Άστο.πικραμενη ιστορία.κι εμείς τ αναζητάμε αλλά δε πρόκειται να τα ξαναδούμε όπως ητανεΕπίσης μια κρητική βιοτεχνία η fly target έφτιαχνε φοβερό 32αρι και 36αρι νίκελ για φάσσα. Αλλά μόνο για 2 - 3 χρόνια μετά δεν ξέρω τι έγινε, δεν τα ξαναβρηκα
Έκλεισεέχω ένα mb 36 του....ανοίγει από τα 10+ μέτρα στο ν.6 κ 2 κουτάκια Πρέμιερ 38 ν.4 το ένα με φιεμμαχαμκάλυκα το άλλο σε τσεντιτμάλλον στα κλεισίματα η αγορά μουΕπίσης μια κρητική βιοτεχνία η fly target έφτιαχνε φοβερό 32αρι και 36αρι νίκελ για φάσσα. Αλλά μόνο για 2 - 3 χρόνια μετά δεν ξέρω τι έγινε, δεν τα ξαναβρηκα
Nsi speedΕάν η παράμετρος τιμή δεν υπήρχε, ποια θα ήταν η πρώτη σας επιλογή για τσιχλοφύσιγγο?
Εγώ τα έχω "βρει" εδώ και 5-6 Χρόνια με τα Jordan τα κόκκινα σε 9αρι
Εφέτος μου είπε 8.70 το κουτάκι (πέρισυ 7.4 !!!) και το βλέπω πολύ χλωμό
RC 32, super tordo lambro αν έχει sipe , Κένταυρος 28γρ (αν είναι ισάξιο του παλιού με csb5) και μακάρι να ξαναβγάλει ο Κένταυρος το 32αρι του με sipe ( προσωπικά το έχω πολύ ψηλά).Εάν η παράμετρος τιμή δεν υπήρχε, ποια θα ήταν η πρώτη σας επιλογή για τσιχλοφύσιγγο?
Κατι κοκκινα που τα ελεγε νομιζω scondo , δεν θυμάμαι γραμμαρια , ηταν απίστευτα φυσίγγια. Απο τα πιο φονικά που εχω ριξει. Δυστυχώς μόνο 2 κιβώτια ειχα μπορέσει να πάρω και μετά εξαφανίστηκε από την αγορα!Επίσης μια κρητική βιοτεχνία η fly target έφτιαχνε φοβερό 32αρι και 36αρι νίκελ για φάσσα. Αλλά μόνο για 2 - 3 χρόνια μετά δεν ξέρω τι έγινε, δεν τα ξαναβρηκα
Από τα πιο πρόσφατα eley alphamax και από πιο παλιά nsi s4,sipe,gm3 αναλόγως συνθηκών.Εάν η παράμετρος τιμή δεν υπήρχε, ποια θα ήταν η πρώτη σας επιλογή για τσιχλοφύσιγγο?
Ωρε που ππππππαααμε ρε3000 δρχ.1 κτι φυσίγγιαView attachment 51547
View attachment 51549
View attachment 51550
Εγιναν προχτες στον Παρδαλακη οι παραπανω αγορες.
2 APE,2 Cheddite και 1 Classica.Ολα 9αρια εκτος απο το Classica που το πηρα σε 8αρι.
Φαινεται πολυ προσεγμενο φυσιγγι.Ανυπομονω να το ριξω στα τρυγονια.
Αν εχει...
Αυτα τα APE τα πηραμε για δοκιμη.Λενε τιποτα ή να τα αφησω για το επομενο Πασχα???
Απο τιμες,το Classica στα 9 ευρω και τα αλλα 2 στα 8,5-9.....
Γενικα μας ειπε,σιγα σιγα να περιμενουμε τιμες του 10ευρου....
Είναι τρελές οι τιμες.View attachment 51547
View attachment 51549
View attachment 51550
2 APE,2 Cheddite και 1 Classica.Ολα 9αρια εκτος απο το Classica που το πηρα σε 8αρι.
Αν εχει...
Αυτα τα APE τα πηραμε για δοκιμη.Λενε τιποτα ή να τα αφησω για το επομενο Πασχα???
Το ΑΠΕ και το τορντο ακριβά τα πήρες, με αυτές της τιμές καλύτερα να επερνες όλα κλασικά.View attachment 51547
View attachment 51549
View attachment 51550
Αν εχει...
