τα 30νταρια του ρουμελιωτη θα την κανουνε σωστα την δουλιατους και φετωςςςς,,και στο τρυγονι και στο ορτυκακι και στην τσιχλαααα
Να φύγετε!Να πάτε αλλού!(φίλος!Δεν τσιμπάμε!)Πάει και αυτό το τόπικ ... το τίναξα στον αέρα ...
Ψάχνουν όλοι όπλα τώρα ...
Άκρα του τάφου σιωπή ...
Συμφωνώ και επαυξάνω.. Αν και θα δοκιμάσουμε και τα 32αρια έτσι για την αλητεία και καμιά μπαμπατσικη στα ψηλάτα 30νταρια του ρουμελιωτη θα την κανουνε σωστα την δουλιατους και φετωςςςς,,και στο τρυγονι και στο ορτυκακι και στην τσιχλαααα
Ρε συ Σάκη τα 30αρια δεν είναι πολύ σφιχτά για τα ορτυκια??? Εμένα μου είπε πως τα 30,5αρια του φετος στις δοκιμές είναι ταχύτατα και πολύ σφιχτά στις συγκεντρώσεις.τα 30νταρια του ρουμελιωτη θα την κανουνε σωστα την δουλιατους και φετωςςςς,,και στο τρυγονι και στο ορτυκακι και στην τσιχλαααα
Αυτό το ταχυτατα δεν μου αρέσει και πολυ. Το ίδιο ήταν και τα προηγουμενα και κάτι με χάλαγε προσωπικά.Ρε συ Σάκη τα 30αρια δεν είναι πολύ σφιχτά για τα ορτυκια??? Εμένα μου είπε πως τα 30,5αρια του φετος στις δοκιμές είναι ταχύτατα και πολύ σφιχτά στις συγκεντρώσεις.
Ούτε εγώ τα βρήκα αν και το προσπαθησα πολυ. Το έχω πει πολλές φορές, οι άλλοι δύο της παρεας μόνο αυτά ρίχνουν και τα πάνε περιφημα!Αυτό το ταχυτατα δεν μου αρέσει και πολυ. Το ίδιο ήταν και τα προηγουμενα και κάτι με χάλαγε προσωπικά.
Περίεργο φυσίγγι. Αγαπούσε περισσοτερο το κρυο και αυτό όπως και το 28αρι. Πραγματικά υπήρχαν μέρες που ήταν τουφέκια και πουλί και άλλες που έβλεπες να τρωνε την τουφεκια και να κρατάνε αρκετά μέτρα μέχρι να πέσουν. Αυτό γινόταν επαναλαμβανόμενα κυρίως σε μέρες με ζέστη.Εγώ πιστευω λόγω overkill. Και άλλο ένα που μου έκανε εντυπωση ήταν ο αυξημένος κροτος και απότομη αίσθηση λακτίσματος σε σχέση με αλλά φυσίγγια στα ίδια γραμμάρια.Ούτε εγώ τα βρήκα αν και το προσπαθησα πολυ. Το έχω πει πολλές φορές, οι άλλοι δύο της παρεας μόνο αυτά ρίχνουν και τα πάνε περιφημα!
φιλεμου τα τσοκ γιαυτο δεν τα εχουμε;; στο δικανακι βαζω 5 4 ,και στην καραμπινα κυλινδρο,,,και τα ανοιγη μια χαραααααΡε συ Σάκη τα 30αρια δεν είναι πολύ σφιχτά για τα ορτυκια??? Εμένα μου είπε πως τα 30,5αρια του φετος στις δοκιμές είναι ταχύτατα και πολύ σφιχτά στις συγκεντρώσεις.
Ναι για αυτό τα έχουμε αλλά το μόνο φυσιγγι που μου έχει διαλύσει τσιχλα στα 10 μέτρα με το brain bell βιδωμενο πάνω είναι το 30αρι του Αντρέα!!!!φιλεμου τα τσοκ γιαυτο δεν τα εχουμε;; στο δικανακι βαζω 5 4 ,και στην καραμπινα κυλινδρο,,,και τα ανοιγη μια χαρααααα
Αναθριθιαθα!Ναι για αυτό τα έχουμε αλλά το μόνο φυσιγγι που μου έχει διαλύσει τσιχλα στα 10 μέτρα με το brain bell βιδωμενο πάνω είναι το 30αρι του Αντρέα!!!!
αιξηλπομρεθ ;Αναθριθιαθα!
Κοίτα μην εχεις πάθει καμια θερμοπληξια και τρεχουμε στα καλα καθουμενα....Αναθριθιαθα!
Με του Αντρέα το 32γρ με ισπανική πάλι, έχω πάρει με το Τοζ τσίχλα με τον άσσο απογευματινό που ήταν τόσο κόντα που δεν έμεινε τίποτα.Βαράω και πέταξε ένα σωρό πούπουλα.Πάει το σκυλί τίποτα, ο φίλος από πάνω ήρθε κάτω μου λέει είδα που έπεσε.Άντε βρες την του λέω..Ναι για αυτό τα έχουμε αλλά το μόνο φυσιγγι που μου έχει διαλύσει τσιχλα στα 10 μέτρα με το brain bell βιδωμενο πάνω είναι το 30αρι του Αντρέα!!!!
Aυτό το πάθαινα συχνά στα ορτύκια παρότι τ'άφηνα να ισιώσουν ,δέν βιαζόμουνα δηλαδή .Με του Αντρέα το 32γρ με ισπανική πάλι, έχω πάρει με το Τοζ τσίχλα με τον άσσο απογευματινό που ήταν τόσο κόντα που δεν έμεινε τίποτα.Βαράω και πέταξε ένα σωρό πούπουλα.Πάει το σκυλί τίποτα, ο φίλος από πάνω ήρθε κάτω μου λέει είδα που έπεσε.Άντε βρες την του λέω..
Εριξε αρκετα ενας φιλος φετος,με διαφορες θερμοκρασιες,κυριως τις νορμαλ χειμωνιατικες με 15 βαθμους περιπου.Γνώμη για j&b light 31gr λέω να τα δοκιμάσω φέτος
Πολύ καλό με μακρινά σκοτώματα!!!Γνώμη για j&b light 31gr λέω να τα δοκιμάσω φέτος
Τα commandos 12,κανουν διαχρονικα πολυ μεγαλη θραυση στα τσιχλοτοπια της βορειας Ευβοιας.Επισης λεω να παιξω μπαλα και με τα comandos 8 και 12. Euromix μου εμεινε ενα κουτι απο τα τρια περυσι και πηγαν καλα σχετικα
Ορμα κ παρτα ΧΘΕΣ...Γνώμη για j&b light 31gr λέω να τα δοκιμάσω φέτος