Να είσαι καλά Άριστο , να έχεις και εσύ , μια καλή σεζόν , όχι στην παλιά συσκευασία , είμαι της παλιάς σχολής .Καλοκαυτα φίλε, το κάθε ένα με μια ξεχωριστή στιγμή, σε νέα συσκευασία και εσύ;;;; μόνο το κουτί;;; ή και τον κάλυκα;;;
Να είσαι καλά Άριστο , να έχεις και εσύ , μια καλή σεζόν , όχι στην παλιά συσκευασία , είμαι της παλιάς σχολής .Καλοκαυτα φίλε, το κάθε ένα με μια ξεχωριστή στιγμή, σε νέα συσκευασία και εσύ;;;; μόνο το κουτί;;; ή και τον κάλυκα;;;
Σε ευχαριστώ φίλαρακι μου!!!!Καψε πραμα Τελη πολυ ωραια συσκευασια μου αρεσε πολυ το λογοτυπο ελληνικο προιον
Το ελπίζω φίλε χαχαχαΝα σου δώσουν ωραία θηράματα Τέλη .
Xαίρομαι να βλέπω να στηρίζεται η εγχώρια παραγωγή .ΜπράβοΕνδεικτικά κάποια κουτάκια απο την ποικιλία:View attachment 15057
Τα compak είναι με τίποτα skeet συγκετροτηρα ή κανονικό ποτηράκι;;;Ενδεικτικά κάποια κουτάκια απο την ποικιλία:View attachment 15057
Με piston skeet gualandi είναι.Τα compak είναι με τίποτα skeet συγκετροτηρα ή κανονικό ποτηράκι;;;
Για το gualandi μην περάσεις όρκο. Για αυτό έγραψα(ήθελα να γράψω δηλαδή )《τύπου》Με piston skeet gualandi είναι.
Αυτή την τουφεκια μου έδωσε, καλό φυσιγγιView attachment 14856
Ρουμελιοτη 24γρ 9 1/2 35μετρα με kiks smock 2*
Συγκετροτηρας τύπου skit. Στόχος 1×1
Το csb 1 στα 32 γρ σε νορμάλ θερμοκρασίες δίδει φοβερή ντουφεκιά .Συγκέντρωση -ταχύτητα και ανεκτή ανάκρουση .Επειδή βλέπω πολλούς φίλους να γράφουν για ρα φυσίγγια του Ρουμελιώτη, ενα φυσίγγι που δοκίμασα περισυ ήταν με μισοταπα στα 32 γραμ. Νομίζω στα ψιλα είναι το αγαπημένο μου, περισσότερο και από το 30αρι του.
Καλησπερα παιδες,,,για φασσα κ υδροβια ποια φυσιγγια να παραγγειλω για την BENELLI M2;;;;
Ευχαριστω Ηλια,φασσα κ πρασινο μονο Νο5 κ 36 γρ.34gr (psb) και για λίγο πιο χαμηλές θερμοκρασίες 36gr (tecna)
Νούμερα θα σε συμβούλευα 6ρι αλλά εχει να κάνει με τα μέτρα που τουφεκάς και με τι σκάγια νιώθεις εσύ άνετος.
Παντως αυτα τα 2 τα εχω δοκιμασμένα και σε φασσες και σε υδρόβια(πράσινα) με supersport & m2 και τα πανε τρένο!
Αν κυνηγάς και μικρά παπιά, και το 32ρι με gm3 σε καλύπτει πλήρως.
Πάρε το 36ρι του Ανδρέα τότε και θα πάθεις πλάκα!Ευχαριστω Ηλια,φασσα κ πρασινο μονο Νο5 κ 36 γρ.
Ευχαριστω Ηλια,φασσα κ πρασινο μονο Νο5 κ 36 γρ.