Φυσίγγια για Τσίχλες

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
10€ , ε??? Εγώ παντως θα στοκαρω φετος 5-6 χιλιάδες με 7€ και κάτω και ας μην είναι καλά και ας μην σκοτώνουν και ας μην έχουν τυπωμένο καλυκα. Ήδη 1750 τεμάχια είναι καθ'οδόν από χθες. Σιγά μην πάω να τους ακουμπάω 10€ για το κλασσικα και το κάθε κλασσικα. Βάλε ένα 28αρι νο8 πάνω σε ένα τρυγονι στα 35 μέτρα και άμα δεν πέσει έλα να σου δώσω οσο μέλι μου έδωσαν τα μαμουνια μου σημερα.....
Να να,τουφεκισα ενα καθιστο στα 15 μετρα με 28 γρ και εφυγε αθικτο γαμωτο,,,,
Παρασκευη που θα περασω απο Χαλκιδα,που θες να βρεθουμε για το μελι????

Το ΑΠΕ και το τορντο ακριβά τα πήρες, με αυτές της τιμές καλύτερα να επερνες όλα κλασικά.
Τωρα που το θυμηθηκα,τα APE και τα chedditeτα πηραμε 7-7,5.
Ηθελα να γραψω οτι θα πανε στ 8,5-9.
Γενικα οι τιμες θα ανεβουν και θα μεινουν εκει σταθερες στην καλυτερη.
Να πεσουν αποκλειεται...

Αυτό σημαίνει ότι προετοιμαζόμαστε υποσυνείδητα να τις αποδεχτούμε.Μην αγοράζετε τίποτα από τσιχλοφυσιγγα πάνω 7,5 ευρώ, αφήστε τα να τους μείνουν στα ράφια.
Συμφωνώ απολυτα. Κάποτε λέγαμε ότι ένα ευρώ παραπάνω δεν μας ένοιαζε αρκεί που παίρναμε ποιοτικά φυσιγγια. Τώρα ξέφυγαν χωρίς οριο. Φορτωστε ότι βρείτε πιο φθηνό και τα άλλα να πιάσουν σκόνη και αράχνες στα ράφια.

Να να,τουφεκισα ενα καθιστο στα 15 μετρα με 28 γρ και εφυγε αθικτο γαμωτο,,,,
Παρασκευη που θα περασω απο Χαλκιδα,που θες να βρεθουμε για το μελι????
Άσε ρε που έφυγε αθικτο!!! Βγαίνει ένα νέκταρ φιλε το μελακι απίστευτο. Είχε χρόνια να μου δώσει η Διρφαρα τέτοιο!!!
Τωρα που το θυμηθηκα,τα APE και τα chedditeτα πηραμε 7-7,5.
Ηθελα να γραψω οτι θα πανε στ 8,5-9.
Γενικα οι τιμες θα ανεβουν και θα μεινουν εκει σταθερες στην καλυτερη.
Να πεσουν αποκλειεται...
Για τα cheddite καλή τιμή στους καιρούς που ζουμε. Έπρεπε να πάρεις πολλα!!!

Άσε ρε που έφυγε αθικτο!!! Βγαίνει ένα νέκταρ φιλε το μελακι απίστευτο. Είχε χρόνια να μου δώσει η Διρφαρα τέτοιο!!!
Αντε ρε που βαζεις και στοιχηματα και δεν τα τηρεις!!Αφερεγγυε!!
Πλακα πλακα,δεν ξαναβαζω 28αρια στο τρυγονι σε αντιθεση με την τσιχλα.
Μια φορα το εκανα,ειχε πουλια και το μετανοιωσα.
Μονο με 32αρια κανω δουλεια.
Για τα cheddite καλή τιμή στους καιρούς που ζουμε. Έπρεπε να πάρεις πολλα!!!
3-4 κουτια ειχε μονο...
Εχω να τα ριξω καμια 10αρια χρονια...
Τοτε που τα εριχνα ειχα μεινει πολυ ικανοποιημενος...

Αντε ρε που βαζεις και στοιχηματα και δεν τα τηρεις!!Αφερεγγυε!!
Πλακα πλακα,δεν ξαναβαζω 28αρια στο τρυγονι σε αντιθεση με την τσιχλα.
Μια φορα το εκανα,ειχε πουλια και το μετανοιωσα.
Μονο με 32αρια κανω δουλεια.

3-4 κουτια ειχε μονο...
Εχω να τα ριξω καμια 10αρια χρονια...
Τοτε που τα εριχνα ειχα μεινει πολυ ικανοποιημενος...
Και εγω την τελευταία φορά που τα είχα ρίξει μου αρεσαν! Τα άλλα τα Ape τι όνομα είναι αυτά που εχουν??? Πίθηκος????

10€ , ε??? Εγώ παντως θα στοκαρω φετος 5-6 χιλιάδες με 7€ και κάτω και ας μην είναι καλά και ας μην σκοτώνουν και ας μην έχουν τυπωμένο καλυκα. Ήδη 1750 τεμάχια είναι καθ'οδόν από χθες. Σιγά μην πάω να τους ακουμπάω 10€ για το κλασσικα και το κάθε κλασσικα. Βάλε ένα 28αρι νο8 πάνω σε ένα τρυγονι στα 35 μέτρα και άμα δεν πέσει έλα να σου δώσω οσο μέλι μου έδωσαν τα μαμουνια μου σημερα.....
Γέμισε καινούργια ο ρουμελιοτης δημητρη

Και 30-40 λεπτά παραπάνω να τα έχει από τα 9 , 10 , 11 ευρώ που λένε ότι θα πουλάνε οι άλλοι παλι ο φθηνοτερος θα ειναι.
Δεν διαφωνώ καθόλου, σε σχέση με την ανηφόρα που έχουν πάρει τα υπόλοιπα, αν ισχύσουν αυτές οι τιμές, σίγουρα πολλοί θα τον προτιμήσουμε

Back