Τοπική άδεια Παναγιώτη σε άλλο νομό π.χ. Βοιωτία που δεν είναι μεγάλα τα έξοδα μετακίνησης, αν δεν έχεις αλλιώς πρόσβαση στην επαρχία.Ο Αθηναίος κυνηγός το μόνο που μπορεί να κόψει είναι ,τον λαιμό του.
Τοπική άδεια Παναγιώτη σε άλλο νομό π.χ. Βοιωτία που δεν είναι μεγάλα τα έξοδα μετακίνησης, αν δεν έχεις αλλιώς πρόσβαση στην επαρχία.Ο Αθηναίος κυνηγός το μόνο που μπορεί να κόψει είναι ,τον λαιμό του.
Γιατί να απαγορεύεται η χρήση του αυτοκινήτου??? Για τους τουρίστες η μονο για τους ιθαγενείς????Ετσι και χειροτερα. Τουλαχιστον να ανεβαζετε καμια φωτο και κανα βιντεο να γουσταρουμε λιγο κι εμεις.
Λενε οτι τις Κυριακες ισως απαγορευεται η χρηση του αυτοκινητου. Ρε πουστη μου θα ζησουμε ασχημα πραγματα.
για οικονομια στο καυσιμοΓιατί να απαγορεύεται η χρήση του αυτοκινήτου??? Για τους τουρίστες η μονο για τους ιθαγενείς????
Πρωτη φορα το ακουω, αλλα θα πω οτι ¨αξιζουμε να παθουμε οσα δεχομαστε¨Λενε οτι τις Κυριακες ισως απαγορευεται η χρηση του αυτοκινητου. Ρε πουστη μου θα ζησουμε ασχημα πραγματα.
Σωστα. Ηδη επρεπε να ειχε καει η Αθηνα τουλαχιστον 2 φορες. Δε πρεπει να αγορασουμε τιποτα για δυο μερες ουτε να παμε για δουλεια. Αυτο θα πονεσει.Πρωτη φορα το ακουω, αλλα θα πω οτι ¨αξιζουμε να παθουμε οσα δεχομαστε¨
1974για οικονομια στο καυσιμο
Τοπική άδεια πιστεύω βολεύει μόνο τον ντόπιο και εφόσον είναι καλή η χρονιά .Ο Αθηναίος είναι περιπλανώμενος Ιουδαίος . Μέχρι τα Ψαχνά και θέλεις 200 χιλιόμετρα πήγαινε-ελα.Τοπική άδεια Παναγιώτη σε άλλο νομό π.χ. Βοιωτία που δεν είναι μεγάλα τα έξοδα μετακίνησης, αν δεν έχεις αλλιώς πρόσβαση στην επαρχία.
Οι Αθηναιοι ειναι καταδικασμενοι να βγαλουν γενικη. Ουτε καν περιφερειακη. Αλλα δεν ειναι μονο τα 60 ευρω παραπανω απο την αδεια. Τα αλλα ειναι που μαμανε. Ειδη πρωτης αναγκης, λογαριασμοι ρευματος, καυσιμα. Ξερουν που χτυπανε. Εκει δεν μπορεις να κοψεις τιποτα. Αν βαλεις και θερμανση τοτε δε μενει απολυτως ΤΙΠΟΤΑ. Πηγαινα που πηγαινα ελαχιστες φορες τωρα τον πουλο. Netflix και meat eater.Τοπική άδεια πιστεύω βολεύει μόνο τον ντόπιο και εφόσον είναι καλή η χρονιά .Ο Αθηναίος είναι περιπλανώμενος Ιουδαίος . Μέχρι τα Ψαχνά και θέλεις 200 χιλιόμετρα πήγαινε-ελα.
ΑμηνΚαι να δείτε τώρα που θα πανε στον Θεό τα φυσίγγια θα γίνει του χρόνου 2004 και 2016 μαζι
Για σένα Δημήτρη κάθε χρόνο 2004 είναι...Και να δείτε τώρα που θα πανε στον Θεό τα φυσίγγια θα γίνει του χρόνου 2004 και 2016 μαζι
Προσωπικά το έκοψα το netflix. Αν το υπολογισεις τον χρόνο είναι 160 ευρώ η συνδρομή όσο είναι άδεια κυνηγιου. Και προσωπικά προτειμω να τα δίνω στο κυνήγι.Netflix και meat eater.
Υπάρχουν και άλλες εφαρμογές για να βλέπειες καμιά ταινία κτλ.Όπως stremio μία που χρησιμοποιώ αν θέλω να δω καμία σε επείγουσες καταστάσεις!Προσωπικά το έκοψα το netflix. Αν το υπολογισεις τον χρόνο είναι 160 ευρώ η συνδρομή όσο είναι άδεια κυνηγιου. Και προσωπικά προτειμω να τα δίνω στο κυνήγι.
Κόβονται netflix και nova για χάρη του κυνηγιού,και δεν με πειράζει καθόλου, κυνήγι αν δεν μπορέσω να πάω έστω και για μια φορά αρρωσταίνω.Προσωπικά το έκοψα το netflix. Αν το υπολογισεις τον χρόνο είναι 160 ευρώ η συνδρομή όσο είναι άδεια κυνηγιου. Και προσωπικά προτειμω να τα δίνω στο κυνήγι.
Τι θέλει η κουμπάρα??????????????.Κάπου θα τα χαλάσεις δεν γίνεται.Ή κουμπάρα θέλει ή λίγες λίγες κούτες κάθε μήνα.
Αν ήταν κάθε χρόνο 2004 φιλε Γιώργο θα με είχαν πάει μέσα ή θα ζητιανευα στα φανάρια. Μόνο που θα έπαιρνα φυσίγγια και όχι πρεζα.....Για σένα Δημήτρη κάθε χρόνο 2004 είναι...
Εγώ προσωπικά θα τις απολαμβάνω με την καφεδαρα μου γτ τα τελευταία 3χρονιςβτις βλέπουμε με κυαλια...
Έφυγε ένας τόνος βρε πατρίδα!Τι θέλει η κουμπάρα??????????????.