Α ! Διάλεξε, ή βότκα ή τζιν !κάπως έτσι
View attachment 51080
Αμα ειναι το λαστιχερόξυλο στα μέτρα σου κανεις θαυματα.....Φυσίγγια και φουτσες μπλε....
Όλα τα γκαφρα το ΓκλενΓκλεν κ Τζέιμσονκάπως έτσι
View attachment 51080
Μακριά από τζιν....λες μόνο αλήθειες με αυτόΑ ! Διάλεξε, ή βότκα ή τζιν !
σε συνδειασμο και με την βετζινη καπως ετσι μας βλεπω ολους.Αν όντως παίζουν τέτοιες τιμές στα 30 και 32 γρ και εδώ στο νησί δηλαδή στα 7 + ευρώ,εγώ απλά,θα σταματήσω να πηγαίνω στις τσίχλες...έχω καμία δεκαριά πακέτα από πέρσι ,θα κάνω 5-6 εξόδους τον Οκτώβριο και τέλος.για την πέρδικα όσο και να ανέβουν οι τιμές θα πάω και θα τα δώσω όπως και για την μπεκάτσα
Μια αρωστεια έχουμε κι αυτή λέγεται τσίχλα.προς το παρόν και για φέτος τουλάχιστον έτσι κι αλλιώς μόνο σ/κ πάω οπότε δεν κόβεται με ότι αυτό συνεπαγεταιΑν όντως παίζουν τέτοιες τιμές στα 30 και 32 γρ και εδώ στο νησί δηλαδή στα 7 + ευρώ,εγώ απλά,θα σταματήσω να πηγαίνω στις τσίχλες...έχω καμία δεκαριά πακέτα από πέρσι ,θα κάνω 5-6 εξόδους τον Οκτώβριο και τέλος.για την πέρδικα όσο και να ανέβουν οι τιμές θα πάω και θα τα δώσω όπως και για την μπεκάτσα
Καλητερα μα τον κόψω από την ρίζα παρά να να κόψω την κυχλαΜια αρωστεια έχουμε κι αυτή λέγεται τσίχλα.προς το παρόν και για φέτος τουλάχιστον έτσι κι αλλιώς μόνο σ/κ πάω οπότε δεν κόβεται με ότι αυτό συνεπαγεται
Καλύτερα σύλληψη με την απειλη ,αλτ μην κουνιέσαι θα ρίξω!Θα βαράμε τις καθιστές, φούμο, παραλλαγή, έρπειν και πάει λέγοντας ...
Η καινούργια....μόδα στην Αγγλία είναι τραγιασκα με σφεντόναΘα βαράμε τις καθιστές, φούμο, παραλλαγή, έρπειν και πάει λέγοντας ...
Αν δεν δω τον ξανθούλη Mr Blackthorn να διαφημίζει σφεντόνες δεν το πιστεύωΗ καινούργια....μόδα στην Αγγλία είναι τραγιασκα με σφεντόνα
Αυτούς τους μλκς έβλεπα κ κόντεψα να βγάλω το μάτι μουπέτυχα την ίδια τη σφεντόναΑν δεν δω τον ξανθούλη Mr Blackthorn να διαφημίζει σφεντόνες δεν το πιστεύω
Η σφεντόνα που θα κάνει παρουσίαση αυτός θα ξεκινάει από πέντε χιλιάδες λίρες και πάνωΑν δεν δω τον ξανθούλη Mr Blackthorn να διαφημίζει σφεντόνες δεν το πιστεύω
Βάλε video.Αυτούς τους μλκς έβλεπα κ κόντεψα να βγάλω το μάτι μουπέτυχα την ίδια τη σφεντόνα
Από το wish ...καλή ήταν ,απλά πέτυχα τη δεξιά διχάλα έσπασε κ εξοστρακίστηκε η πέτρα περνώντας δεξιά απ' το κεφάλι μουΒάλε video.
Κόπκε καμιά τάνα ;;; αχαχα
Αφού δεν ξεκαρφώθηκε κάνα πετσάκι με καρφιά να μας πετσώσει κάνα μάτι όταν είμαστε μικροί, τυχεροί είμαστε.