Πιστεύω αυτοί που κυνηγάνε λαγό μόνο με μαληνη πρέπει να ρίχνουν
Ένα τέτοιο μαλλινοταπο έπεσε στα χέρια μου το εχειs ρίξει?
Πιστεύω αυτοί που κυνηγάνε λαγό μόνο με μαληνη πρέπει να ρίχνουν
Χρειάζεται και ο συγκεντρωτηραs έναs συνδιασμοs μαλινηs στη μία με συγκεντρωτηρα στην άλλη είναι το ιδανικοΠιστεύω αυτοί που κυνηγάνε λαγό μόνο με μαληνη πρέπει να ρίχνουν
Eνταξει να μην πάμε στα κόλπα τηs μαλλινηs τύπου golden από τιs περρισοτερεs εμπορικές έναs καλό συγκεντρωτηραs θα σου δώσει κάποια μέτρα και κάποια ταχύτητα παραπανωΤι θα σου δώσει παραπάνω η πλαστικουρα από μια καλή μαληνη με ένα σφιχτό τσοκ
Τι θα σου δώσει παραπάνω η πλαστικουρα από μια καλή μαληνη με ένα σφιχτό τσοκ
Σφηκτο τσοκ και μαλινο.τουφεκιες στον θεοΟ συγγετρωτηρας είναι η εύκολη λύση όταν θέλω να κάνω φυσίγγια για μεγάλες αποστάσεις ποτέ δεν βάζω συγγετρωτηρα η game bore λες να μην το ξέρουν
Πεστα ρε ΓιάννηΣφηκτο τσοκ και μαλινο.τουφεκιες στον θεο
Σφηκτο τσοκ και μαλινο.τουφεκιες στον θεο
Τώρα είπες τη σωστή κουβέντα καλ16 σε καλ12Η μαλλινη δεν έχει αντίπαλο αν στηθεί σωστά με σωστό τσοκ. Η Gamebore βγάζει φυσίγγια με μαλλινη που σκοτώνουν σε εξωφρενικές αποστάσεις. Όσο αφορά τον LB. Κατά την γνώμη μου η πιο μπουρουχα συγκεντρωτηρας. Κ να μην ξεχνάμε όλοι. Φυσίγγια με συγκεντρωτηρα σε cal 12 όπλο δεν είναι cal 12. Είναι cal 16. Μειώνει το διαμετρημα στην πράξη ο συγκεντρωτηρας
Η μαλλινη Τεο εχει μικροτερες ταχυτητες απο τον συγκεντρωτηρα?Τι θα σου δώσει παραπάνω η πλαστικουρα από μια καλή μαληνη με ένα σφιχτό τσοκ
Του εμπορίου ολεs μου φαινοντε πιο αργεs του φαντομ μου άρεσε από ταχυτηταΗ μαλλινη Τεο εχει μικροτερες ταχυτητες απο τον συγκεντρωτηρα?
Δεν μιλαω για τα δικα σου καλοστημενα φυσιγγια αλλα για εμποριου
Του Φαντομ Νικο ειναι το μοναδικο πιστευω με μαλλινη, ολα τα υπολοιπα εχουν κατι σαν πεπιεσμενο χαρτιΤου εμπορίου ολεs μου φαινοντε πιο αργεs του φαντομ μου άρεσε από ταχυτητα
Δεν ξερω αν κάνει τιs τρελεs που έκανε το golden πρέπει να το δοκιμάσω. Μισά που πηρα έχουν άσπρη τάπα μισά μαύρη δεν ξέρω την διαφορά και ποια είναι γνήσιαΤου Φαντομ Νικο ειναι το μοναδικο πιστευω με μαλλινη, ολα τα υπολοιπα εχουν κατι σαν πεπιεσμενο χαρτι