Φυσίγγια για Τσίχλες

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Από cheddite τα μόνα που θυμάμαι να έχω δει Ελλάδα είναι τα tordo,sporting,freeshot,60 και 100 metri και τα διασποράς regina. Παλιότερα υπήρχαν και τα Aquila και JK6 και νομίζω κάποια στα 36γρ.
Παλαιότερα ερχόντουσαν περισσοτεροι τυποι,βέβαια κάποια από τα παρακατω τα σταμάτησε η άλλαξε..
Drago 30γρ, standard 34,jk6 34,36γρ,percorso caccia 36γρ, Τ5 super 38γρ, Amarcord χάρτινα 36γρ...
Να έφερνε όλοι την σειρά απο chedite αυτός ο μαυρουλης θα ήταν ότι καλύτερο αλλά. . . . . Ότι να ναι
Η αλήθεια είναι ότι κανένας δεν έχει φέρει όλη την σειρά των φυσίγγιων που εισάγει........

Φέτος θα τη βγάλω με τα Cheddite Tordo σε νο8, πήρα είκοσι κουτάκια από Καλκαντζακο. Πρώτη φορά θα τα δοκιμάσω.
Συν δέκα Ναβάρο 30 νο9.
Λογικά θα φτάσουν και θα περισσέψουν (μακάρι όχι)
Καλόριχτα μπίλλι, με 30 κουτάκια για τα μπασίματα θα φτάσουν λογικά. .yelling.

Last edited:
Από cheddite τα μόνα που θυμάμαι να έχω δει Ελλάδα είναι τα tordo,sporting,freeshot,60 και 100 metri και τα διασποράς regina. Παλιότερα υπήρχαν και τα Aquila και JK6 και νομίζω κάποια στα 36γρ.
Τα Aquila κ τα freeshot παλιά που τα επερνα ήταν τρομερά φυσίγγια!!! Έχω κ ένα φιλαράκι που κυνηγάει μόνο μπεκάτσα καθημερινά κ ρίχνει μόνο tordo νούμερο 9 και μου έλεγε ότι είναι το πιο σταθερό φυσιγγι! Κάτι θά ξέρει!

Τα Aquila κ τα freeshot παλιά που τα επερνα ήταν τρομερά φυσίγγια!!! Έχω κ ένα φιλαράκι που κυνηγάει μόνο μπεκάτσα καθημερινά κ ρίχνει μόνο tordo νούμερο 9 και μου έλεγε ότι είναι το πιο σταθερό φυσιγγι! Κάτι θά ξέρει!
Τα aquila δεν τα πρόλαβα. Για τα freeshot μέχρι και σήμερα ακούω τα καλύτερα.
Το tordo γεμίζεται αποκλειστικά με υλικά της ίδιας της cheddite, έχω και εγώ γνωστό που το ρίχνει αποκλειστικά σε τσίχλες επί δεκαετίες με τα ίδια αποτελέσματα.Φέτος πήρα και εγώ δύο κουτια μετά από χρόνια να δω αν έχουν τη ίδια καλή απόδοση που είχαν παλαιότερα.

@Γιάννης Γρυπάρης σε θυμήθηκα τις προάλλες που πέρασα από κένταυρο και είδα τα super kill τα κίτρινα. Δυστυχώς δεν το είχε σε 6αρι ή 7αρι που το ήθελα για φασσες και πήρα το μαύρο στα 33,5γρ.

Ω
Παλαιότερα ερχόντουσαν περισσοτεροι τυποι,βέβαια κάποια από τα παρακατω τα σταμάτησε η άλλαξε..
Drago 30γρ, standard 34,jk6 34,36γρ,percorso caccia 36γρ, Τ5 super 38γρ, Amarcord χάρτινα 36γρ...

Η αλήθεια είναι ότι κανένας δεν έχει φέρει όλη την σειρά των φυσίγγιων που εισάγει........
Ω ρε Τάσο τι μου θύμισες, το καλύτερο φυσιγγι για μένα το standard 34 ,κάτι σαν το speed της nsi αλλά καλύτερο ακόμα. Φυσιγγαρα

Φέτος θα τη βγάλω με τα Cheddite Tordo σε νο8, πήρα είκοσι κουτάκια από Καλκαντζακο. Πρώτη φορά θα τα δοκιμάσω.
Συν δέκα Ναβάρο 30 νο9.
Λογικά θα φτάσουν και θα περισσέψουν (μακάρι όχι)
Μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχεις πάρει αλλά τοσα.....

Έχω κ ένα φιλαράκι που κυνηγάει μόνο μπεκάτσα καθημερινά κ ρίχνει μόνο tordo νούμερο 9 και μου έλεγε ότι είναι το πιο σταθερό φυσιγγι! Κάτι θά ξέρει!
Το tordo γεμίζεται αποκλειστικά με υλικά της ίδιας της cheddite, έχω και εγώ γνωστό που το ρίχνει αποκλειστικά σε τσίχλες επί δεκαετίες με τα ίδια αποτελέσματα.
Σοβαρή εταιρία ρε μάγκες μου.....

Και αλίμονο μα αλίμονο αν δεν ξέρει να συνδιάσει σωστα τα υλικά που παραγει.....

Οχι σαν κάτι άλλες που έχουν υλικά κ ουτε ξέρουν πως να τα μεταχειριστουν προς το καλυτερο..

