Φυσίγγια για Τσίχλες

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
το ιδιο ηλιοπουλο εχει.[πολυ χαλια φυσιγγι το 33 αρι του]
Δεν ξερω σπο αποδοση...αλλα ενας γνωστος με μια
F. Intesity σε Νο5 τα παπακια τα ζεματαγε....επισης αλλο παιδι με μια Sx3 τα δουλευε σε Νο8 στα περπατητα κ του αρεσαν..

Ξέρει κανείς ποια εμπορικα φυσίγγια γεμίζονται με g3000;
Ο Μητσακος alectoris club νομίζω έβγαζε κάποιους τυπους με g3000 (Light, offer, special, duck shoot).
Ο καραμανιδης είχε το tsihla,το κόκκινο το 32αρι και το κίτρινο μια περιοδο με g3000 αλλά δεν ξέρω με σιγουριά και ο Oscar έχει το 33αρι το μπλε.
Αλλα που θυμάμαι είναι το champion 30,32 και τα wolf 30,32.
Τα silver φέτος ο Κένταυρος δεν θα τα βγάλει Κυριάκο;

Ο Μητσακος alectoris club νομίζω έβγαζε κάποιους τυπους με g3000 (Light, offer, special, duck shoot).
Ο καραμανιδης είχε το tsihla,το κόκκινο το 32αρι και το κίτρινο μια περιοδο με g3000 αλλά δεν ξέρω με σιγουριά και ο Oscar έχει το 33αρι το μπλε.
Αλλα που θυμάμαι είναι το champion 30,32 και τα wolf 30,32.
Τα silver φέτος ο Κένταυρος δεν θα τα βγάλει Κυριάκο;
Θα τα βγάλει Γιάννη μετα τις 10 Αυγούστου μου είπε. Απλώς θέλω να δω τιμές και στα άλλα.

Θα τα βγάλει Γιάννη μετα τις 10 Αυγούστου μου είπε. Απλώς θέλω να δω τιμές και στα άλλα.
Από τα παραπάνω που έγραψα μάλλον θα είναι το οικονομικοτερο το silver. Ίσως το champion και του καραμανιδη(αν έχει g3000 πλεον) να είναι λίγο χαμηλότερα.

το mix πολυ καλο αλλα φετος τα δινει ακριβα ,οποτε παμε για αλλα.
Το φθηνό είναι κ ακριβο κάποιες φορές ;)Δεν θα σκεφτώ ειλικρινά το 1-2 € παραπάνω το κουτί.Ετσι κ αλλιώς πάνω από 50-60 κουτιά τον χρόνο δεν ρίχνω.Αποκλειστικα τσίχλα κ κυρίως Σκ οι εξορμήσεις μου

Last edited:
Μια ψυχή μου είπε ότι το νιτρο 32 θα έχει 7,80€ ΧΟΝΔΡΙΚΗ.... Εμένα μου άρεσε πολύ το mix αλλά αν έχει πάει 8€ , το ξεχναω!
7,50 το πολύ νταβάνη…εφόσον μπορι ο ρουμελιοτης με ποιοτικούς κάλυκες και υλικά να βγάζει οικονομικά φυσηγγια γιατί όχι και οι άλλοι ας πρόσεχαν

Το φθηνό είναι κ ακριβο κάποιες φορές ;)Δεν θα σκεφτώ ειλικρινά το 1-2 € παραπάνω το κουτί.Ετσι κ αλλιώς πάνω από 50-60 κουτιά τον χρόνο δεν ρίχνω.Αποκλειστικα τσίχλα κ κυρίως Σκ οι εξορμήσεις μου
Αν η αξία μεταξύ φθηνού κ ακριβού είναι της διαφοράς των 1 κ 2€ ,πιθανότατα κ τα 2 είναι φθηνά η ακριβά στον ίδιο βαθμό ‼️‼️

Από τα παραπάνω που έγραψα μάλλον θα είναι το οικονομικοτερο το silver. Ίσως το champion και του καραμανιδη(αν έχει g3000 πλεον) να είναι λίγο χαμηλότερα.
Τελικά δεν έχουν, πρέπει να έχουν ακουιλα και γκρανουλαρ Του καραμανιδη.

Back