Ναι αυτά τα scondo λέω, στα 32 γρ τα εβγαζεΚατι κοκκινα που τα ελεγε νομιζω scondo , δεν θυμάμαι γραμμαρια , ηταν απίστευτα φυσίγγια. Απο τα πιο φονικά που εχω ριξει. Δυστυχώς μόνο 2 κιβώτια ειχα μπορέσει να πάρω και μετά εξαφανίστηκε από την αγορα!
Είναι αξιόπιστο Θοδωρή, μόλις μου ήρθαν σε 9.5 νουμερο, για το φθινόπωρο στοκάρω από τώρα γιατί θα ξεφύγουν τελείως τότε. Οχι ότι τώρα είναι φτηνά. Και Σε 7,5 εχω για τρυγονι.View attachment 51547
View attachment 51549
View attachment 51550
Αν εχει...
10€ , ε??? Εγώ παντως θα στοκαρω φετος 5-6 χιλιάδες με 7€ και κάτω και ας μην είναι καλά και ας μην σκοτώνουν και ας μην έχουν τυπωμένο καλυκα. Ήδη 1750 τεμάχια είναι καθ'οδόν από χθες. Σιγά μην πάω να τους ακουμπάω 10€ για το κλασσικα και το κάθε κλασσικα. Βάλε ένα 28αρι νο8 πάνω σε ένα τρυγονι στα 35 μέτρα και άμα δεν πέσει έλα να σου δώσω οσο μέλι μου έδωσαν τα μαμουνια μου σημερα.....View attachment 51547
View attachment 51549
View attachment 51550
Αν εχει...
Στην τιμή των δεκαεννέα κουτιών φυσιγγίων παίρνεις μονόκαννο καινούργιο και κάνεις απόσβεση από την πρώτη μέραΓενικα μας ειπε,σιγα σιγα να περιμενουμε τιμες του 10ευρου....
Το θέμα είναι να μην καθιερωθούν αυτές η τιμές για τα επόμενα χρόνια, στο χέρι μας είναι!κάνανε τα 33-34γρ φασοφυσιγγα και τώρα θέλουν να κάνουν και τα 32γρ,Ε ας τα ρίχνουν μόνοι τούς μετά στο τέλος!μόνο όσοι μας σέβονται φέτος θα πάρουν τα λεφτά μας.10€ , ε??? Εγώ παντως θα στοκαρω φετος 5-6 χιλιάδες με 7€ και κάτω και ας μην είναι καλά και ας μην σκοτώνουν και ας μην έχουν τυπωμένο καλυκα. Ήδη 1750 τεμάχια είναι καθ'οδόν από χθες. Σιγά μην πάω να τους ακουμπάω 10€ για το κλασσικα και το κάθε κλασσικα. Βάλε ένα 28αρι νο8 πάνω σε ένα τρυγονι στα 35 μέτρα και άμα δεν πέσει έλα να σου δώσω οσο μέλι μου έδωσαν τα μαμουνια μου σημερα.....
Εγώ είμαι σιγουρος ότι δεν θα ξαναπεσουν ποτε οι τιμες. Ειδικά φέτος αν γίνει κανα αστείο και έχει πουλιά θα ξεφύγει πολύ το πραγμα....Το θέμα είναι να μην καθιερωθούν αυτές η τιμές για τα επόμενα χρόνια, στο χέρι μας είναι!κάνανε τα 33-34γρ φασοφυσιγγα και τώρα θέλουν να κάνουν και τα 32γρ,Ε ας τα ρίχνουν μόνοι τούς μετά στο τέλος!μόνο όσοι μας σέβονται φέτος θα πάρουν τα λεφτά μας.
Εύκολα ανεβαίνουν δύσκολα κατεβαίνουν,τα πάντα όχι μόνο τα φυσίγγιαΤο θέμα είναι να μην καθιερωθούν αυτές η τιμές για τα επόμενα χρόνια, στο χέρι μας είναι!κάνανε τα 33-34γρ φασοφυσιγγα και τώρα θέλουν να κάνουν και τα 32γρ,Ε ας τα ρίχνουν μόνοι τούς μετά στο τέλος!μόνο όσοι μας σέβονται φέτος θα πάρουν τα λεφτά μας.