Νομίζω δεν πήγε άσχημα το σκιτακι........έτσι;;;;ςεσυ ριχνε με το σκιτακι! μια χαρα εισαι!
Νομίζω δεν πήγε άσχημα το σκιτακι........έτσι;;;;ςεσυ ριχνε με το σκιτακι! μια χαρα εισαι!
παντου της εκαιγε!Νομίζω δεν πήγε άσχημα το σκιτακι........έτσι;;;;ς
.......είχαν ψιλώσει πολύ εεε;;;;;κάτι κυπαρίσσια απέναντι τα κάναμε σουρωτηρι........
Κι όμως... Πριν 7-8 χρόνια, κάτι φιλαράκια, είχαν πάρει δύο κούτες, λόγο κόστους φυσικα, και έλεγαν ότι ήταν πολύ ευχαριστημένοι, κάποιες φορές που κυνηγησαμε μαζί, έπαιρναν πουλιά, αλλά οι τριαρες πήγαιναν σύννεφο, μάλιστα σε κάποιο περπατητο που το μέρος ήταν πυκνό, έτυχε και πηγαίναμε με τον έναν μαζί... Σηκώνεται μια τσίχλα γύρω στα 20-25 μέτρα, και της έπαιξε δύο απανωτές χωρίς να το σκεφτεί, δεν εννοώ ότι έριξε την πρώτη και διόρθωσε ρίχνοντας την δεύτερη, εκεί που σήκωσε, έπαιξε και τις δύο απανωτά, προφανώς δεν είχε την σιγουριά του φυσιγγιου.Clever mirage από Αλαμάνο.....τα δοκιμασα στον γαμο μου... τρομερή διάτρηση...κάτι κυπαρίσσια απέναντι τα κάναμε σουρωτηρι........
Clever mirage από Αλαμάνο.....τα δοκιμασα στον γαμο μου... τρομερή διάτρηση...κάτι κυπαρίσσια απέναντι τα κάναμε σουρωτηρι........
Κι'όμως είναι απο τα καλύτερα σκοπευτικά φυσίγγια αλλά καί ακριβά .Εγώ περιμένω και μόλις βγάλει και Clever Rafale θα φορτώσω 5-6 χιλιάδες
Αυτός έχει Guerini, εγώ θα τσακώνομαι με την παλιομπενέλα μουO Iταλός νικητής CLEVER MIRAGE ρίχνει με CAESAR GUERINI όπλο .
http://rl.fitasc.com/liveresults/live/NRAYT405-102/1/Open
Διαφήμιση επί πληρωμή δεν κάνει κανενας. Είναι γνωστό σε όλους ότι ο Ρουμε δεν κάνει δώρο ούτε ένα φυσιγγι! Και τόσο χαμηλά που πουλάει καλά κανει. Το ότι δεν κάθεται ένα φυσιγγι σε κάποιον είναι σύνηθες φαινόμενο. Πχ εγω με τα 30αρια του απλά δεν... Επίσης να ξαναπώ ότι τα σκουπίδια του ενός είναι ο θησαυρός του αλλου και το αντίθετο. Έτσι απλά και δεν μου αλλάζει κανένας γνώμη γιατί έριξα 40 κουτιά , το χειρότερο φυσιγγι που έχω ρίξει εγω είναι αυτό και δεν το έχω ξαναπάρει και ούτε προκειται....Εγώ πάλι θεωρώ ότι ειδικά στα φυσίγγια δεν υπάρχει καλό και κακό, υπάρχει αυτό που μου ταιριάζει και τα άλλα.
Τόσα παιδιά εδώ μέσα γράφουν τα καλύτερα για τον Ρούμε, διαφήμιση του κανουν; Πληρωμένη διαφήμιση εννοώ. Όχι, τα έχουν βρει σωστά τα φυσίγγια του και το γράφουν. Πήρα κι εγώ πέρσι πολλά από εκεί. 32αρια ν.8 με csb1. Δεν μου βγήκαν, τι να κάνουμε τώρα. Το περίεργο είναι ότι τα έβαλα αγγελία εδω 5.5 ευρω το κουτί και δεν ενδιαφέρθηκε κανείς....
Κυριάκο δεν σου έχει τύχει φυσίγγι να μην σκοτώνει ούτε στα 20 μέτρα;Εγώ πάλι θεωρώ ότι ειδικά στα φυσίγγια δεν υπάρχει καλό και κακό, υπάρχει αυτό που μου ταιριάζει και τα άλλα.
...............
Υπάρχουν όμως αντικειμενικά κριτήρια για το ποιο είναι καλό και ποιο όχιΕπίσης να ξαναπώ ότι τα σκουπίδια του ενός είναι ο θησαυρός του αλλου και το αντίθετο.
