δεν δικαιολογηται επρεπε να τα καις![ριξε τα 28αρια του τα κυνηγετικα]1-3 σταθερά.
δεν δικαιολογηται επρεπε να τα καις![ριξε τα 28αρια του τα κυνηγετικα]1-3 σταθερά.
Καλοριχτα Λαζο!
Θα τον παρω τηλ να γεμισει και κανα πορτοκαλι με βούλες....
Εύχομαι να τα ρίξεις συντομα.Ηρθε η κουτα Ωραιες οι αλλαγες στα χρωματα. Πλεον και χυμα μεσα στο γιλεκο μπορεις να τα ριξεις δεν εχεις θεμα να τα μπερδεψεις.
Τί φυσιγγάρα ήταν αυτή παναγία μου, το 17 που τα πρωτοδοκίμασα και κόλλησα ήταν σκέτο φαρμάκι και τα έβρισκα σε τιμαί λογικαί. Από την επόμενη χρονιά μάλλον άλλαξε συνταγή και από φαρμάκι έγινε τιμή φαρμακείοΓιάννη να τουφεκαμε αυτά που μπορούμε να πάρουμε φιλε. Πριν μερικές μερες ένας δίπλα μου δεν άφησε να περασει πουλί χωρίς να του αμολησει τριαρα. Και 70-80 μέτρα να ήταν τριαρα έριχνε με gorilla κόκκινα. Δύο κουτιά έκαψε και ζήτημα ειναι αν κράτησε 2-3 πουλια.
Ωραίος ο Αντρέαςςς!!! Καλόριχτα φίλε μου με πολλές χρωματιστές επιτυχίες!!!Ηρθε η κουτα Ωραιες οι αλλαγες στα χρωματα. Πλεον και χυμα μεσα στο γιλεκο μπορεις να τα ριξεις δεν εχεις θεμα να τα μπερδεψεις.
32gr csb-1 6.30ε 34gr psb-1 7,30ε 36gr mbx36 10ε.Εύχομαι να τα ρίξεις συντομα.
Οι τιμες που βρίσκονται ;
Καλά και ασφαλή κυνήγια φίλε!Ηρθε η κουτα Ωραιες οι αλλαγες στα χρωματα. Πλεον και χυμα μεσα στο γιλεκο μπορεις να τα ριξεις δεν εχεις θεμα να τα μπερδεψεις.
Το δαγκωσες από το κρύο?Ρε γιατί δεν κλείνει το δίκαννο, γιατί τι έπαθε; View attachment 37508
ευαισθητουλια τα δικαννα!Ρε γιατί δεν κλείνει το δίκαννο, γιατί τι έπαθε; View attachment 37508
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Σκοπευτικά-φυσίγγια.64/post-332990στελιο θυμασαι το 28αρι το κυνηγετικο να το εχεις ανοιξει και παρουσιασει?
Μαυρος κάλυκας Fiocchi ασημοπαφυλος 16mm είχε καψούλι 616 "χρυσό"..ξερουμε το φιοκι με τον ασημενιο παφυλα που εχει ο ρουμελιωτης τι καψυλι εχει?
μπλε εχω τωρα.Fiocchi ασημοπαφυλος 16mm
616μπλε εχω τωρα.