Με την πενελι να φανταστώ;Μην τρελαίνεστε παιδιά Και εμένα μια φορά δεν μου έσκασε ένα νίτρο. Τι πάει να πει αυτό ? Ότι δεν είναι καλά τα νίτρο ?
Με την πενελι να φανταστώ;Μην τρελαίνεστε παιδιά Και εμένα μια φορά δεν μου έσκασε ένα νίτρο. Τι πάει να πει αυτό ? Ότι δεν είναι καλά τα νίτρο ?
Έριξες κανένα eley?Μην τρελαίνεστε παιδιά Και εμένα μια φορά δεν μου έσκασε ένα νίτρο. Τι πάει να πει αυτό ? Ότι δεν είναι καλά τα νίτρο ?
Τα Waidmannsheil τα εχεις δοκιμασει?Σε πινακα δοκιμασα remighton , winchester super speed ,federal 42 gr , rottweil...Καλυτερη συγκεντρωση είχαν με σειρά τα reminghton , winchester , rottweil και federal...Διάτρηση πρώτα τα rottweil , μετά τα winchester , remighton ! Ολα σε νο3 με benelli montefeltro 3* στα 35 μέτρα
Άσοι ασχολείστε με ιδιογομωση δοκιμάστε ένα κλασσικό σετ απ...
CX 2000 mb32 1,80x34 no3 nickel z2m 21 57,5
Εννιά λαγούς φέτος ντουφεκισμενους όλοι ξεροί και ένας γύρω στα 45 μέτρα με τρία σκάγια στο σώμα και δύο πίσω πόδια σπασμένα με rafaelo special lusso 3* σταθερο....
Δίνει 94% συγκέντρωση στα 36 μέτρα με supersport και .30 kicks...
Όχι , έχω ακούσει καλά λόγια αλλά δεν μπήκα στη διαδικασία...Βασικά ψάχνω ελληνικό φυσίγγι για λαγό αλλά προς το παρόν δεν έχω κάνει δοκιμή ! Έχετε να προτείνετε κάτι ;Τα Waidmannsheil τα εχεις δοκιμασει?
Θα θέλατε να μου πείτε τον λόγο που συμβαίνει αυτό σε ελληνικά φυσίγγια και γτ να μην συμβεί σε φυσίγγια ξένων χωρών;Από ελληνικό θα σου πρότεινα ένα πορτοκάλι.Εχω ανοίξει όμως κουτί που έχω βρει 6 διαφορετικές γομωσεις .1.85*36 1.85*37 1.90*37 1.90*34 1.85*33 1.80*37.Και μπορεί να έκανες ένα φοβερό σκότωμα και μια φοβερή αστοχία..Τι έφταιγε;Εσύ;Το κοντάκι;Τι έριξες;
Γραψαρχιδια.........Θα θέλατε να μου πείτε τον λόγο που συμβαίνει αυτό σε ελληνικά φυσίγγια και γτ να μην συμβεί σε φυσίγγια ξένων χωρών;
Βασίλη, πως μέτρησες διάτρηση ;Σε πινακα δοκιμασα remighton , winchester super speed ,federal 42 gr , rottweil...Καλυτερη συγκεντρωση είχαν με σειρά τα reminghton , winchester , rottweil και federal...Διάτρηση πρώτα τα rottweil , μετά τα winchester , remighton ! Ολα σε νο3 με benelli montefeltro 3* στα 35 μέτρα
Έριξες κανένα eley?
Με την πενελι να φανταστώ;
Θα πάρω κι εγώ πενελι να γλυτώσει κανας λαγός!Προς το παρών πήρα Μπηγκλ!Μου ήρθαν πιο φθηνά...
Μετά τη συγκέντρωση ξαναρίξαμε στον κλασικό τενεκέ !! Μόνο το rottweil είχε διάτρηση και απ τις δυο πλευρές και λίγο το winchester. Το Remighton με την καλύτερη συγκέντρωση απ όλα δεν είχε τρυπήσει ούτε μια πλευρά !! Όχι 1 φυσίγγι , από κάθε μάρκα έριξα 2 !Βασίλη, πως μέτρησες διάτρηση ;
Μπορώ να σας πω για τη συγκεκριμένη εταιρεία,τη δεδομένη περίοδο,ότι τις εργαλειομηχανες τις χειρίζονταν πακια και είχε γίνει μεγάλη έκπτωση στον ποιοτικό έλεγχο λόγω μεγάλων παραγγελιών.Επισης σας προσκαλώ -προκαλω,να ανοίξετε,ας πούμε,5 ροτβαιλ και μετά να τα ξαναπούμε.Εχοντας αυτή την συζήτηση με φίλο,φύγαμε από καφέ,πήγαμε σπίτι και ανοίξαμε 5 φυσίγγια απ' την ίδια κασετίνα και βρήκαμε 3 διαφορετικές γομωσεις με 2 διαφορετικές πυρίτιδες.Αυτοι που σφάζουν... γνωρίζουν κι ας καταθέσουν την άποψή τους με αφορμή αυτό το μήνυμα...
Επειδη εχω σφαξει πολλα φυσιγγια και Ευρωπαικα και Αμερικανικα και Ελληνικα...ολα εχουν εκπληξεις.....και αλλαγες!! Απλα τα Αμερικανικα...δυσκολα τα σφαζεις λογω τιμης....Θα θέλατε να μου πείτε τον λόγο που συμβαίνει αυτό σε ελληνικά φυσίγγια και γτ να μην συμβεί σε φυσίγγια ξένων χωρών;