Πως να καθορισω τα αντικειμενικά κριτήρια πέρα από το ότι είναι ασφαλές προς χρηση???? Ας πούμε με τα 30αρια του Ρουμελιώτη ο ξάδερφος μου κανει παπαδες. Τους καίει το φτερωτό κωλαράκι κυριολεκτικά και με κρύα και με ζέστη. Εγώ δεν μπορώ να πάρω πουλιά με αυτό το φυσιγγι αν και του έχω δώσει πολλές ευκαιρίες.Υπάρχουν όμως αντικειμενικά κριτήρια για το ποιο είναι καλό και ποιο όχι
ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟΠως να καθορισω τα αντικειμενικά κριτήρια
Πίνακα για κατανομές και διατρηση?ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ
κάνεις δοκιμές με σύστημα και βγάζεις βαθμολογίες
Ρε φίλε ακριβώς τα ίδια αυτό το φυσιγγι το πάλεψα πολύ λόγο μιας μεγάλης αγοράς που είχα κάνει κ δεν τα βρήκα ποτέ μαζί του! Μπορώ να πω ότι μισώ κιόλας! Εναντίον των φίλων μου που το γουστάρουν τρέλα! Κ με παρότρυναν στην αγορά τους! Στο τέλος τους τα χάρισα κ ηρέμησα! Βέβαια έχω κ τα κουσουρια μου αφού γουστάρω τα φυσίγγια του Καρδαρά κ του καραμανιδη κ λίγο Λάμπρο (για να μου κάνει κ πλάκα ο Άλεξ)!Διαφήμιση επί πληρωμή δεν κάνει κανενας. Είναι γνωστό σε όλους ότι ο Ρουμε δεν κάνει δώρο ούτε ένα φυσιγγι! Και τόσο χαμηλά που πουλάει καλά κανει. Το ότι δεν κάθεται ένα φυσιγγι σε κάποιον είναι σύνηθες φαινόμενο. Πχ εγω με τα 30αρια του απλά δεν... Επίσης να ξαναπώ ότι τα σκουπίδια του ενός είναι ο θησαυρός του αλλου και το αντίθετο. Έτσι απλά και δεν μου αλλάζει κανένας γνώμη γιατί έριξα 40 κουτιά , το χειρότερο φυσιγγι που έχω ρίξει εγω είναι αυτό και δεν το έχω ξαναπάρει και ούτε προκειται....
View attachment 51650
Λολάκου φτερωτό κωλαρακιέγραψεςΠως να καθορισω τα αντικειμενικά κριτήρια πέρα από το ότι είναι ασφαλές προς χρηση???? Ας πούμε με τα 30αρια του Ρουμελιώτη ο ξάδερφος μου κανει παπαδες. Τους καίει το φτερωτό κωλαράκι κυριολεκτικά και με κρύα και με ζέστη. Εγώ δεν μπορώ να πάρω πουλιά με αυτό το φυσιγγι αν και του έχω δώσει πολλές ευκαιρίες.
Για το b&p λες ετσι? Εγώ το πάλεψα μέχρι τα 40 κουτιά. Τα υπόλοιπα 40 έφυγαν σε γνωστούς και φίλους αλλα με 5€ και άλλα τζαμπα. Δεν είναι ότι δεν έβρισκα τα πουλιά με αυτα. Μια χαρά τα πετυχαινα. Το θέμα ήταν ότι έπεφταν ολοζωντανα τα 9 στα 10 και με τόσο αίμα λες και εσφαζες γελάδι!Ρε φίλε ακριβώς τα ίδια αυτό το φυσιγγι το πάλεψα πολύ λόγο μιας μεγάλης αγοράς που είχα κάνει κ δεν τα βρήκα ποτέ μαζί του! Μπορώ να πω ότι μισώ κιόλας! Εναντίον των φίλων μου που το γουστάρουν τρέλα! Κ με παρότρυναν στην αγορά τους! Στο τέλος τους τα χάρισα κ ηρέμησα! Βέβαια έχω κ τα κουσουρια μου αφού γουστάρω τα φυσίγγια του Καρδαρά κ του καραμανιδη κ λίγο Λάμπρο (για να μου κάνει κ πλάκα ο Άλεξ)!
Ναι ρε φίλε έτσι κ εγώ! Τα είχα πάρει σε μια προσφορά σε ένα μαγαζί στην Φιλιππιάδα από μια κούτα σε 6,7,8! Ακόμα κυνηγάω κάτι πέρδικες! Μαραθώνιο έτρεχα! Βέβαια το τρικολόρ στα 34 της ίδιας εταιρείας μου είχε ταιριάξει τέλεια κ μου άρεσε πολύ!Για το b&p λες ετσι? Εγώ το πάλεψα μέχρι τα 40 κουτιά. Τα υπόλοιπα 40 έφυγαν σε γνωστούς και φίλους αλλα με 5€ και άλλα τζαμπα. Δεν είναι ότι δεν έβρισκα τα πουλιά με αυτα. Μια χαρά τα πετυχαινα. Το θέμα ήταν ότι έπεφταν ολοζωντανα τα 9 στα 10 και με τόσο αίμα λες και εσφαζες γελάδι!