Φυσίγγια για Λαγό

• Thread starter Thread starter sam13
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
προχθες πρωτη φορα που τα πηρα μαζι...αλλα δεν εχω ριξει τετοιο ακομα...
Μόλις τα ρίξεις πρώτη φορά θα με παρακαλάς γονατιστός να μου τα χαρίσεις 🤣
και εγώ θα το παίζω δύσκολος ...

Το Range που δουλεύουν είναι από μείον 10 μέχρι μείον 50.
.very funny.

Κατηγορία πτιιιιιμπαααααα δηλαδή;
Κατηγορία "Αααα ρε τι'ν τούτου ααα ????"
αχαχαχα
Ρίξε ρε συ ... βιλούδου σ' λιέου ...

Ρίξε ένα να πάρεις το βάπτισμα του πυρός ... αν το πάρεις θα καταφέρεις να ρίξεις και τα άλλα .very funny.
Κράτα καλά το διαμάντι πάντως αχαχααχ

Αν αποκλείσουμε το benelli click, αφου πριν τουφεκισω τσέκαρα το κλείστρο, που μπορεί να οφείλεται η πολυ μικρή επαφη (λακουβιτσα) της βελονας στο καψυλιο;.. Ακαριαία πατησα το κουμπί, ηρθε πανω ενα νομπελ 4*6, τράβηξα κλειστρο, εφυγε το ασκαστο, κ εριξα κανονικά το Νόμπελ αλλά ο λαγος πρόλαβε κ εστριψε πανω απο το δρομο..

Αν αποκλείσουμε το benelli click, αφου πριν τουφεκισω τσέκαρα το κλείστρο, που μπορεί να οφείλεται η πολυ μικρή επαφη (λακουβιτσα) της βελονας στο καψυλιο;.. Ακαριαία πατησα το κουμπί, ηρθε πανω ενα νομπελ 4*6, τράβηξα κλειστρο, εφυγε το ασκαστο, κ εριξα κανονικά το Νόμπελ αλλά ο λαγος πρόλαβε κ εστριψε πανω απο το δρομο..
Για το ροτβαιλ λες Αντρεα?

Σίγουρος με τα ροτβαιλ;... Ακομη με κυνηγάει στον ύπνο μου η αφλογιστια με το 6αρι στα 20 μετρα σε λαγο...
Στην αφλογιστια,άντε τραβάς το κλείστρο και πες ότι προλαβαίνεις.Στο πέταμα,στο κσσφφφρρρρ...κι η τάπα στη κάννη τι κάνεις;;;; Ρεαλιστικά,αν σκεφτούμε ότι είναι ένα προϊόν το οποίο προέρχεται από εργαλειομηχανες,δικαιολογείται και η αστοχία,όχι μόνο απ' τις μηχανές αλλά κι απ' τα ίδια τα υλικά,πχ καψυλι.. Στατιστικά;Πόσες φορές μας πρόδωσε; Προσωπικά,το έριχνα φανατικά πριν ξεκινήσω να γεμίζω...

Στην αφλογιστια,άντε τραβάς το κλείστρο και πες ότι προλαβαίνεις.Στο πέταμα,στο κσσφφφρρρρ...κι η τάπα στη κάννη τι κάνεις;;;; Ρεαλιστικά,αν σκεφτούμε ότι είναι ένα προϊόν το οποίο προέρχεται από εργαλειομηχανες,δικαιολογείται και η αστοχία,όχι μόνο απ' τις μηχανές αλλά κι απ' τα ίδια τα υλικά,πχ καψυλι.. Στατιστικά;Πόσες φορές μας πρόδωσε; Προσωπικά,το έριχνα φανατικά πριν ξεκινήσω να γεμίζω...
Στατιστικα λιγες... Ποσοστιαια αγγίζει το αριστα.. Οταν ομως σου έχει συμβεί στην παρέα 6-7 φορες αυτό μένει... Γιατί 10 χρόνια με Νόμπελ δεν είχα ποτε τέτοιο πρόβλημα;... Colombo, percorso, long distance, κλπ...

Στατιστικα λιγες... Ποσοστιαια αγγίζει το αριστα.. Οταν ομως σου έχει συμβεί στην παρέα 6-7 φορες αυτό μένει... Γιατί 10 χρόνια με Νόμπελ δεν είχα ποτε τέτοιο πρόβλημα;... Colombo, percorso, long distance, κλπ...
Αν κ γενικα το εχω σε εκτίμηση το ροτβαιλ 6-7 φορες τις θεωρώ αρκετες φορες...

Αν κ γενικα το εχω σε εκτίμηση το ροτβαιλ 6-7 φορες τις θεωρώ αρκετες φορες...
Εχω ξαναβάλει τη φωτογραφία... 25 μετρα.. Ροτβαιλ νο5 στα 36 γρ... Ολη η τουφεκια πανω στην πλατη του λαγου.. Ολη.. Κυριολεκτικά σα να εσκασε σε τσουβάλι ακούστηκε...ακομα παει... Αυτο μας άφησε πανω στο βραχο

FB_IMG_1540991835185.jpg

Στατιστικα λιγες... Ποσοστιαια αγγίζει το αριστα.. Οταν ομως σου έχει συμβεί στην παρέα 6-7 φορες αυτό μένει... Γιατί 10 χρόνια με Νόμπελ δεν είχα ποτε τέτοιο πρόβλημα;... Colombo, percorso, long distance,

Εχω ξαναβάλει τη φωτογραφία... 25 μετρα.. Ροτβαιλ νο5 στα 36 γρ... Ολη η τουφεκια πανω στην πλατη του λαγου.. Ολη.. Κυριολεκτικά σα να εσκασε σε τσουβάλι ακούστηκε...ακομα παει... Αυτο μας άφησε πανω στο βραχο

View attachment 60155
Να!Από κάτι τέτοια ξεκινήσαμε να γεμίζουμε...

View attachment 60155
Ναι την εχω ξαναδει την φωτογραφια...Να φανταστω δεν το ξαναεβαλες ποτε αυτο το φυσιγγι

Back