Άγδαρτος τον μετράς;Πήρα πρόπερσι ένα λαγό πάνω από 4 κιλά,
Άγδαρτος τον μετράς;Πήρα πρόπερσι ένα λαγό πάνω από 4 κιλά,
Καθαρισμένο από εντόσθια.Άγδαρτος τον μετράς;
Μην είσαι άπιστος....σεβασου τον λαγαΆγδαρτος τον μετράς;
23 χρόνια στη καμπούρα κάστανα γυαλίζω;Μην είσαι άπιστος....σεβασου τον λαγα
Βάση του σκύλου θα πω τι πιστεύω:Η φωτογραφία εκείνης της ημέρας. Ο λαγός είναι ο πρώτος από τους 3, που τελικά καρπωθήκαμε.
Καμία. Κουβέντα κάνουμε.Τι σημασία έχει!!???
Ποιος είμαι εγώ που θα διαφωνήσω.Βάση του σκύλου θα πω τι πιστεύω:
Ο πάνω είναι από 1400 έως 1600.
Ο μεσαίος 2100 μέχρι 2400 και
ο κάτω 3200 βία 3,5.
Και εγώ Κεντρική Μακεδονία είμαι.
Εδώ συμφωνούμε! Το βασικό είναι η υγεία όλα τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα. Εύχομαι ειλικρινά να ήταν κάτι περαστικό και από εδώ και στο εξής να είσαι πάντα σιδερένιος!Υγεία νάχουμε γιατί πέρσι με γονάτισε.
Λαγοί υπάρχουν σκυλιά χρειάζονται και μάτι.
View attachment 88413
ΥΓΕΙΑ Στεφανε και οτι δεν μπορεσες περσυ να το ζεις διπλο και τριπλο απο δω και μπρος καθε χρονια με τα σκυλια σουΥγεία νάχουμε γιατί πέρσι με γονάτισε.
Λαγοί υπάρχουν σκυλιά χρειάζονται και μάτι.
View attachment 88413
Το ότι αλλάζει χρώμα εκεί πάτησα.ΥΓΕΙΑ Στεφανε και οτι δεν μπορεσες περσυ να το ζεις διπλο και τριπλο απο δω και μπρος καθε χρονια με τα σκυλια σου
Παντως απο την φωτο εντελως για χαρην συζητησης( νεκρη περιοδος και μας βοηθα παντα η κουβεντα να περνα ομορφα ο καιρος μεχρι να ξαναανοιξει το κυνηγι) πιστευω οτι ο λαγος ακαθαριστος θα ηταν 4+_ κιλα
Το συμπεραινω απο το μεγεθος της κοιλιας ξαπλωμενο το μπουτι αλλα και το κεφαλι καθως και την εντονη μαυραδα στην πλατη(στην Κυπρο υπαρχει και μια λαικη ρηση οταν ο λαγος ειναι μεγαλος να λες ´´επεξε ο ταδε εναν μαυρολαο τοσό´´ ακριβως απο το εντονο μαυρισμα στην πλατη
Δεν εχει καμια σημασια ποσα κιλα ηταν απλα σαν συζητηση μεταξυ μας κεω και εγω τι πιστευω
Για κάνε και καμμία δοκιμή ρε φιλαράκι με τα καινούργια τα lambro dugsten στην 5 αδα , νομίζω στον λαγό αξίζει και πιστεύω θα είσαι και προετοιμασμένος για το μέλλον αν ποτέ καταργηθούν τα μολύβια.
Επιχαλκομένα σκάγια
Πήρα πρόπερσι ένα λαγό πάνω από 4 κιλά, μονοντουφεκο, την δεύτερη ημέρα μετά την έναρξη, σε αρκετά μεγάλη απόσταση. Φίλος που ήταν σε διπλανό καρτέρι και είδε την φάση, μου έλεγε όταν κάτσαμε για καφέ, ότι δεν περίμενε να τον τουφεκίσω εκεί που περνούσε, πόσο μάλλον να τον καρπωθώ.
Για κάνε και καμμία δοκιμή ρε φιλαράκι με τα καινούργια τα lambro dugsten στην 5 αδα , νομίζω στον λαγό αξίζει και πιστεύω θα είσαι και προετοιμασμένος για το μέλλον αν ποτέ καταργηθούν τα μολύβια.
μηπως έχεις κανένα να δοκιμάσω και εγώ? Γιατί όλοι χέρια σάν τού θείου Νίκου δεν έχουμε.Επειδή είσαι απ τα άτομα που εκτιμώ (μιλάω ειλικρινά τώρα να ξέρεις) μου έδωσες πάσα να σου πω οτι υπάρχει ένα σεταπ που το πατάει κάτω και το dugsten και τα ρεμινγκτον κτλ.... σεταπ θείου Νίκου από Σάμο με σκάγια tss 30γρ Νο 7 στα 70 πραγματικά μέτρα με τσοκ 4* και αρχική στο v1.5μ 400μ/δ σε κάλυκα 12/76 βγάζει 83% συγκέντρωση..... πως το βλέπεις καλό ?
μηπως έχεις κανένα να δοκιμάσω και εγώ? Γιατί όλοι χέρια σάν τού θείου Νίκου δεν έχουμε.
Ορτύκια !Μόνο άμα μου πεις την αλήθεια που θα το ρίξεις? Σε σκληροτραχηλη τσίχλα ?