Φυσίγγια Ρουμελιώτης Πάτρα

• Thread starter Thread starter Pain
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Τη πάει να πει..(ΔΕΝ ΕΧΕΙ 36gr ακόμη).....Κανονικά τη θερινή περίοδο εκτός κυνηγετικής σεζόν θα πρέπει να γεμίζει ένα Α' stock να έχει αέρα/καβάτζα για να μπορεί να προλάβει αργότερα τις επερχόμενες παραγγελίες....
Υπάρχει λόγος αν μιλήσεις μαζί του στο τηλ θα σου πει δεν μπορώ να πω δημόσια για το 36 αρι με μ92ς

Νίκο τα Sporting Bior 28gr φέτος τα κυκλοφόρισε. Θα τα ρίξω φέτος σίγουρα σε περπατητά με την καραμπίνα και σε κλειστά καρτέρια με το S.Pose....Σαν φυσίγγι bior δίνει κέντρα με ομοιόμορφη περιφέρεια....Βγαίνει μόνο σε Νο:8,5 (psb5) και με τιμή 4,50€/κουτί..... .my man.
Κώστα είναι κάτι σαν το lambro mezzo??

Εγώ πάντως μέσα στον Σεπτέμβριο ετοιμάζομαι για δεύτερη παραγγελία και κυρίως χοντρά απλά επειδή ακόμα 36 αρι δεν γέμισε περιμένω.....
Σε προσκαλω για φασσες λοιπον έλα με τα φυσίγγια σου εγώ με τα δικά μου γτ άλλο δε μου κατσανε κ άλλο δε τραβανε και να έχεις τη ρεμι μαζί ετσι θα έχω champion golden wolf έτσι για ποικιλια αγόρι μου και να δούμε τι πκαι ζει λίγο γτ όλα τα φυσίγγια του μεπορίου κεντανε μέχρι τα 25-30 μετρ και νορμαλ καιρο μετά τι γίνετε ???

Last edited:
Bnllcrio απλα θέλω να δω τη σκοπευτηκη σου κατάσταση με το καθε φυσιγγι ξεχωριστα γτ άλλο να σε κεντρο κι άλλο να σε με την περιφερια πάνω στο πουλι απλα αυτό προς αποφυγη παρεξηγησης δεν υποτιμω κάνενα φυσιγγι ούτε εκθιαζω ένα άλλο γτ στα 25 μέτρα ένα φυσιγγι ότι νούμερο και και να έχει μέσα ακόμα και 11 στο απογευματινο παππι τα καταφέρνει και σε καιρό μαλακό περιση πχ χρυσιυπόλη είχε κουνουπια μέχρι τα χρηστουγενα έτσι να τα λέμε κ αυτά το μετά είναι το θέμα στο υγρο κρύο και στα μέτρα τα πολλα για αυτό και οι γνωστές λένε δε τα βρήκα με το τάδε φυσιγγι και οι άλλοι τα γνωστά καντιλια

Σε προσκαλω για φασσες λοιπον έλα με τα φυσίγγια σου εγώ με τα δικά μου γτ άλλο δε μου κατσανε κ άλλο δε τραβανε και να έχεις τη ρεμι μαζί ετσι θα έχω champion golden wolf έτσι για ποικιλια αγόρι μου και να δούμε τι πκαι ζει λίγο γτ όλα τα φυσίγγια του μεπορίου κεντανε μέχρι τα 25-30 μετρ και νορμαλ καιρο μετά τι γίνετε ???
Ενοειται θα κυνηγήσουμε μαζί φίλε μου Τόλη και με την Ρεμί και την μπενελα..... champion και wolf τα έχω ρίξει στα χοντρά τους είναι καλά τα ψιλά τους δεν μου άρεσαν όσο για τα golden ξέρεις τι πεζεται τα έχουμε πει μακάρι να βγάλει ο πέτραν για να πάρω.....
Ναι Τέλη....ακριβώς..!!
Κατάλαβα να το αποφύγω τότε γιατί μια χρονιά έριξα το 32 το mezzo και τα καντήλια συνεφο πήγαιναν αχαχα
Bnllcrio απλα θέλω να δω τη σκοπευτηκη σου κατάσταση με το καθε φυσιγγι ξεχωριστα γτ άλλο να σε κεντρο κι άλλο να σε με την περιφερια πάνω στο πουλι απλα αυτό προς αποφυγη παρεξηγησης δεν υποτιμω κάνενα φυσιγγι ούτε εκθιαζω ένα άλλο γτ στα 25 μέτρα ένα φυσιγγι ότι νούμερο και και να έχει μέσα ακόμα και 11 στο απογευματινο παππι τα καταφέρνει και σε καιρό μαλακό περιση πχ χρυσιυπόλη είχε κουνουπια μέχρι τα χρηστουγενα έτσι να τα λέμε κ αυτά το μετά είναι το θέμα στο υγρο κρύο και στα μέτρα τα πολλα για αυτό και οι γνωστές λένε δε τα βρήκα με το τάδε φυσιγγι και οι άλλοι τα γνωστά καντιλια
Σκοπευτική ικανότητα δεν ξέρω αν έχω καλή φίλε μου Τόλη αλλά σε νορμάλ αποστασεις έχω καλά ποσοστά επιτυχίας .....για υγρασίες και κρύο που λές έχω δει το wolf να κλαταρει και του υψηλού να συνέχιζει ακάθεκτο κάτι λέει αυτό νομίζω.....

