Φυσίγγια για Λαγό

• Thread starter Thread starter sam13
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Τον πήγα για λαγο Σταματη και όλο τον ουρανό κοιτούσε 10 ώρα φύγαμε μπορεί να πέρασε και λαγός και να μην τον είδε χα χα

Ο λαγος ξέρει σε ποιο σημείο "δεν κινδυνεύει" και περνάει παντα από εκεί 🤣 🤣🤣 όπου βάλεις καρτέρι τον @outlander από εκεί θα περάσει χίλιες φορές ατάραχος 🫢🤣🤣

Τον πήγα για λαγο Σταματη και όλο τον ουρανό κοιτούσε 10 ώρα φύγαμε μπορεί να πέρασε και λαγός και να μην τον είδε χα χα
Μόνιμη προτροπή που ηχεί στο αφτί μου συνεχώς όταν πάω για λαγό η γουρούνια. Κάτω κοιτάμε Μητσο , κάτω........

Μόνιμη προτροπή που ηχεί στο αφτί μου συνεχώς όταν πάω για λαγό η γουρούνια. Κάτω κοιτάμε Μητσο , κάτω........
Έτσι με τον κουμπάρο μου τον παίρνω καμία φορά για τσίχλα αυτός το κεφάλι κατω όλο καγκαραρτσες Κοιτάζει πάνω σου ρε λέω
Απο εδώ περνάει ο λαγός αυτός μου λέει

Έχει δει μήπως κάποιος σε μαγαζί, Remington express Νο4. Ψάχνει φίλος και δεν μπορεί να βρει με τίποτα. Όσοι έχουν απόθεμα είναι σε Νο5. Μικρή η διαφορά θα μου πείτε αλλά πάνω απ’ όλα είναι η ψυχολογία.

Έχει δει μήπως κάποιος σε μαγαζί, Remington express Νο4. Ψάχνει φίλος και δεν μπορεί να βρει με τίποτα. Όσοι έχουν απόθεμα είναι σε Νο5. Μικρή η διαφορά θα μου πείτε αλλά πάνω απ’ όλα είναι η ψυχολογία.

Καλύτερο το Νο5 σε αμερικάνικο γιατί βγαίνει στην ουσία Νο4 ιταλικό ;)

Τι όπλο έχει? Μπορεί να πάρει τα nitro pheasant στα 39 γρ σε ν4 , απλώς είναι ένα δεκαρικο παραπάνω.
Μάλλον αυτό θα γίνει. Τα 10€ διαφορά για φυσίγγι που προορίζεται για λαγό είναι έτσι και αλλιώς αμελητέα διαφορά. Μάλλον θα του δώσω 4-5 φυσίγγια από τα δικά μου να τα δοκιμάσει πρώτα.(Μην τυχών πεταλώσει κανέναν και φάω κανα βρίσιμο🤣) και αν θέλει να τα αγοράσει και αυτός στη συνέχεια

Συμφωνώ. Και το 36γρ επίσης το φασιανισιο που είναι και ποιο γκαζιαρικο 425μ/δ ;)
Για κάνε και καμμία δοκιμή ρε φιλαράκι με τα καινούργια τα lambro dugsten στην 5 αδα , νομίζω στον λαγό αξίζει και πιστεύω θα είσαι και προετοιμασμένος για το μέλλον αν ποτέ καταργηθούν τα μολύβια.

Συμφωνώ. Και το 36γρ επίσης το φασιανισιο που είναι και ποιο γκαζιαρικο 425μ/δ ;)
Επιχαλκομένα σκάγια💪
Πήρα πρόπερσι ένα λαγό πάνω από 4 κιλά, μονοντουφεκο, την δεύτερη ημέρα μετά την έναρξη, σε αρκετά μεγάλη απόσταση. Φίλος που ήταν σε διπλανό καρτέρι και είδε την φάση, μου έλεγε όταν κάτσαμε για καφέ, ότι δεν περίμενε να τον τουφεκίσω εκεί που περνούσε, πόσο μάλλον να τον καρπωθώ.

Back