Φυσίγγια για Τσίχλες

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Εγώ πιστεύω ότι γεμίζει ακόμη φυσίγγια με περσινά υλικά για αυτό και οι χαμηλές τιμές. Ισπανικές πυρίτιδες από όσο ξέρω δεν έχουν έρθει ακόμη νέες παρτίδες. Αλλιώς δεν εξηγείται.
Παντως σε εμένα και σε άλλους είχε πει πως περιμενε την παραλαβή των νέων υλικών για να αρχίσει να γεμίζει και να τιμολογησει. Αν έλεγε ψέματα....

Παντως σε εμένα και σε άλλους είχε πει πως περιμενε την παραλαβή των νέων υλικών για να αρχίσει να γεμίζει και να τιμολογησει. Αν έλεγε ψέματα....
Mε καινουρια υλικα εχει γεμισει γι αυτο και η μικρη αυξηση που εκανε,τα 32 αρια που πηρα εγω ειναι με psb1,απο τα μεσα Ιουλιου γεμιζει με καινουρια υλικα και μετα τον 15Αυγουστο περιμενει να του ερθουν gm3 και Α1

Mε καινουρια υλικα εχει γεμισει γι αυτο και η μικρη αυξηση που εκανε,τα 32 αρια που πηρα εγω ειναι με psb1,απο τα μεσα Ιουλιου γεμιζει με καινουρια υλικα και μετα τον 15Αυγουστο περιμενει να του ερθουν gm3 και Α1
Του έχω standby παραγγελία 2000 τεμάχια 32αρια.

Αυτά με psb1 πόσο τα έχει Μανθο;

Με βάση τις τιμές στα υλικά ιδιογόμωσης δεν μπορώ να πιστέψω ότι με τι νέες τιμές στα φυσίγγια θα υπάρχει κουτί των 25 τεμαχίων κάτω απο 8-9 ευρώ. Ακόμη και τα σκοπευτικά των 24-28γρ δύσκολα θα παραμείνουν στα 7 ευρώ. Για παράδειγμα οι παραπάνω τιμές που έβαλα για ένα κουτί 25 φυσιγγίων ειναι 7.78 με τα φθινότερα υλικά που μπόρεσα να βρω στο internet που περιλαμβάνουν και περσινές τιμές. Σίγουρα οι εταιρίες κατασκευής φυσιγγίων θα τα αγοράζουν αρκετά φθινότερα αλλά αυτοί πρέπει να βγάλουν και κέρδος. Οπότε η τιμή πάλι αυξάνεται παραπάνω από της ιδιογόμωσης.

Οπότε αν δεν έχεις απόθεμα απο πορηγούμενα χρόνια ή αν δεν είσαι διατεθημένος να δώσεις πάνω απο 7.50ευρω τότε δεν σε βλέπω να κυνηγάς καθόλου, έχει δεν έχει πουλιά.
Προς το παρόν ο Ρουμελιωτης μας φτιάχνει.. Αργότερα θα το ρίξουμε μόνο στα σκοπευτικα και αν συνεχιστεί αυτή η ανηφόρα στα φυσιγγια θα επενδύσουμε σε ένα μονοκανο .hunter.. Μέχρι τότε ας παραμείνουμε αιδιοδοξοι.. Εξάλλου για την φασσα που είναι το κύριο κυνηγι μου συνήθως δεν χρειάζομαι πάνω από 5-6 κουτάκια για όλη την σεζόν

Κι εμεις τα περιμενουμε αυτην την εβδομαδα 1200 τεμαχια με την psb1
Παρομοίως παραλαμβανουμε σήμερα αλλά 2000 κομμάτια και εμείς. Αν βγει το 32αρι του με την psb1 όπως το express32 θα πάρω δάνειο να μου φτιάξει απόθεμα για καμιά 10ετια .terror. να μην έχω το άγχος

Παρομοίως παραλαμβανουμε σήμερα αλλά 2000 κομμάτια και εμείς. Αν βγει το 32αρι του με την psb1 όπως το express32 θα πάρω δάνειο να μου φτιάξει απόθεμα για καμιά 10ετια .terror. να μην έχω το άγχος
Και εγώ περιμένω αυτήν την εβδομάδα 1375 32γρ και άλλα 875 34γρ

Δεκαετία!Πάνω απ όλα μ αρέσει η αισιοδοξία σου ,είσαι πολύ καθησυχαστικος!.big smile.

πηρε κανενας απο τον ρουμελιωτη φυσιγκια που εδωσε παραγκελια ρε παιδεςςςςςς .think.
:rolleyes::rolleyes:
Εγώ τηλεφωνικά πριν περίπου 10 μέρες μου είχε πει Τρίτη Τετάρτη την εβδομάδα πριν το 15αυγουστο θα τα στείλει δηλαδή σήμερα αύριο

Θα τα στείλει.. Ειδικά σήμερα αποτι μου είπε περίμενε τρία μεγάλα φορτηγά για να διώξει πάρα πολλές παραγγελίες
Το εύχομαι φίλε μου γιατί η μεταφορικές 15 κλείνουν για μια εβδομάδα τουλάχιστον η συγκεκριμένη που θα έρθει η παραγγελία μ

πηρε κανενας απο τον ρουμελιωτη φυσιγκια που εδωσε παραγκελια ρε παιδεςςςςςς .think.
:rolleyes::rolleyes:
Έχω πάρει 2 μέχρι τώρα Σακη! Μια με 28άρια και 24αρια και μια δεύτερη με 32αρια πριν μερικές μερες.

2000 τσιχλες θα τουφεκισης ρε μπαγασααα .think. καλοκκκαυτα φιλεεεεε .terror.
Αυτά Σάκη , και αν μπορεσω κι αλλα τοσα μεχρι τις γιορτες , μπαίνουν αποθήκη για τις επόμενες σαιζον. Για φετος έχουμε 3500-4000 να κάψουμε αν μας τιμήσουν οι πιτσιλωτες....

Back