Φυσίγγια για Λαγό

• Thread starter Thread starter sam13
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Δω να να!!!!
Μαλλον έχει κουφαθεί η γριά.... Μου σπάσε τα ουμπαλα την Τετάρτη... Εριξα 7-8 ροτβαιλ... Δεν ξεκολλαγε αμα δεν τον σήκωνε... Απο τις 7 το πρωί τον σηκωσε στις 10.. Μου ρχεται στα 40 μετρα κ στέκεται πισω απο την περίφημη γκορτσα τβασιλη... (@gvp9000).. Κανω δεξια το σώμα να τφεκισου κ μπρααααφ δίνει ενα σαλτο κ παειιιιι

Στατιστικα λιγες... Ποσοστιαια αγγίζει το αριστα.. Οταν ομως σου έχει συμβεί στην παρέα 6-7 φορες αυτό μένει... Γιατί 10 χρόνια με Νόμπελ δεν είχα ποτε τέτοιο πρόβλημα;... Colombo, percorso, long distance, κλπ...
οσα χρονια κυνηγαω ποτε δεν μου εχει συμβει με το rotweill ,απο τα πιο σταθερα φυσιγγια σε αποδοση .[και κυνηγια σε φασσα και περδικα που ριχνεις πολλα.]

Εχω ξαναβάλει τη φωτογραφία... 25 μετρα.. Ροτβαιλ νο5 στα 36 γρ... Ολη η τουφεκια πανω στην πλατη του λαγου.. Ολη.. Κυριολεκτικά σα να εσκασε σε τσουβάλι ακούστηκε...ακομα παει... Αυτο μας άφησε πανω στο βραχο

ΣεView attachment 60155
Με πο
Εχω ξαναβάλει τη φωτογραφία... 25 μετρα.. Ροτβαιλ νο5 στα 36 γρ... Ολη η τουφεκια πανω στην πλατη του λαγου.. Ολη.. Κυριολεκτικά σα να εσκασε σε τσουβάλι ακούστηκε...ακομα παει... Αυτο μας άφησε πανω στο βραχο
rottweil το έπαθες αυτό ;

View attachment 60155
Καλημέρα . Με ποια rottweil το έπαθες αυτό ;

Μια φορά ,στο πέταμα ,έμεινε η τάπα στην κάννη κι ευτυχως δεν ολοκληρώθηκε ο κύκλος λόγω ανεπάρκειας αερίων.Μια φορά επίσης με b&p F2 τα 36αρια,έχει φύγει καψυλιο απ' τον Gordon και έχει καθήσει στην επάνω πλευρά της βάσης μην επιτρέποντας ν ανέβει το καινούριο φυσίγγι.Αμα σε ξεκινάνε οι κιαρατάδες πρωί πρωί....

Προσωπικά είναι η 5η χρονιά που χρησιμοποιώ τα rottweil game edition 36gr . Τέτοια διάτρηση δεν έχω δει σε κανένα άλλο ! Τα winchester , remighton kai Federal που τα δοκίμασα δεν με ικανοποίησαν , ειδικά τα Federal πολύ φασαρία , λάκτισμα και πονοκέφαλος για το τίποτα !!!!

Προσωπικά είναι η 5η χρονιά που χρησιμοποιώ τα rottweil game edition 36gr . Τέτοια διάτρηση δεν έχω δει σε κανένα άλλο ! Τα winchester , remighton kai Federal που τα δοκίμασα δεν με ικανοποίησαν , ειδικά τα Federal πολύ φασαρία , λάκτισμα και πονοκέφαλος για το τίποτα !!!!
Συγκέντρωση Βασιλη τι ελεγαν?Ποια federal δουλεψες και ποια Winchester?

Συγκέντρωση Βασιλη τι ελεγαν?Ποια federal δουλεψες και ποια Winchester?
Σε πινακα δοκιμασα remighton , winchester super speed ,federal 42 gr , rottweil...Καλυτερη συγκεντρωση είχαν με σειρά τα reminghton , winchester , rottweil και federal...Διάτρηση πρώτα τα rottweil , μετά τα winchester , remighton ! Ολα σε νο3 με benelli montefeltro 3* στα 35 μέτρα

Άσοι ασχολείστε με ιδιογομωση δοκιμάστε ένα κλασσικό σετ απ...
CX 2000 mb32 1,80x34 no3 nickel z2m 21 57,5
Εννιά λαγούς φέτος ντουφεκισμενους όλοι ξεροί και ένας γύρω στα 45 μέτρα με τρία σκάγια στο σώμα και δύο πίσω πόδια σπασμένα με rafaelo special lusso 3* σταθερο....
Δίνει 94% συγκέντρωση στα 36 μέτρα με supersport και .30 kicks...

Back