αμα μπορεις κοψε ενα μιχαλη.Φίλε φέτος που πήρα μου είπε οτι τα άλλαξε και έβαλε psb1, αν μπορειτε να γνωρισετε τα μπαρουτια από τη φωτό να κόψω ένα να δείτε τη έχει.
Δεν έχω ρίξει το παλιό για να τα συγκρίνω αλλά το φετινό μου αρέσει πολύ.
αμα μπορεις κοψε ενα μιχαλη.Φίλε φέτος που πήρα μου είπε οτι τα άλλαξε και έβαλε psb1, αν μπορειτε να γνωρισετε τα μπαρουτια από τη φωτό να κόψω ένα να δείτε τη έχει.
Από τα καλύτερα φυσίγγια που έχω δοκιμάσειΔοκίμασα τα 32γρ σε νούμερο 8 και έμεινα αρκετά ευχαριστημένος τα βρήκα μαζί τους αρκετά γρήγορα αν και γρήγορα φυσίγγια
Όσο για τα 36γρ νούμερο 6 δεν έχω τουφεκίσει ακόμα κάτι αξιόλογο με αυτά
Μιχάλη, αν οι κάλυκες είναι ημιδιάφανοι, σαν του Παύλου παραπάνω, ίσως μπορείς να διακρίνεις μέσα στο φυσίγγι χωρίς να το κόψεις.Φίλε φέτος που πήρα μου είπε οτι τα άλλαξε και έβαλε psb1, αν μπορειτε να γνωρισετε τα μπαρουτια από τη φωτό να κόψω ένα να δείτε τη έχει.
Εχω τα 34αρια psb1 με τον ημιδιαφανο καλυκα οπως λες και η πυριτιδα ειναι οντως τετραγωνη.Μιχάλη, αν οι κάλυκες είναι ημιδιάφανοι, σαν του Παύλου παραπάνω, ίσως μπορείς να διακρίνεις μέσα στο φυσίγγι χωρίς να το κόψεις.
Η PSB1 είναι τετράγωνη, τα φυλλίδια εννοώ, ενώ η CSB1 στρογγυλή, σαν αυτή στις φωτο του Παύλου.
Οκ αν στο ειπε ετσι ειναι...Φίλε φέτος που πήρα μου είπε οτι τα άλλαξε και έβαλε psb1, αν μπορειτε να γνωρισετε τα μπαρουτια από τη φωτό να κόψω ένα να δείτε τη έχει.
Τετραγωνη ειναι Στελιο
View attachment 35314
Ηλια απο περυσι βαζει psb1 πιο πριν ειχαν csb1, οχι βεβαια οτι με χαλαγαν τα παλια...Psb1 ειναι...
Ωραια παλιος μου ερωτας η psb1Ηλια απο περυσι βαζει psb1 πιο πριν ειχαν csb1, οχι βεβαια οτι με χαλαγαν τα παλια...
Το αίμα δεν μου λέει κάτι.Και ακριβά πολύ καλα φυσίγγια έχουν αίμα.Το θέμα είναι να τα παίρνεις χέρι και ως επί το πλείστον ξερά.Το θεμα είναι ότι με ότι και αν τα ειχε γεμίσει , εγω 4 χρόνια που παίρνω και ριχνω μερικά κουτια , μαμανε και δέρνουν τα 34αρια και προχθες με τα φετινα νο4 πηρε και λαγο ο ξαδερφος με αυτα!
Τις τελευταίες μέρες με τις ζεστουλες έχω ευχαριστηθεί το 28αρι με τον piston skeet. Σαρώνει και πέφτουν στουπια με λίγο αίμα μερικές!
Πέφτουν πατσαβουρια κοντά-μακρια. Έχω γκρεμίσει καμία δεκαπενταριά με αυτά και μια μόνο ήταν ζωντανή αλλά ακινητη.Το αίμα δεν μου λέει κάτι.Και ακριβά πολύ καλα φυσίγγια έχουν αίμα.Το θέμα είναι να τα παίρνεις χέρι και ως επί το πλείστον ξερά.
Όταν βγάλω καλό συμπέρασμα έπειτα από συνεχομένα κυνήγια με αυτά θα επανέλθω να γράψω, διότι είχα ζωντανά.Πατρίδα αν έριχνες τα 28 με καρδαρά ίσως με τέτοιο καιρό να είχες ζωντανά.Πέφτουν πατσαβουρια κοντά-μακρια. Έχω γκρεμίσει καμία δεκαπενταριά με αυτά και μια μόνο ήταν ζωντανή αλλά ακινητη.
Αν του πεις τα πάντα βγάζει ό,τι τραβάει η όρεξή σου!Με μεσοταπα βγάζει κανένα φυσιγγι?
Αυτα θα τα καψω με τσιχλοκαιρο. Σε καιρό όπως τωρα όντως δίνουν ζωντανά πουλια. Με τι τσοκ ριχνεις τα piston skeet?Όταν βγάλω καλό συμπέρασμα έπειτα από συνεχομένα κυνήγια με αυτά θα επανέλθω να γράψω, διότι είχα ζωντανά.Πατρίδα αν έριχνες τα 28 με καρδαρά ίσως με τέτοιο καιρό να είχες ζωντανά.
1-3 σταθερά είμαι.Εκτός και αν πάρω τηνΑυτα θα τα καψω με τσιχλοκαιρο. Σε καιρό όπως τωρα όντως δίνουν ζωντανά πουλια. Με τι τσοκ ριχνεις τα piston skeet?
Δοκίμασε τα με το **** της crio......1-3 σταθερά είμαι.Εκτός και αν πάρω την
Crio αλλά όπως μου κάθεται το τοζ είναι απλά μαγεία!!!