Φυσίγγια για Λαγό

• Thread starter Thread starter sam13
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Αμα τα δοκιμασεις στη maxus και δεν ''πανε'' ριξτα με την benelli.
υ.γ. τωρα ειδα οτι τα θες για το πατερα σου, να τα ριξει με 302.

Γιωργο....δεν σε ξερω δεν με ξερεις...
Ωστοσο ο Σταματης ( sam 13 ) μου ειπε τα καλυτερα λογια για σενα...
Για να γνωριζεις στο λεω....Οι μαλλινες που χρησιμοποιω ( εγω τις κοβω ) δουλευουν σε ολα τα οπλα
σε ολους τους κωνους και σε ολους τους αυλους.
Αυτο γιατι η αρχικη τους διασταση { διαμετρος } ειναι 18,5 χιλιοστα....και μετα το ριξιμο ειναι 21,5-22
αναλογα το βαρος της γομωσης .
Οσο για φυσιγγια του πατερα του Σταματη....οπως ειπε και ο Σταματης....εφτιαξα ''ειδικα'' φυσιγγια...φιλε μου !!!

Γιωργο....δεν σε ξερω δεν με ξερεις...
Ωστοσο ο Σταματης ( sam 13 ) μου ειπε τα καλυτερα λογια για σενα...
Για να γνωριζεις στο λεω....Οι μαλλινες που χρησιμοποιω ( εγω τις κοβω ) δουλευουν σε ολα τα οπλα
σε ολους τους κωνους και σε ολους τους αυλους.
Αυτο γιατι η αρχικη τους διασταση { διαμετρος } ειναι 18,5 χιλιοστα....και μετα το ριξιμο ειναι 21,5-22
αναλογα το βαρος της γομωσης .
Οσο για φυσιγγια του πατερα του Σταματη....οπως ειπε και ο Σταματης....εφτιαξα ''ειδικα'' φυσιγγια...φιλε μου !!!
Πειραγμα κανω Νικο, για τα φυσιγγια που φτιαχνεις δεν εχω καμια αμφιβολια οτι ξερεις τι φτιαχνεις.

Και με ρουμελιώτης 35γρ νο5 πήρα σέκος, αλλά με πάει πολύ.Πάντα στο κεφάλι τους παίρνω! Και επετειακό τόρντο να ρίξω πάλι θα τους πάρω...

Μην τα γράφεις αυτά έτσι.... θα βγει ο άλλος ο ειδικός απ την Άρτα με το υγρασιομετρο και θα σου λέει ότι δεν κάνουν για το κλίμα της Εύβοιας. Είναι καλά μόνο για νοτιοανατολικη Αττική, μέτρια για βόρεια Ελλάδα, απαράδεκτα το πρωί, ριχτα μόνο μεσημέρι κτλ κτλ 🫢 🫣 🤣 🤣

Last edited:
Σήμερα πήρα από τον καλκατζάκο στον Κηφισσό το τελευταίο κουτί Remington nitro pheasant 35,5gr. Nitro magnum δεν υπάρχουν στην αγορά ούτε για δείγμα και φεύγουν και τα τελευταία κουτιά express (μόνο no5).
Τέλος η Remington λοιπόν, μιας και απ’ ότι έμαθα ο εισαγωγέας δεν έχει φυσίγγι ούτε για δείγμα. Έχω κάνει ένα καλό απόθεμα για τα επόμενα χρόνια και μετά έχει ο θεός.

Σήμερα πήρα από τον καλκατζάκο στον Κηφισσό το τελευταίο κουτί Remington nitro pheasant 35,5gr. Nitro magnum δεν υπάρχουν στην αγορά ούτε για δείγμα και φεύγουν και τα τελευταία κουτιά express (μόνο no5).
Τέλος η Remington λοιπόν, μιας και απ’ ότι έμαθα ο εισαγωγέας δεν έχει φυσίγγι ούτε για δείγμα. Έχω κάνει ένα καλό απόθεμα για τα επόμενα χρόνια και μετά έχει ο θεός.
περιμενουμε να δουμε τι θα κανουν οι Τσεχοι με τη remington.
θα την καψουν για εμπορικους λογους
θα συνεχισουν την παραγωγη στην αμερικη
ή θα τα φτιαχνουν ολοιδια και σε ευρωπαικο εδαφος οποτε θα τα εχουμε στη μιση τιμη
στην αμερικη παντως οπως δειχνει το Site εχουν κανει ανανεωση σε κουτια κλπ συνεχιζουν κανονικα

περιμενουμε να δουμε τι θα κανουν οι Τσεχοι με τη remington.
θα την καψουν για εμπορικους λογους
θα συνεχισουν την παραγωγη στην αμερικη
ή θα τα φτιαχνουν ολοιδια και σε ευρωπαικο εδαφος οποτε θα τα εχουμε στη μιση τιμη
στην αμερικη παντως οπως δειχνει το Site εχουν κανει ανανεωση σε κουτια κλπ συνεχιζουν κανονικα
Το εργοστάσιο φυσιγγίων στην Αμερική θα συνεχίσει να δουλεύει κανονικά, τα όπλα μπορεί να τα φτιάχνουν αυτοί.

Back