Φυσίγγια για Τσίχλες

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Καλ

καλκαντζακος του κυργια και μετα σαλαπαταα τα τζεινμπι
Ο Σαλαπατας ειπε οτι δεν ισχυουν οι τιμες του.
Για τον Καλκατζακο δεν ξερω αν ισχυουν,αλλα ο Κυργιας τα εχει πολυ ακριβοτερα.
https://eshop.kirgias.gr/el/39-κυνη...sc&id_category=39&n=60#/κατασκευαστής-κυργιασ

Εστω και ετσι να ειναι,ενα φυσιγγι μενει κατω απο τα 7 ευρω....

Στα 32 κάτω από 7 δύσκολα. Ακόμα και ο Ρουμελιώτης 7,2 τα εχει. Εδώ έχουν πάει τα 28άρια σχεδόν όλοι κοντά στα 7. Ένας γνωστός που δουλεύει αποκλειστικά χειμώνα καλοκαίρι εξπρές 32 και έχει ξαμοληθει να ψάχνει τα βρήκε κάπου 7,7 αλλά μόνο σε 7αρια. Πήρε και Σαλαπατα και τα έχε 9(!!!!) ευρουλακια αυτος!!!

Last edited:
Ο Σαλαπατας ειπε οτι δεν ισχυουν οι τιμες του.
Για τον Καλκατζακο δεν ξερω αν ισχυουν,αλλα ο Κυργιας τα εχει πολυ ακριβοτερα.
https://eshop.kirgias.gr/el/39-κυνηγετικά-φυσίγγια?orderby=price&orderway=asc&id_category=39&n=60#/κατασκευαστής-κυργιασ

Εστω και ετσι να ειναι,ενα φυσιγγι μενει κατω απο τα 7 ευρω....
Του Καλαντζάκου οι τιμές ισχύουν,σε όσα δεν έχει τιμές στο site είναι σε έλλειψη,σε όσα έχει τιμές ισχύουν.

Aγόρασε μια φτηνή lee load all από τον Μήλιο καί ξεκινούμε παραγωγή :):)
Μια πυρίτιδα μόνο D20S καί σταθερό το δοσομετρικό της lee να βγάζει 1.50 .
Ένα νο.σκάγι νο.9 καί 3 διαφορετικά βύσματα καί τέλος .
B&P DIAMANTE 22 (Τάπα) ,ΒIORIENTABILE 21 ,Z2M 24 .Βασιλιάς ......
Αν είναι ακόμη διαθέσιμη με βάση το site της ιδιογόμωσης η πιο φτηνή πυρίτιδα στον Κένταυρό αυτή την στιγμή είναι η psb1 που θα έχει ξεμείνει απο παλιότερη παρτιδα στα 22,50 τα 500 γραμμαρια.
Οπότε με βάση τα πιο φτηνά υλικά που βρήκα αυτή την στιγμή διαθέσιμα απο το site του idiogomosi.gr στον Κένταυρο σε ιδιογόμωση το κόστος είναι το παρακάτω.
Capture.PNG

Και τα υλικά ιδιογόμωσης έχουν πάει στον θεό πλέον αδικαιολόγητα. Μονο με αναγόμωση πέφτει κάπως το κόστος.
Η διαφορά είναι ότι φτιάχνεις φυσίγγι όπως το θέλεις.

Attachments

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    59,9 KB · Προβολές: 48
Last edited:
Στα 32 κάτω από 7 δύσκολα. Ακόμα και ο Ρουμελιώτης 7,2 τα εχει. Εδώ έχουν πάει τα 28άρια σχεδόν όλοι κοντά στα 7. Ένας γνωστός που δουλεύει αποκλειστικά χειμώνα καλοκαίρι εξπρές 32 και έχει ξαμοληθει να ψάχνει τα βρήκε κάπου 7,7 αλλά μόνο σε 7αρια. Πήρε και Σαλαπατα και τα έχε 9(!!!!) ευρουλακια αυτος!!!
Το φυσίγγι μου και μένα το express32 απόταν έκλεισε η πυρκαλ αλλά πάνω από 7.50€ για τσιχλοφυσιγγο δεν διαθέτω.. Δεν γίνεται αν έχει πουλιά για ένα ολοήμερο να θέλω ένα μεροκάματο μόνο για τα φυσίγγια.

Το φυσίγγι μου και μένα το express32 απόταν έκλεισε η πυρκαλ αλλά πάνω από 7.50€ για τσιχλοφυσιγγο δεν διαθέτω.. Δεν γίνεται αν έχει πουλιά για ένα ολοήμερο να θέλω ένα μεροκάματο μόνο για τα φυσίγγια.
Με βάση τις τιμές στα υλικά ιδιογόμωσης δεν μπορώ να πιστέψω ότι με τι νέες τιμές στα φυσίγγια θα υπάρχει κουτί των 25 τεμαχίων κάτω απο 8-9 ευρώ. Ακόμη και τα σκοπευτικά των 24-28γρ δύσκολα θα παραμείνουν στα 7 ευρώ. Για παράδειγμα οι παραπάνω τιμές που έβαλα για ένα κουτί 25 φυσιγγίων ειναι 7.78 με τα φθινότερα υλικά που μπόρεσα να βρω στο internet που περιλαμβάνουν και περσινές τιμές. Σίγουρα οι εταιρίες κατασκευής φυσιγγίων θα τα αγοράζουν αρκετά φθινότερα αλλά αυτοί πρέπει να βγάλουν και κέρδος. Οπότε η τιμή πάλι αυξάνεται παραπάνω από της ιδιογόμωσης.

Οπότε αν δεν έχεις απόθεμα απο πορηγούμενα χρόνια ή αν δεν είσαι διατεθημένος να δώσεις πάνω απο 7.50ευρω τότε δεν σε βλέπω να κυνηγάς καθόλου, έχει δεν έχει πουλιά.

Ο Ρουμελιώτης Ηλία έχει κινηθεί σε ένα κάπως πιο λογικό πλαίσιο αυξησεων. Ναι μεν ανέβηκε γιατί δεν είχε περιθώριο να μην το κάνει αλλά δεν πάει να μας αρμεξει και να βγάλει απο την μύγα ξύγκι όπως το υπόλοιπο συναφι. Αυτος δηλαδή με τις τιμές που πουλάει μπαίνει μεσα??? Αφού όλοι σχεδόν με τα ιδια υλικά γεμιζουν.

Ο Ρουμελιώτης Ηλία έχει κινηθεί σε ένα κάπως πιο λογικό πλαίσιο αυξησεων. Ναι μεν ανέβηκε γιατί δεν είχε περιθώριο να μην το κάνει αλλά δεν πάει να μας αρμεξει και να βγάλει απο την μύγα ξύγκι όπως το υπόλοιπο συναφι. Αυτος δηλαδή με τις τιμές που πουλάει μπαίνει μεσα??? Αφού όλοι σχεδόν με τα ιδια υλικά γεμιζουν.
Εγώ πιστεύω ότι γεμίζει ακόμη φυσίγγια με περσινά υλικά για αυτό και οι χαμηλές τιμές. Ισπανικές πυρίτιδες από όσο ξέρω δεν έχουν έρθει ακόμη νέες παρτίδες. Αλλιώς δεν εξηγείται.

Αντρέα δαγκωτό οι άλλοι ας προσεχαν

Back