Παιδιά στο βάλτο δε θέλει ατσάλινα;
Τα πλημμυρισμενα, διπλα στους βαλτους, εννοω Γιωργο.
Εκει επιτρεπονται τα μολυβια
Παιδιά στο βάλτο δε θέλει ατσάλινα;
Tα ατσάλινα επιβάλονται στους υγροβιότοπους, τώρα σύμφωνα με τον ορισμό του (υγροβιότοπος ονομάζεται κάθε τόπος που καλύπτεται μόνιμα ή εποχικά από ρηχά νερά ή που δεν καλύπτεται ποτέ από νερά αλλά έχει υγρό υπόστρωμα για μεγάλο διάστημα του έτους)Παιδιά στο βάλτο δε θέλει ατσάλινα;
Εγώ έχοντας το πακέτο το δικό σουΚαλησπερα παιδες,,,για φασσα κ υδροβια ποια φυσιγγια να παραγγειλω για την BENELLI M2;;;;
Lambro καφέ no6 και no4Μάλιστα άρα υπάρχει ένα κενό στον ορισμό της έννοιας.εγω πάντως συνεχίζω την αναζήτηση φυσιγγιων σαν αρχάριος στο κυνήγι των υδροβιων
Δεν υπάρχει κενό φίλε ο νόμος είναι ξεκάθαρος όπου έχει χαρακτηριστεί υδροβιότοπος θέλει ατσάλινα τα πλημμυρισμένα χωράφια ως επί τον πλείστον δεν αποτελούν υδροβιότοπο εκτός αν είναι γειτονικά με κάποιο ποτάμι σε κάποιες περιπτώσεις δηλαδή......Μάλιστα άρα υπάρχει ένα κενό στον ορισμό της έννοιας.εγω πάντως συνεχίζω την αναζήτηση φυσιγγιων σαν αρχάριος στο κυνήγι των υδροβιων
Φαντάσου το 38αρι με μ92ς που θα βγάλει τώραΕγώ έχοντας το πακέτο το δικό σου
Benellακιας και Μ2 μάλιστα και ρουμελιωτικος‼
Χρησιμοποιώ για φασσα (κυρίως) 35γρ με psb2. Όπως είπαν και παραπάνω πολύ καλό φυσίγγι.
Χρησιμοποιώ επίσης σε μικρότερη ποσότητα (με καλύπτει το παραπάνω) το 36γρ με teckna.
Ωραίο κι αυτό με περισσότερη ανάκρουση όμως και θέλει πιο κρύο καιρό.
Θερίζουν και τα δύο.
Αν είσαι μετριου αναστήματος(οπως εγώ)
βάλε την κλίση Cστο όπλο και τριάρι τσοκ στην κανη και δεν θες τίποτε άλλο...
Ετσι Αγγελε,σ αυτη την κλιση κατεληξα κ εγω c....τσοκ ξεκιναμε με 3-2-1,οσο χειμωνιαζει,,στο βουνο Νο6-7,,κ στον καμπο Νο 5-4 ...γραμμ 36-40Εγώ έχοντας το πακέτο το δικό σου
Benellακιας και Μ2 μάλιστα και ρουμελιωτικος‼
Χρησιμοποιώ για φασσα (κυρίως) 35γρ με psb2. Όπως είπαν και παραπάνω πολύ καλό φυσίγγι.
Χρησιμοποιώ επίσης σε μικρότερη ποσότητα (με καλύπτει το παραπάνω) το 36γρ με teckna.
Ωραίο κι αυτό με περισσότερη ανάκρουση όμως και θέλει πιο κρύο καιρό.
Θερίζουν και τα δύο.
Αν είσαι μετριου αναστήματος(οπως εγώ)
βάλε την κλίση Cστο όπλο και τριάρι τσοκ στην κανη και δεν θες τίποτε άλλο...
Ετσι Σπυρο,μετα απο 30 χρ.,επειδη την κυνηγαω παντου τη φασσα, ο καμπος ειναι πιο δυσκολος,36 με 40 γραμμ κ Νο 5-4Σε βλεπω κατασταλαγμενο κ δεν θελω να σου αλλαξω γνωμη.
Να σου πω κ τη δικη μου "συνταγη, μιας κ εχω κ εγω m2.
Σε φασα, λιγο πολυ ολη τη χρονια, τη βγαζω με τα 34αρια psb που λεει κ ο Ηλιας σε νο 6&7.
Στο βαλτο, οπως κ στα πολυ κρυα στη φασα, βαζω το 35αρι psb2 σε νο 6&5 οπως λεει κ ο Κωνσταντινος απο πανω.
Τωρα περιμενουμε κ το 34αρι με MB για δοκιμουλες!
Γιάννη υπάρχει ένα μαγαζί στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας Petland αν τo googlαρεις θα δεις τιμές , και αν υπάρχει αυτό πού ψάχνεις .Καλημερα παιδες Β.Ελλαδα τα φυσιγγια του Ρουμελιωτη ταχει κανενα μαγαζι??
Το κοκκινο ποιο ειναι φιλε;τα εχει αλλαξει τα κουτια του περισυ το μαυρο κουτι ειχε την gm3Σαββατο εδωσα την παραγγελια στον Αντρέα και Δευτέρα ηταν αθηναView attachment 15601
28γρ και 30γρ είναι, δεν έχει αλλάξει κάτι.Σε μαύρα τα είχε και φέτος τα gm3.Το κοκκινο ποιο ειναι φιλε;τα εχει αλλαξει τα κουτια του περισυ το μαυρο κουτι ειχε την gm3
τα 30αρια είναι. ας εχει τσιχλες φετος στα μπασιματα και θα παρει φωτια η a400, οταν βρω χρόνο θα τα δοκιμασω πινακα. Μανο τις ξέρεις τις λεπτομεριες, τιμες ιδιεςΤο κοκκινο ποιο ειναι φιλε;τα εχει αλλαξει τα κουτια του περισυ το μαυρο κουτι ειχε την gm3
Σπύρο καλόριχτα!Σαββατο εδωσα την παραγγελια στον Αντρέα και Δευτέρα ηταν αθηναView attachment 15601
Πήρα μια κούτα κι εγώ, να δούμε τι κάνουντα 28αρια αν και "κυνηγετικα" ηταν παρα πολυ καλα στα σπασιματα τους. μου φανηκαν γρήγορα, "αμεσα" και ενιωσα σαν να τα ριχνω καιρο
Κ εμένα πέρυσι που τα έριξα Μ φάνηκαν γρήγορα...αλλά ήταν καλά το 30αρι του όμως δν ξέρω δν Μ κάτσε καθόλου..τα 28αρια αν και "κυνηγετικα" ηταν παρα πολυ καλα στα σπασιματα τους. μου φανηκαν γρήγορα, "αμεσα" και ενιωσα σαν να τα ριχνω καιρο
Το 28 Άρι το κυνηγετικό είναι απαιχτο , πολύ καλό γρήγορο και συγκεντρωτικό σε βοηθάει πολύ γρήγορα να το βρεις,στα απογευματινά είναι απόλαυση.τα 28αρια αν και "κυνηγετικα" ηταν παρα πολυ καλα στα σπασιματα τους. μου φανηκαν γρήγορα, "αμεσα" και ενιωσα σαν να τα ριχνω καιρο