Φυσίγγια για Λαγό

• Thread starter Thread starter sam13
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Εχω μπερδευτει ειναι η αληθεια λιγο με τα federal...Οι διαφορες με τα hi-brass που ειναι σε μπλε κουτι ή τα premium που ειναι σε κοκκινο?Επισης αν θελω να τα δουλεψω σαν 4αρι πρεπει να παρω 5αρι?
Ναι κ τα ροτβαιλ επίσης....αλλά θα είσαι σίγουρος‼️ενώ με τα ελληνοϊταλικα είναι κιντερ έκπληξη😆

Οι διαφορες σε αυτα τα δυο federal που σας ειπα ποιες ειναι?Ποια προτεινετε?
Δεν τα έχω δοκιμάσει, τα premium είναι πάντα με πιο προσεγμένα υλικά.
Εγώ σε λαγό έριχνα Rem express 35.5gr #4 και μερικές φορές κάτι πράσινα Jordan 40gr #4 που μου είχαν μείνει από παπιά.
Ποτέ δεν χρειάστηκα κάτι παραπάνω και όλα με 3* τσοκ.

Σε 36gr τι προτεινεται Winchester super x,Rottweil,federal ή condor?
Aπο αυτά μόνο federal το premium oχι το classic αυτή την εποχή και θα έπρεπε να βάλεις και το percorso στις επιλογές σού το θεωρώ ανώτερο όλων το condor έχει χαλάσει λίγο μπαρουτακι και πολύ πάτημα όσο για το federal classic είναι πολύ αργό και αυτήν την εποχή δεν τραβάει είναι περισσότερο της έναρξης

Aπο αυτά μόνο federal το premium oχι το classic αυτή την εποχή και θα έπρεπε να βάλεις και το percorso στις επιλογές σού το θεωρώ ανώτερο όλων το condor έχει χαλάσει λίγο μπαρουτακι και πολύ πάτημα όσο για το federal classic είναι πολύ αργό και αυτήν την εποχή δεν τραβάει είναι περισσότερο της έναρξης
Αυτα λες?
20190228171414_federal_wing_shok_pheasants_forever_high_velocity_35_5gr_25tmch.jpeg

εχουν μεινει καμια 15αρια...παμε να τα ριξουμε;....μετα οδοντιατρο κατευθειαν...βασικα να δουμε τι κανουν με το κρυο....οχι με 40 βαθμους
Έχω ένα σφράγισμα που κουνιέται ... πάμε 🤣
Δεν έχεις ρίξει κανένα ακόμα ?

Back