σταματα!!!μην καρφωνεσαι!!!Εσύ και δεν το έχεις δοκιμάσει, μας τρολλάρεις;
Μακριά.....Κοπριά...
σταματα!!!μην καρφωνεσαι!!!Εσύ και δεν το έχεις δοκιμάσει, μας τρολλάρεις;
Μακριά.....Κοπριά...
Τότε που βγήκε το πήραμε και το ρίξαμε με πατέρα.Επετειακό θα μαμάει έλεγα...Όλες κοψόφτερες ή άφηναν ένα τσούρμο πούπουλα και γεια σας.Τι κωλοφύσιγγα μου λέει είναι αυτά...Επετειακό και μην πω τι...σταματα!!!μην καρφωνεσαι!!!
Στις επετείους τουφεκάμε στον αέρα ρε φίλε όχι σε πουλιά ... το γράφει ξεκάθαρα Ε.ΠΕ.ΤΕΙ.Α.ΚΟ !!!Τότε που βγήκε το πήραμε και το ρίξαμε με πατέρα.Επετειακό θα μαμάει έλεγα...Όλες κοψόφτερες ή άφηναν ένα τσούρμο πούπουλα και γεια σας.Τι κωλοφύσιγγα μου λέει είναι αυτά...Επετειακό και μην πω τι...
Άμεσους να κατηγουρησν του φυσιγγ ρε είδειςαρε τι είν' αυτοί ρεΣτις επετείους τουφεκάμε στον αέρα ρε φίλε όχι σε πουλιά ... το γράφει ξεκάθαρα Ε.ΠΕ.ΤΕΙ.Α.ΚΟ !!!
Τίμιο φυσίγγι ...
Πιό χαμηλές ταχύτητες φυσιγγίου απο τις απαιτούμενες την συγκεκριμένη μέρα .Τότε που βγήκε το πήραμε και το ρίξαμε με πατέρα.Επετειακό θα μαμάει έλεγα...Όλες κοψόφτερες ή άφηναν ένα τσούρμο πούπουλα και γεια σας.Τι κωλοφύσιγγα μου λέει είναι αυτά...Επετειακό και μην πω τι...
Το καταλάβαμε...Όταν ρίχνεις κλαμπανι σε γουρούνι πως το δικαιολογείς?Τα NSI Sipe είναι ειδικά στο ξεπουπούλιασμα, ειδικά με ζεστό καιρό.
Ρίχνεις 2 για ξεπουπούλιασμα στην αρχή και μια τρίτη μετά για να πέσουν έτοιμα καθαρισμένα.
Η λάσπη και η τρίχα έχουν γινει κεβλαρ. Να πως το δικαιολογεί. Το πετυχα αλλά φόραγε αλεξισφαιρο επιπέδου 3!Το καταλάβαμε...Όταν ρίχνεις κλαμπανι σε γουρούνι πως το δικαιολογείς?
BenelliΤο καταλάβαμε...Όταν ρίχνεις κλαμπανι σε γουρούνι πως το δικαιολογείς?
Πες μου ότι τους βγάζεις και πινακες με καμπύλες καύσης μέχρι να ξεχαστούν?Benelli
Απόσταση
Φυσίγγι
Εκεί θες καλάσνικοφ κ γουοκμαν στο αυτί να παίζειΗ λάσπη και η τρίχα έχουν γινει κεβλαρ. Να πως το δικαιολογεί. Το πετυχα αλλά φόραγε αλεξισφαιρο επιπέδου 3!
Είσαι φλύαρος,την επόμενη όταν λές benelli να σταματάςBenelli
Απόσταση
Φυσίγγι
Άμα αρχίσω τέτοια στους δικούς μου θα με έχουν τιμωρία 1 μήνα χωρίς φαί και τσίπουρο.Πες μου ότι τους βγάζεις και πινακες με καμπύλες καύσης μέχρι να ξεχαστούν?
Πρέπει να υπάρχουν επιλογές.Είσαι φλύαρος,την επόμενη όταν λές benelli να σταματάς
Γιατί χάνεις συχνά;Πρέπει να υπάρχουν επιλογές.
Αν λέω το ίδιο συνέχεια, θα καταλάβουν ότι λέω μαλακίες.
Ένα που πνίγηκε στον αύλακα έχει πάρει.Γιατί χάνεις συχνά;
Δεν σε έχω για τέτοιον
Εκείνο δεν πιάνεται έριχνε με LambroΈνα που πνίγηκε στον αύλακα έχει πάρει.
Αυτή είναι διόφθαλμη σκόπευση