Της έχεις δει όταν αγριευουν?Μόνο άμα μου πεις την αλήθεια που θα το ρίξεις? Σε σκληροτραχηλη τσίχλα ?
Της έχεις δει όταν αγριευουν?Μόνο άμα μου πεις την αλήθεια που θα το ρίξεις? Σε σκληροτραχηλη τσίχλα ?
Της έχεις δει όταν αγριευουν?
Ωχ...Ερώτηση προς όλους. Όταν λέτε μακρινή τουφεκιά στον λαγο πόσα μέτρα εννοείτε ?
Ανοίγεις δύσκολη συζήτησηΕρώτηση προς όλους. Όταν λέτε μακρινή τουφεκιά στον λαγο πόσα μέτρα εννοείτε ?
Φίλε πάρε μια berettara και μετά θα μιλήσουμε πιο άνετα για αποστάσεις και ότι άλλο θέλεις να μάθεις όσον αφορά την μακρινή τουφεκιά στο λαγό και όχι μόνο!Ερώτηση προς όλους. Όταν λέτε μακρινή τουφεκιά στον λαγο πόσα μέτρα εννοείτε ?
Πανω απο 40...τουλαχιστον....Ερώτηση προς όλους. Όταν λέτε μακρινή τουφεκιά στον λαγο πόσα μέτρα εννοείτε ?
Άλλαξε τα b& p για να δεις!Ερώτηση προς όλους. Όταν λέτε μακρινή τουφεκιά στον λαγο πόσα μέτρα εννοείτε ?
Δεν έχει σημασία....το θέμα ειναι οτι σκέφτεσαι και πράττεις σωστά....Δεν ειμαι λαγας...
Όταν τον έχουν δίωξη σκυλιά στα 50 τουφεκας σίγουρα και 60 μη σου πω...Ερώτηση προς όλους. Όταν λέτε μακρινή τουφεκιά στον λαγο πόσα μέτρα εννοείτε ?
2* No3 σκάγια προτιμώ, από 36γρ και πάνω. Καβάλα στα σκυλιά δεν έχω κάνει ποτέ μόνο καρτέρι.Όταν τον έχουν δίωξη σκυλιά στα 50 τουφεκας σίγουρα και 60 μη σου πω...
Σίγουρα με τσοκαρισμα 2η 1 και νο 2 σκάγια.Σεκος δύσκολα να πέσει αλλά θα τον πιάσουν τα εργαλεία......
Δεν ειμαι λαγας...
Τα είπες όλα τωραΠαρόλο που δεν είσαι λαγας έδωσες την ποιο τεκμηριωμένη απάντηση φίλε μου. Ο ποιο μακρινός λαγος που έχω πάρει δεν ήταν τραβέρσα. Η τραβέρσα στον λαγο είναι πάντα ποιο εύκολη και κοντά και μακριά γιατι σου δείχνει ολόκληρο το σώμα του.
Να αγιάσει το στόμα του του χριστιανού.