Πήρες από όλους σχεδόν τους τυπους βλέπω!Μου ήρθαν και εμένα τα φυσίγγια του Ανδρέα. Ελπίζω να μου αρέσουν.
Καλες κ επιτυχημένες βολές!
Πήρες από όλους σχεδόν τους τυπους βλέπω!Μου ήρθαν και εμένα τα φυσίγγια του Ανδρέα. Ελπίζω να μου αρέσουν.
Ναι Τάσο. Πρώτη φορά θα ρίξω φυσίγγια του Ανδρέα.Πήρες από όλους σχεδόν τους τυπους βλέπω!
Καλες κ επιτυχημένες βολές!
Απευθείας από τον ίδιο μπορείς Άρη, στην Πάτρα έχει το κατάστημα κ στέλνει παντού...Παιδιά συνέχεια ακούω για αυτό τ φυσίγγι , ξέρει κανείς απο που μπορώ να το παραγγείλω και να γράφει και τιμή?
Καλόριχτα!Μου ήρθαν και εμένα τα φυσίγγια του Ανδρέα. Ελπίζω να μου αρέσουν.
Σε ευχαριστώ πολύ.Καλόριχτα!
Ελπίζω να τα κάψεις γρήγορα. Ανοιχτά τσοκ γιατι πανε μπαλα....Ναι Τάσο. Πρώτη φορά θα ρίξω φυσίγγια του Ανδρέα.
Να είσαι καλά. Σε ευχαριστώ για την συμβουλή.Ελπίζω να τα κάψεις γρήγορα. Ανοιχτά τσοκ γιατι πανε μπαλα....
τα GM3 πόσο τα έχει το κουτάκι ;Μου ήρθαν και εμένα τα φυσίγγια του Ανδρέα. Ελπίζω να μου αρέσουν.
Kαλησπερα Παύλο. Τα GM3 τα έχει 6.80.τα GM3 πόσο τα έχει το κουτάκι ;
Καλημέρα και χρόνια πολλά, άνοιξε το τσοκ σου!!!Καλημερα και χρονια πολλα με υγεια σε ολους... Ρε παιδια το 30 αρι του ρουμελιωτη εχει κατι το περιεργο εριξα χτες ενα κουτι και πηρα 2 τσιχλες και αυτες ηταν σε απαγορευτικη αποσταση μεχρι τα 30- 35 μετρα ηταν σαν να μην ειχαν σκαγια .. τι γινεται?????
ευχαριστω για την πληροφορια μπιλαρα μου θα δοκιμασω αυριο να βγαλω τα kicks να βαλω τις μανας του 3* και 2* να δω τι θα γινει γιατι με επιασε απελπισια σε μια φασηΚαλημέρα και χρόνια πολλά, άνοιξε το τσοκ σου!!!
Είναι πολύ συγκεντρωτικό και γρήγορο
Μέχρι 30-35 που λες θέλει ελάχιστη προσκοπευση
Αν τουφεκας τις πιο πολλές έως 35μ το 3-2 είναι υπερβολή και πάλι με αυτό το φυσίγγι.ευχαριστω για την πληροφορια μπιλαρα μου θα δοκιμασω αυριο να βγαλω τα kicks να βαλω τις μανας του 3* και 2* να δω τι θα γινει γιατι με επιασε απελπισια σε μια φαση
περιεργα πραγματα χαχαχα.... θα παιξω 4-3 δεν εχω να χασω τπτ για να δουμε !Αν τουφεκας τις πιο πολλές έως 35μ το 3-2 είναι υπερβολή και πάλι με αυτό το φυσίγγι.
4-3 παίξε και θα με θυμηθείς.
Τι χρώμα κάλυκα έχεις; και μάρκα;ευχαριστω για την πληροφορια μπιλαρα μου θα δοκιμασω αυριο να βγαλω τα kicks να βαλω τις μανας του 3* και 2* να δω τι θα γινει γιατι με επιασε απελπισια σε μια φαση
κοκκινος ειναι .. μαρκα τι εννοεις του ρουμελιωτη , αν εννοεις το μεταλικο κομματι 12 γραφει με κατι αστεριαΤι χρώμα κάλυκα έχεις; και μάρκα;
Καθόλου περιεργο. Πάνε μπάλα , τα εριχνες και με kicks κιόλας...περιεργα πραγματα χαχαχα.... θα παιξω 4-3 δεν εχω να χασω τπτ για να δουμε !