Last edited:
Σοβαρή εταιρία ρε μάγκες μου.....

Και αλίμονο μα αλίμονο αν δεν ξέρει να συνδιάσει σωστα τα υλικά που παραγει.....

Οχι σαν κάτι άλλες που έχουν υλικά κ ουτε ξέρουν πως να τα μεταχειριστουν προς το καλυτερο..
Αν υπήρχε η γκάμα με τα πιο χοντρά στην Ελλάδα θα είχε μεγάλη απήχηση. Η σειρά elite πρέπει να είναι τρομερή.
Το ίδιο ισχύει και για την rc που και από αυτά φέρνουν πολύ λίγα

Έχετε να προτείνετε κάποιο φυσίγγι για δίκαννο με σταθερά τσοκ 1 3που να μην έχει σφιχτη Τουφεκιά ; Το θέλω γιατί στο περπατήτο πάω κυρίως με δίκανο. Ευχαριστώ
Με τα 3 άστρα ένα 32 αρι μπορεί να σε καλύψει πχ, ένα chedite tordo και στην άσσο ένα διασπορας αλλά θα σου βγει Ποιο ακριβά γιατί είναι ακριβά τα διασπορας.

Περασμένη Βδομαδα περασα απο ενα καταστημα ( απο τα μεγαλα της πολη) να δω που παιζουν σε τιμε τα φυσιγγια

Κυπριακα
Απλη κυνηγετικη σειρα 28-32 8.50 ευρα
Σειρα ενδημικου 32-33.5 στα 13.50 ευρα
Εξειδικευμενα σειρα ενδημικου 35-36 στα 13.50-15.50 ευρα αναλογα κυαθιο ταπα κλπ

Τα εξωτερικα ενδημικου δεν εχουν αλλαξει ακομη τιμες στα πακετα καθως το ενδημικο ναει 6/11 φετος οποταν εχουν ακομη καιρο
Θα αλλαξουν ομως συντομα

Αλλα ετσι ως αναφορα τιμες αντιπροσωπειας πακετο

Rc 4 champion sporting #7 ειναι στα 12 ευρω
Για τα υπολοιπα rc 32-34 κλπ φτανουν μεχρι 18 το πακετο

Δεν μπορεσα να ελεξω ποσα εχουν σε κιτιο των 500 τα κυπριακα σκοπευτικα 24αρια που προτιμω αλλα αν λαβουμε υποψην οτι στις πρωτες ανατιμησεις τα πηρα στα 6 ευρω το πακετο πιστευω οτι σημερα θα εχουν 7

Προσωπικα δεν πιστευω οτι τετοιες μεγαλες αυξησεις δικαιολογουνται!!!

Δεν λεω οτι δεν επρεπε να παρουν πανω τα φετινης παραγωγης αλλα αυτοι εχουν ξεφυγει!

Αν θελουν μονοι τιυς να κλεισουν τα καταστηματα τους οι εμποροι ομως ας τα κλεισουν!

Ειδικα αν δεν ερθουν και φετος τσιχλες…

Last edited:
Περασμένη Βδομαδα περασα απο ενα καταστημα ( απο τα μεγαλα της πολη) να δω που παιζουν σε τιμε τα φυσιγγια

Κυπριακα
Απλη κυνηγετικη σειρα 28-32 8.50 ευρα
Σειρα ενδημικου 32-33.5 στα 13.50 ευρα
Εξειδικευμενα σειρα ενδημικου 35-36 στα 13.50-15.50 ευρα αναλογα κυαθιο ταπα κλπ

Τα εξωτερικα ενδημικου δεν εχουν αλλαξει ακομη τιμες στα πακετα καθως το ενδημικο ναει 6/11 φετος οποταν εχουν ακομη καιρο
Θα αλλαξουν ομως συντομα

Αλλα ετσι ως αναφορα τιμες αντιπροσωπειας πακετο

Rc 4 champion sporting #7 ειναι στα 12 ευρω
Για τα υπολοιπα rc 32-34 κλπ φτανουν μεχρι 18 το πακετο

Δεν μπορεσα να ελεξω ποσα εχουν σε κιτιο των 500 τα σκοπευτικα 24αρια που προτιμω αλλα αν λαβουμε υποψην οτι στις πρωτες ανατιμησεις τα πηρα στα 6 ευρω το πακετο πιστευω οτι σημερα θα εχουν 7

Προσωπικα δεν πιστευω οτι τετοιες μεγαλες αυξησεις δικαιολογουνται!!!

Δεν λεω οτι δεν επρεπε να παρουν πανω τα φετινης παραγωγης αλλα αυτοι εχουν ξεφυγει!

Αν θελουν μονοι τιυς να κλεισουν τα καταστηματα τους οι εμποροι ομως ας τα κλεισουν!

Ειδικα αν δεν ερθουν και φετος τσιχλες…
Aγόρασε μια φτηνή lee load all από τον Μήλιο καί ξεκινούμε παραγωγή :):)
Μια πυρίτιδα μόνο D20S καί σταθερό το δοσομετρικό της lee να βγάζει 1.50 .
Ένα νο.σκάγι νο.9 καί 3 διαφορετικά βύσματα καί τέλος .
B&P DIAMANTE 22 (Τάπα) ,ΒIORIENTABILE 21 ,Z2M 24 .Βασιλιάς ......

Last edited:
Back