Κατάλαβα να το αποφύγω τότε γιατί μια χρονιά έριξα το 32 το mezzo και τα καντήλια συνεφο πήγαιναν αχαχα
Oχι να μην το αποφυγεις..δεν φταιει η μεσοταπα..το φυσιγγι δεν σου εκατσε καλα(για τα mezzo 32 δεν ακουγονται τα καλυτερα εν συγκριση με τα 30 κ τα 28..)..
Δοκιμασε κ οποιο αλλο θες με αυτο το βυσμα κ θα δεις..μην το βλεπεις ετσι..

Την ίδια γνώμη έχω κι εγώ για το 32άρι mezzo.....2 κουτιά έριξα και δν πείρα πουλί και ήταν και όλο κρότο.....
Εγώ εννοούσα για τα 28 & 30gr mezzo που πάνε μπάλα ως τα 30m.....
Στα 30m τα bior 28 ανοίγει η τουφεκιά 50m....με πολύ καλή κατανομή.

Oχι να μην το αποφυγεις..δεν φταιει η μεσοταπα..το φυσιγγι δεν σου εκατσε καλα(για τα mezzo 32 δεν ακουγονται τα καλυτερα εν συγκριση με τα 30 κ τα 28..)..
Δοκιμασε οποιο αλλο θες κ θα δεις..μην το βλεπεις ετσι..
Τάσο μπορεί να έχεις και δίκιο στην επόμενη παραγγελία θα βάλω μερικά κουτάκια γιατί τα θέλω για περπατητο τσίχλας που οι τουφεκιές μου δεν ξεπερνούν τα 25 μέτρα.....

Την ίδια γνώμη έχω κι εγώ για το 32άρι mezzo.....2 κουτιά έριξα και δν πείρα πουλί και ήταν και όλο κρότο.....
Εγώ εννοούσα για τα 28 & 30gr mezzo που πάνε μπάλα ως τα 30m.....
Στα 30m τα bior 28 ανοίγει η τουφεκιά 50m....με πολύ καλή κατανομή.
Οκ Κώστα κατάλαβα τιμή κάτω του 5 ευρου να φανταστώ

Ενοειται θα κυνηγήσουμε μαζί φίλε μου Τόλη και με την Ρεμί και την μπενελα..... champion και wolf τα έχω ρίξει στα χοντρά τους είναι καλά τα ψιλά τους δεν μου άρεσαν όσο για τα golden ξέρεις τι πεζεται τα έχουμε πει μακάρι να βγάλει ο πέτραν για να πάρω.....

Σκοπευτική ικανότητα δεν ξέρω αν έχω καλή φίλε μου Τόλη αλλά σε νορμάλ αποστασεις έχω καλά ποσοστά επιτυχίας .....για υγρασίες και κρύο που λές έχω δει το wolf να κλαταρει και του υψηλού να συνέχιζει ακάθεκτο κάτι λέει αυτό νομίζω.....
Να δω πως σου κάθονται τα φυσίγγια ρε φιλέ δε σε ειπα και τουφεκαλευρη

Να δω πως σου κάθονται τα φυσίγγια ρε φιλέ δε σε ειπα και τουφεκαλευρη
Χαχαχα προς θεού φίλε Τόλη.....
Ο υψιλος να νε καλά εκεί που είναι είχε φορτομενα σε ταπ για αυτό και δεν κολωνανε στο κρύο δουλεβε αβερτα σερβία στα υδρόβια ξέρεις εκεί περναει όλος ο κόσμος. Ετσι
Όντως φαρμακια αλλά ντουφέκια και ντεπον χαχαχα

Χαχαχα έχει κλώτσημα η ρουφιάνα του θείου μου που είναι comfort έχει αρκετή διαφορά και το σκέφτομαι σοβαρά για αλλαγή κοντάκι πάπια.....
καλυτερα παρε ολόκληρη μεταχειρισμένα τα ίδια λεφτά θα σου βγει χαχαχα

Καλησπέρα , μόλις σήμερα χτύπησε το τηλέφωνο ήταν ο κουμπάρος ,μου λέει Στα τρυγόνια προχθές δουλέψανε κάτι φίλοι ρουμελιώτης sporting 28 gr και ήταν φοβερα ... Του είπα θα ψάξω και θα σε ενημερώσω περαιτέρω.. Έκατσα και διάβασα όλα αυτά που ειπώθηκαν , χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις , το συμπέρασμα είναι κάτι θετικό για αυτά τα φυσίγγια ... αλλα επειδή πολλές ονομασίες με πυρίτιδες γραμμάρια k.a θέλω να μου προτείνεται φυσίγγια για δοκιμη
ορτύκι-τριγoνη
μπεκάτσα
πάπιες-φάσες

τα κυνήγια σε βόρειο ελλάδα όπου οι θερμοκρασίες τον χειμώνα είναι αισθητά χαμηλές

Back