Prowler®
Banned
14:30 - 16:00
https://outdoortv.gr/εκπομπή-ολα-στο-στοχαστρο-επεισό-2/
https://outdoortv.gr/εκπομπή-ολα-στο-στοχαστρο-επεισό-2/
Άστο καλητερατα tordo aniversary lambro τα εχει δοκιμασει κανενας?
Για νορμάλ καιρό είναι οκ.τα tordo aniversary lambro τα εχει δοκιμασει κανενας?
Παρακαλα να τον έχει νορμάλΜε Κένταυρο που μίλησα μετα τις 10 Αυγούστου θα βγάλει silver και θα ξέρει τιμές.
Υποψιάζομαι ότι η π@@τσα θα είναι Αντετοκούμπο size...
μηπως ρωτησες και για τα 28 αρια του?Με Κένταυρο που μίλησα μετα τις 10 Αυγούστου θα βγάλει silver και θα ξέρει τιμές.
Υποψιάζομαι ότι η π@@τσα θα είναι Αντετοκούμπο size...
Ομοίως!!..Μου έχει τύχει εμένα ... Παρασκευή απόγευμα, μόλις φτάνω στο χωριό, παίρνω το μονόκαννο Baikal και πάω στο πέρασμα. Ρίχνω 9 ή 10 φυσίγγια και παίρνω 8 τσίχλες. Το Σάββατο το απόγευμα, πάω πάλι, στο ίδιο μέρος, την ίδια ώρα, ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ... Έριξα 15 φυσίγγια και δεν πήρα ΚΑΜΙΑ !!! Δεν κρατούσα άλλα μαζί μου, αλλά και 25 να έριχνα το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο !!
Μόνο που ... δεν επρόκειτο για ένα συγκεκριμένο φυσίγγι, αλλά για 3-4 διαφορετικά (αλλά από τα ίδια και τις δυο μέρες) ...
Επομένως, για μένα, το μόνο πράγμα που ΔΕΝ έφταιγε ήταν τα φυσίγγια ...
Πολύ πιο πιθανό θεωρώ να έφταιξε το ... κακό μάτι της γειτόνισσας αν με είδε όταν ξεκινούσα, παρά το να μην έκοβαν τα φυσίγγια ...
Μην δοκιμάσεις την ψυχική σου υγεια αδερφε. Πάρε κάτι άλλο , εστω και euroμικτη.....τα tordo aniversary lambro τα εχει δοκιμασει κανενας?
Τα δοκίμασα και απογοητεύτηκα, lambro πορτοκαλι 32 γρ πλέοντα tordo aniversary lambro τα εχει δοκιμασει κανενας?
10 € το κουτί πήγανε......Τα δοκίμασα και απογοητεύτηκα, lambro πορτοκαλι 32 γρ πλέον
,Όχι ρε φίλε...μηπως ρωτησες και για τα 28 αρια του?
7,50 τα έχει ο Κένταυρος10 € το κουτί πήγανε......
Δεν συμφέρει Νίκο.. με της καινούργιες τιμες στα υλικαΕκεί που πήγαν τα υλικά και εκεί που θα πάνε δεν ξέρω αν θα συμφέρει και ιδιογωμοση.
Στοκαρεις υλικά αλλά αν ρίχνεις Σκοπευτηριο και Φούλ τσίχλα ποσο στοκ να έχεις
Εσύ και δεν το έχεις δοκιμάσει, μας τρολλάρεις;τα tordo aniversary lambro τα εχει δοκιμασει κανενας?
Κούλη... Άμα με πάρουν τηλ από κάτω και με κράζουν κρύψου σε κανένα θαλαμι!Αυτό όμως που μου έκανε εντύπωση ξαναλέω είναι ότι τα έδινα 5.5 το κουτί και δεν τα ήθελε κανείς
Κατσε στ'αυγά σου....τα tordo aniversary lambro τα εχει δοκιμασει κανενας?