Σε ευχαριστώ πολύ.Να σαι καλά.Καλοκαυτα φιλε εύχομαι να μην σου φτάσουν. Πολύ καλές ο επιλογές σου. Ίδιες ακριβώς έχω κάνει κι εγώ. Περιμένω την κριτική σου όταν με το καλό τα δοκιμάσεις ενδελεχώς
Σε ευχαριστώ πολύ.Να σαι καλά.Καλοκαυτα φιλε εύχομαι να μην σου φτάσουν. Πολύ καλές ο επιλογές σου. Ίδιες ακριβώς έχω κάνει κι εγώ. Περιμένω την κριτική σου όταν με το καλό τα δοκιμάσεις ενδελεχώς
Η πρωτη κουτα να σου φυγει στις φασσες και στα παπια Ηλια και γρηγορα!!!!Μόλις παραλάβαμε!!!
Το 28 Άρι του είναι απαιχτο! Βλέπω πήρες και με gm3 πολύ καλό φυσιγγι και αυτό.Ευχαριστώ παιδια!!
Αυριο βγαινει και ο σκύλος πρώτη έξοδο για φέτος μετα την ανάρρωση και ελπίζω να πέσουμε σε κανένα ορτυκακι να ξεμουδιασει λιγο, να δοκιμάσω και τα 28γραμμάρια που προορίζονται για κυνήγι! (πέρσι εριχνα τα σκοπευτικά 28γρ)
Στα 5 ευρώ είναι νομίζω!!!Οντος το 28αρι του και το 30αρι ειναι φοβερα.
Απο τιμη ποσο το εχει το 28αρι φετος?
4,70 σκοπευτικόΑπο τιμη ποσο το εχει το 28αρι φετος?
Αυτό το 28αρι με τα 4,90 ,λίγο ζόρικο μου φάνηκε.4,70 σκοπευτικό
4.90 κυνηγετικό
Σε τι φίλε μου γιατί σκέφτομαι να τσιμπισω μερικάΑυτό το 28αρι με τα 4,90 ,λίγο ζόρικο μου φάνηκε.
Λέγοντας λίγο ζόρικο ,εννοώ οτι μου φανηκε κάπως δυνατό για 28άρι,σαν να είναι πατημένο περισσότερο.Σε τι φίλε μου γιατί σκέφτομαι να τσιμπισω μερικά
Κατάλαβα θα πάρω και θα γράψω και εγώ την γνώμη μου!!Λέγοντας λίγο ζόρικο ,εννοώ οτι μου φανηκε κάπως δυνατό για 28άρι,σαν να είναι πατημένο περισσότερο.
Δεν το δοκίμασα ακόμη Δημήτρη...Απο βδομάδα θα το ρίξω σε κανένα ορτύκι/αγριοπερίστερο και βλέπουμε.Αυτό το 28αρι με τα 4,90 ,λίγο ζόρικο μου φάνηκε.
Ποιά η διαφορά τους....Διαφορετική βυσμάτωση ή σε πυρίτιδα...;;;;4,70 σκοπευτικό
4.90 κυνηγετικό
Το "κυνηγετικό" 28αρι (κάλυκας - καψούλι ΜΑΧΑΜ - 10αρης πάφυλας):Ποιά η διαφορά τους....Διαφορετική βυσμάτωση ή σε πυρίτιδα...;;;;
Στέλιο ευχαριστώ πολύ!!Το "κυνηγετικό" 28αρι (κάλυκας - καψούλι ΜΑΧΑΜ - 10αρης πάφυλας):
View attachment 4048
και το σκοπευτικό Hyperion Sporting - κάλυκας & καψούλι Fiocchi (616) - (8 mm πάφυλας)
View attachment 4049
Και το έτερο σκοπευτικό Hyperion compak, με βύσμα piston-skeet (Fiocchi - 616 επίσης):
View attachment 4050
Μίλησε ο googlis.Το "κυνηγετικό" 28αρι (κάλυκας - καψούλι ΜΑΧΑΜ - 10αρης πάφυλας):
View attachment 4048
και το σκοπευτικό Hyperion Sporting - κάλυκας & καψούλι Fiocchi (616) - (8 mm πάφυλας)
View attachment 4049
Και το έτερο σκοπευτικό Hyperion compak, με βύσμα piston-skeet (Fiocchi - 616 επίσης):
View attachment 4050
Το μεσαίο είναι απίστευτοΤο "κυνηγετικό" 28αρι (κάλυκας - καψούλι ΜΑΧΑΜ - 10αρης πάφυλας):
View attachment 4048
View attachment 4049
View attachment 4050
Ναι σωστά, στην αρχή το έβγαλε με την 24αρα CSB6, είχαμε κάνει μεγάλη συζήτηση εδώ αν ήταν πράγματι αυτή όπως έλεγε ... ή η CSB5 ... τελικά το επιβεβαίωσα ότι έλεγε αλήθεια, ήταν πράγματι η 6.Ωραιος οπως πάντα Στέλιο αλλα εχω σημειωμένο και το compak που εβγαλε το 2017 σε γαλαζιο fiocchi με csb6 στο 1.35 και καρδαρά 25. Αλλη συνταγή πάλι αυτή;