωνας!
Καλοριχτα φιλε Παναγιωτη!
Ωρέ θα τρέμουν τα νταμαροβούνια της Χίου και όλα τα CUTORNICE σου λέω......χθες ηρθαν και τ δικά.μ είπα να τα δοκιμάσω κ γω πήρα για τη Περδίκα ν δω τα 33 και τα 34 και συμπλήρωσε τη κουτα με 30 και 32 μεταφορικά 5ευρω με ΠΡΑΚΤΟΡΕΊΟ έως εδώ
upload image for free
Το λαδί κουτί ποιά φυσίγγια είναι;χθες ηρθαν και τ δικά.μ είπα να τα δοκιμάσω κ γω πήρα για τη Περδίκα ν δω τα 33 και τα 34 και συμπλήρωσε τη κουτα με 30 και 32 μεταφορικά 5ευρω με ΠΡΑΚΤΟΡΕΊΟ έως εδώ
upload image for free
Παναγιωτη καλοριχτα,μπαμ και συννεφακια να βλεπειςχθες ηρθαν και τ δικά.μ είπα να τα δοκιμάσω κ γω πήρα για τη Περδίκα ν δω τα 33 και τα 34 και συμπλήρωσε τη κουτα με 30 και 32 μεταφορικά 5ευρω με ΠΡΑΚΤΟΡΕΊΟ έως εδώ
upload image for free
34γρ με csb1Το λαδί κουτί ποιά φυσίγγια είναι;
Ειχα παρει μια κουτα 32γρ περυσι στα μπασιματα (ο θεος να τα κανει τετοια)
δεν ειχα παραπονο κανενα..
πεταγαν καυτρες,εβγαζε καπνα το οπλο σαν φουγαρο ...
Μια μικρη παρατηρηση Περικλη παντα καλοπροαιρετα κ ελπιζω να μην παρεξηγηθω!πουλησα μερικα κουτια !!
αν θυμάμαι καλά.τα 34αρια αλλιως ειναι με α1 33 θα σ πω σίγουρα αυριοΤο λαδί κουτί ποιά φυσίγγια είναι;
με πρόλαβες αλεξ34γρ με csb1
Μια μικρη παρατηρηση Περικλη παντα καλοπροαιρετα κ ελπιζω να μην παρεξηγηθω!
Εφοσον η πρωτη παρτιδα ηταν καλη κ η δευτερη "σκαρτη" επρεπε να επερνες τηλ τον ρουμελιωτη να τα παρει πισω αναφεροντας κ τα "προβληματα" που δεν ειχε η πρώτη παρτιδα..
Σε ολους οσους εχουμε αυτογεμη εχει τυχει το φαινομενο της "καυτρας",οταν ομως γινεται συχνα κ με συγκεκριμενη παρτιδα φυσιγγιων τοτε δεν τα χρηαιμοποιουμε,δεν τα χαριζουμε,κ δεν τα πουλαμε,τα απορριπτουμε..
Ναι Παναγιωτη το συγκεκριμενο 34αρι ειναι το καλυτερο που εχω δοκιμασει μεχρι στιγμης κι ας εχει csb1 και οχι psb1με πρόλαβες αλεξ
αυτά δεν είναι που έριχνε στις φασες?
θα τα δοκιμάσω με μούφα με τη μπρεντα κανη αμα ειναι συγκεντρωτικα οπως λες θα.ναι μανουλα
Στο προηγουμενο ποστ μου μιλησα για θεμα ασφαλειας("πεταγαν καυτρες") κ οχι μη αποτελεσματικοτητας..Υπαρχει και η λυση να τα δωσεις στην μιση τιμη για παγανα ,
Αυτο εννοειται..και να μην ξαναπαρεις φιλε
Περιμένουμε εντυπώσεις......χθες ηρθαν και τ δικά.μ είπα να τα δοκιμάσω κ γω πήρα για τη Περδίκα ν δω τα 33 και τα 34 και συμπλήρωσε τη κουτα με 30 και 32 μεταφορικά 5ευρω με ΠΡΑΚΤΟΡΕΊΟ έως εδώ
upload image for free
Φτιάξε μας ντεΝαι Παναγιωτη το συγκεκριμενο 34αρι ειναι το καλυτερο που εχω δοκιμασει μεχρι στιγμης κι ας εχει csb1 και οχι psb1
Πιο χοντρά ακόμα όχι???μετα απο επικοινωνια που ειχα με τον Αντρεα για μια παραγγελια μου, οι τωρινες τιμες του κ μεχρις τυχον αλλαγης κοστους πρωτων υλων ειναι:
24gr σκοπευτικο -4,3
28gr σκοπευτικο -4,7
28gr κυνηγετικο -4,9
30gr -5.2
32gr -5.5
32gr με gm3 -6
33gr με Α1 -6,4
34gr psb (με csb, μη λεμε τα ιδια...) -6,4
35gr με psb2 -7,8
Πιο χοντρά ακόμα όχι???