αληθεια?Ενημερωτικα ρωτησα....το 32άρι παντος (πρασινο) ειναι με την αγαπημενη σου κ Ζ2Μ ως περισυ που εσφαξα......πιστευω ομως κ το 30αρι με την Aquila θα'ναι...
αληθεια?Ενημερωτικα ρωτησα....το 32άρι παντος (πρασινο) ειναι με την αγαπημενη σου κ Ζ2Μ ως περισυ που εσφαξα......πιστευω ομως κ το 30αρι με την Aquila θα'ναι...
Συγκεκριμενα ηταν τα γαλαζιου χρωματος φυσιγγια...δεν θυμαμαι την ονομασια τους...αν δεν κανω λαθος ηταν τα 33αρι στο γαλαζιο καλυκα.που τον ειδες?και περσι.
Αριστον ως περισυ κ προπερσυ CSB-1 στο 1.70×32...δυσκολο ο καραμανιδης εφτιαχνε, αλλα ειχε κανει κατι αλχημειες και δεν ειμαι σιγουρος πλεον.και δεν ειμαι σιγουρος και για το αριστον.
Ναι σου λεω.αληθεια?
το ιδιο ηλιοπουλο εχει.[πολυ χαλια φυσιγγι το 33 αρι του]Συγκεκριμενα ηταν τα γαλαζιου χρωματος φυσιγγια...δεν θυμαμαι την ονομασια τους...αν δεν κανω λαθος ηταν τα 33αρι στο γαλαζιο καλυκα.
Δεν ξερω σπο αποδοση...αλλα ενας γνωστος με μιατο ιδιο ηλιοπουλο εχει.[πολυ χαλια φυσιγγι το 33 αρι του]
Ο Μητσακος alectoris club νομίζω έβγαζε κάποιους τυπους με g3000 (Light, offer, special, duck shoot).Ξέρει κανείς ποια εμπορικα φυσίγγια γεμίζονται με g3000;
Θα τα βγάλει Γιάννη μετα τις 10 Αυγούστου μου είπε. Απλώς θέλω να δω τιμές και στα άλλα.Ο Μητσακος alectoris club νομίζω έβγαζε κάποιους τυπους με g3000 (Light, offer, special, duck shoot).
Ο καραμανιδης είχε το tsihla,το κόκκινο το 32αρι και το κίτρινο μια περιοδο με g3000 αλλά δεν ξέρω με σιγουριά και ο Oscar έχει το 33αρι το μπλε.
Αλλα που θυμάμαι είναι το champion 30,32 και τα wolf 30,32.
Τα silver φέτος ο Κένταυρος δεν θα τα βγάλει Κυριάκο;
Από τα παραπάνω που έγραψα μάλλον θα είναι το οικονομικοτερο το silver. Ίσως το champion και του καραμανιδη(αν έχει g3000 πλεον) να είναι λίγο χαμηλότερα.Θα τα βγάλει Γιάννη μετα τις 10 Αυγούστου μου είπε. Απλώς θέλω να δω τιμές και στα άλλα.
Τιμες ξερουμεΕγώ θα παίξω εδώ μπαλιτσα φέτος...View attachment 51812
Λογικά για να μάθουμε πρέπει να αγοράσουμε 1 κουτί.Ποιος είναι ο ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΗΡΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ!!! ξέρει κανείς ??? Ποιανού κατασκευαστή ?? Πώς είναι ?? Καμιά φωτο υπάρχει ???
Σίγουρα. Το θέμα είναι να τα βρούμε. Ειδικά εδώ κάτω, που πάντα είχαμε περιορισμένες επιλογές, δύσκολο το βλέπω ...Λογικά για να μάθουμε πρέπει να αγοράσουμε 1 κουτί.
Μια ψυχή μου είπε ότι το νιτρο 32 θα έχει 7,80€ ΧΟΝΔΡΙΚΗ.... Εμένα μου άρεσε πολύ το mix αλλά αν έχει πάει 8€ , το ξεχναω!Τιμες ξερουμε
Το φθηνό είναι κ ακριβο κάποιες φορές Δεν θα σκεφτώ ειλικρινά το 1-2 € παραπάνω το κουτί.Ετσι κ αλλιώς πάνω από 50-60 κουτιά τον χρόνο δεν ρίχνω.Αποκλειστικα τσίχλα κ κυρίως Σκ οι εξορμήσεις μουτο mix πολυ καλο αλλα φετος τα δινει ακριβα ,οποτε παμε για αλλα.
7,50 το πολύ νταβάνη…εφόσον μπορι ο ρουμελιοτης με ποιοτικούς κάλυκες και υλικά να βγάζει οικονομικά φυσηγγια γιατί όχι και οι άλλοι ας πρόσεχανΜια ψυχή μου είπε ότι το νιτρο 32 θα έχει 7,80€ ΧΟΝΔΡΙΚΗ.... Εμένα μου άρεσε πολύ το mix αλλά αν έχει πάει 8€ , το ξεχναω!
Τοπ σικρετΠοιος είναι ο ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΗΡΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ!!! ξέρει κανείς ??? Ποιανού κατασκευαστή ?? Πώς είναι ?? Καμιά φωτο υπάρχει ???
Αν η αξία μεταξύ φθηνού κ ακριβού είναι της διαφοράς των 1 κ 2€ ,πιθανότατα κ τα 2 είναι φθηνά η ακριβά στον ίδιο βαθμόΤο φθηνό είναι κ ακριβο κάποιες φορές Δεν θα σκεφτώ ειλικρινά το 1-2 € παραπάνω το κουτί.Ετσι κ αλλιώς πάνω από 50-60 κουτιά τον χρόνο δεν ρίχνω.Αποκλειστικα τσίχλα κ κυρίως Σκ οι εξορμήσεις μου
Τώρα μου ήρθε ότι έβγαζε και ο Τριμμης στον πυργο Ηλείας με g3000.Commando πρέπει να το λέει. Αξίζει ένα τηλέφωνο, είχε καλές τιμές παλιοτερα.Ξέρει κανείς ποια εμπορικα φυσίγγια γεμίζονται με g3000;
Αυτό, ναι, λογικά θα έχει και καλές τιμές.Τώρα μου ήρθε ότι έβγαζε και ο Τριμμης στον πυργο Ηλείας με g3000.Commando πρέπει να το λέει. Αξίζει ένα τηλέφωνο, είχε καλές τιμές παλιοτερα.
Τελικά δεν έχουν, πρέπει να έχουν ακουιλα και γκρανουλαρ Του καραμανιδη.Από τα παραπάνω που έγραψα μάλλον θα είναι το οικονομικοτερο το silver. Ίσως το champion και του καραμανιδη(αν έχει g3000 πλεον) να είναι λίγο χαμηλότερα.