Μήπως συνάντησες αχωνευτο γείτονα το πρωί και σου είπε καλό κυνήγι;Benelli
Απόσταση
Φυσίγγι
Μήπως συνάντησες αχωνευτο γείτονα το πρωί και σου είπε καλό κυνήγι;Benelli
Απόσταση
Φυσίγγι
το mix πολυ καλο αλλα φετος τα δινει ακριβα ,οποτε παμε για αλλα.Εγώ θα παίξω εδώ μπαλιτσα φέτος...View attachment 51812
Ποιος είναι ο ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΗΡΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ!!! ξέρει κανείς ??? Ποιανού κατασκευαστή ?? Πώς είναι ?? Καμιά φωτο υπάρχει ???Εγώ θα παίξω εδώ μπαλιτσα φέτος...View attachment 51812
Ήταν ο Ηλιόπουλος, αλλα τωρα φοραει βυσματα Θώδη πρασινου χρώματος....Ποιος είναι ο ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΗΡΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ!!! ξέρει κανείς ??? Ποιανού κατασκευαστή ?? Πώς είναι ?? Καμιά φωτο υπάρχει ???
του ηλιοπουλου ειναι ακομα και τον φτιαχνει μονο για αυτον.Ήταν ο Ηλιόπουλος, αλλα τωρα φοραει βυσματα Θώδη πρασινου χρώματος....
Και περυσι γιατί ειδα θωδη μεσα;;;;του ηλιοπουλου ειναι ακομα και τον φτιαχνει μονο για αυτον.
αυτα ρε φιλαρακι και ολοι την σειρα εχουμε ξεχασει απο ποτε εχουμε να τα ριξουμε με της τιμες που ειχαν.Μηπως ξερει καποιος με τη ειναι γεμισμενο το C7 Perfecta 30gr της KALCO...;;;
που τον ειδες?και περσι.Και περυσι γιατί ειδα θωδη μεσα;;;;
Μου λες;;;;
Ενημερωτικα ρωτησα....το 32άρι παντος (πρασινο) ειναι με την αγαπημενη σου κ Ζ2Μ ως περισυ που εσφαξα......πιστευω ομως κ το 30αρι με την Aquila θα'ναι...αυτα ρε φιλαρακι και ολοι την σειρα εχουμε ξεχασει απο ποτε εχουμε να τα ριξουμε με της τιμες που ειχαν.
δυσκολο ο καραμανιδης εφτιαχνε, αλλα ειχε κανει κατι αλχημειες και δεν ειμαι σιγουρος πλεον.και δεν ειμαι σιγουρος και για το αριστον.Ξέρει κανείς ποια εμπορικα φυσίγγια γεμίζονται με g3000;