Φυσίγγια για Τσίχλες

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Θα βαράμε τις καθιστές, φούμο, παραλλαγή, έρπειν και πάει λέγοντας ...
Η επιτέλους θα περιμένουμε να ρίξουμε στο πουλί που θα περάσει η θα πεταχτεί καλα! Γιατί να ρίξω 25 φυσίγγια για να πάρω 5 , επιχειρώντας σε μακρινά πουλιά , ενώ με λίγη υπομονή μπορώ να πάρω αυτά τα 5 με 10 φυσίγγια???

Η επιτέλους θα περιμένουμε να ρίξουμε στο πουλί που θα περάσει η θα πεταχτεί καλα! Γιατί να ρίξω 25 φυσίγγια για να πάρω 5 , επιχειρώντας σε μακρινά πουλιά , ενώ με λίγη υπομονή μπορώ να πάρω αυτά τα 5 με 10 φυσίγγια???
Καλά αν το καταφέρω αυτό με βλέπω να έχω φυσίγγια για τα επόμενα 4-5χρονια με έξοδο μια φορά την εβδομάδα μετά τα μπασιματα.

Εάν η παράμετρος τιμή δεν υπήρχε, ποια θα ήταν η πρώτη σας επιλογή για τσιχλοφύσιγγο?

Εγώ τα έχω "βρει" εδώ και 5-6 Χρόνια με τα Jordan τα κόκκινα σε 9αρι
Εφέτος μου είπε 8.70 το κουτάκι (πέρισυ 7.4 !!!) και το βλέπω πολύ χλωμό

Εάν η παράμετρος τιμή δεν υπήρχε, ποια θα ήταν η πρώτη σας επιλογή για τσιχλοφύσιγγο?

Ακριβώς αυτό το φυσέκι θα έπαιρνα. Ήταν μια χρονιά που σε ότι σήκωνα τουφέκι με αυτό το φυσέκι θα έπεφτε. Ίσως και λόγο ψυχολογίας;;; Μπορεί. Πάντως ήταν τουφεκια και φέρετρο!

Αν ο παράγοντας τιμή δεν υπήρχε στην αγορά φυσιγγίου θα έριχνα Remington & Winchester

Μάπα είναι,δεν τα έριχνε κανένας επί ΠΑΣΟΚ φανταντασου.
Έριχνα εγώ και ήταν καλά. Είχα βρει Winchester 32 γραμμάρια σε νούμερο 7 και είχα φορτώσει. Αν θυμάμαι καλά έγραφαν Winchester standard. Μαλακό και με πολύ ωραίες κατανομές. Αφού μου είχε κάνει εντύπωση και είχα τουφεκισει χαρτόνι από περιέργεια ( πράγμα σπανιότατο για εμένα). Είχα πάρει και λαγό με τέτοιο φυσίγγι

Saga export 32, Cheddite tordo 32.
Το Cheddite το δοκίμασα πέρυσι . Είχα πάρει μια κούτα 9αρια από τον Παρδαλακη πρόπερσι που λόγω lockdown μου έμειναν. Το βρήκα πολύ ωραίο και μαλακό φυσιγγι. Μου άρεσε περισσότερο από το Rc32 που επίσης δοκίμασα

Back