Έλα ρε που ειναι ξινά τα κορίτσια. Όλο ja , ja , ja , ja ειναι. Όχι δεν λένε σε τίποτα!Ναι οι ξινές, όλα μέσα!
Έλα ρε που ειναι ξινά τα κορίτσια. Όλο ja , ja , ja , ja ειναι. Όχι δεν λένε σε τίποτα!Ναι οι ξινές, όλα μέσα!
Νικόλα τα κίτρινα θυμάμαι 1-2 κούτες που είχα ρίξει είναι τα standard , μπορεί να τα άλλαξε και αυτα σε κάλυκα βέβαιαΦιλαράκι αν αυτά είναι τα κίτρινα 7€ που έχουν δεν την λες και λογική τιμή ειδικά για τσίχλα που ρίχνουμε αρκετά φυσίγγια
Τι να τα κάνεις μακελαρη?αμα ήμουν Αθήνα, δε θα είχε μείνει το ποστ σου πάνω από ένα τέταρτο
θα τα πουλησω 8€ στο χωριο μολις ανεβει κι αλλο ο πληθωρισμοςΤι να τα κάνεις μακελαρη?
Μόλις τα πήρε ο Χρήστος...θα τα πουλησω 8€ στο χωριο μολις ανεβει κι αλλο ο πληθωρισμος
Το Νο8 στα περπατητα ειναι μανουλα...Όταν κατέβω Αθήνα και προς μεριά Ζωγράφου τα βάραγα...Και τώρα να τα είχα θα ήμουν άρχοντας.Ξέμεινα από νο8, όλα νο9 είναι τώρα...Πως την πάτησα έτσι...
Έριξα αρκετά φέτος, ενώ με το δικαννο λόγω σφιχτων σταθερών τα απέφευγα, έβαζα 9-9,5-10. Με 4* τα βρήκα μια χαρά βολικά και για κοντά και σίγουρα πιο επαρκή σε πιο μακρινές αποστάσεις απ' το νο9. Με 3* κιόλας ρίχνεις άνετα και σε μακρινές τσίχλες.Το Νο8 στα περπατητα ειναι μανουλα...
Το Νο8 στα περπατητα ειναι μανουλα...
[/QUOTE\]
Πριν λίγο τα συγκεκριμένα μια χαρα τα δαγκωσαν τα μαύρα με 4 βαθμους. Ένας μόνο έπεσε ζωντανός με σπασμένη φτερούγα.
Έτσι τα έχω και εγω. 10mm maxam τα κυνηγετικά και fiocchi 8mm τα Hyperion.Εγώ νομίζω ότι με φιόκι 8 γεμίζει το απλό σκοπευτικό και με 10 μάξαμ το κυνηγετικό.
@outlander προς τι το γέλιο;Εγώ νομίζω ότι με φιόκι 8 γεμίζει το απλό σκοπευτικό και με 10 μάξαμ το κυνηγετικό.
Εγώ έχω από όλα τα χρώματα και από όλους τους κάλυκες φέτος στα 28. (στο κυνηγετικό)@outlander προς τι το γέλιο;
Εγώ δεν ξέρω από αυτά που είχα διαβάσει αυτά είχα καταλάβει και τα δικά μου τα 28 τα κυνηγετικά σε μπλε κάλυκα μαξαμ 10άρη ήταν!Εγώ έχω από όλα τα χρώματα και από όλους τους κάλυκες φέτος στα 28. (στο κυνηγετικό)
Εγώ και φιοκιΕγώ δεν ξέρω από αυτά που είχα διαβάσει αυτά είχα καταλάβει και τα δικά μου τα 28 τα κυνηγετικά σε μπλε κάλυκα μαξαμ 10άρη ήταν!