Δε το έγραψα εγώ αυτόΟύτε εγώ μπορώ να το χωνέψω.
Δε το έγραψα εγώ αυτόΟύτε εγώ μπορώ να το χωνέψω.
Κάτι κατάλαβα.Δε το έγραψα εγώ αυτό
Μπράβο, Ναι.Πανευρωπαϊκά τέλος ο κίτρινος.Μονο στο cal.20 για αποφυγή ατυχημάτων.
Και αυτό έπρεπε να κάνει...Ηθελε να την πάει πίσω στο μαγαζί
Οχι Τασο, το όπλο δούλεψε και δουλεύει άψογα. Δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα.Και αυτό έπρεπε να κάνει...
Έτυχε να ηταν lambro κ μπορεί κ να ξανατυχει......
Συμβαίνει κ στις καλυτερες φυσιγγοοικογενειες....
Μα θα πει κάποιος εχω ρίξει 20000 φυσιγγια από την τάδε μάρκα κ δεν μου έχει συμβεί, ναι οκ αλλά ρωτάς κ όλους τους υπόλοιπους........
Δυστηχως όλων των ειδών οι ανομοιομορφιες βρίσκονται στα εμπορικά φυσιγγια.....
Σε κάποιες περιπτωσεις αυτό πρεπει να το προσπερναμε κ να μην δίνουμε σημασία......
Σου εκανα λάθος παραθεση...Οχι Τασο, το όπλο δούλεψε και δουλεύει άψογα. Δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα.
Ισχυει....Εγω το Χ στον Λάμπρο το έριξα με τους ευρωμικτες. Απο φυσιγγι σφαγείο το καταντησε κροτου μέσα σε λίγους μήνες.
Ναι Κυπρο...Αυτά εδώ ποιος ξέρει? Από Κύπρο είναι? Στο διαδίκτυο τα είδα.View attachment 63894
Τα 32γρ νομίζω δεν θα βγουν ξανά στην παραγωγήΑυτό που λέει ο Ηλίας παραπανω ισχυει για τα tordo 30γρ....
View attachment 63874
Ίσως να έχει έλλειψη απο καλυκες στο (πορτοκαλι) tordo 32γρ...
Θα μου πεις ναι γιατί μας....έφαγαν οι τσίχλες φέτος.....
Ξέρω και εγώ....
Ορίστε;;;;;Τα 32γρ νομίζω δεν θα βγουν ξανά στην παραγωγή
Να στείλει το φόρουμ επιστολή διαμαρτυρίας στη Lambro.Ορίστε;;;;;
Ισως λογο ελληψης GM3 να ειναι προσωρινο...αλλα αν ειναι ετσι, ουτε το Euromix δεν θα κυκλοφορισει.
Το ίδιο άκουσα και εγώ.Τα 32γρ νομίζω δεν θα βγουν ξανά στην παραγωγή
Έτσι είναι, ότι τελείωση τώρα και έχει σχέση με την nsi από τον καινούργιο χρόνο η παραγγελίες και μάλλον θα έχει τελειώσει και το κυνήγι.Ορίστε;;;;;
Ισως λογο ελληψης GM3 να ειναι προσωρινο...αλλα αν ειναι ετσι, ουτε το Euromix δεν θα κυκλοφορισει.
ΧαχαχαΚαι τι θα ρίχνουμε τώρα στις γιορτές?πω μαλάκια έγινε!
το Euromix δεν θα κυκλοφορισει.
Πάντως στην Αθήνα ο Καλκατζάκος που τα επερνα....τέλος....κάνα ξεχασμένο αν βρειςΟρίστε;;;;;
Αυτά είναι!Ωραία πράγματα...Συναδελφοι αυτο εδω το εχετε συνενατησει και εσεις; Δεν σημαινει αυξημενες πιεσεις; Nsi sipe το φυσιγγιView attachment 63930
Κάνε μια δοκιμή navaro 30.Θυμαμαι ήταν πάρα πολύ καλοΕγώ πάντως παίδες....αν κάνω τον απολογισμό μου στα φυσίγγια.....Oscar έριχνα με το τσουβάλι τα 28αρια με g2000....κορυφή, το άλλαξε ...τέλος!! Lambro...τα 28αρια του Χ...τα Τορντο 30 Χ....τα πορτοκαλί απλά γαζωνουν!!! Κάποτε έριχνα ιmperial Πυργιώτικα....πολύ καλά!!! Alectoris επίσης γαμώ τα φυσίγγια, imperial ισπανικά επίσης πολύ καλά.....τα φάντομ δεν μπόρεσα να τα βρω μαζί τους όπως και τα κυνηγετικά 28αρια του Ρουμελιώτη που είχα ρίξει κάνα δυο κούτες δεν μπόρεσα να τα βρω + όλα τα υπόλοιπα που σέρνει μαζί του....εμπλοκές,αφλογιστίες σε δίκαννα, κομμένοι κάλυκες....αλλαγή πυρίτιδας κάθε Τρίτη και παρασκευή!!