Τιμή?Φετος οπως και καθε χρονο πηραμε φυσιγγια απο τον φιλο μου Κωστα Rocket junior με granular 32g N. 8 παντα σταθερη αξια και ποιοτητα.
Καλυτερα να μιλησετε με τον Κωστα γιατι μπορει να εχει αλλαξει η τιμη παντως δεν εχω παραπονο σταθερος ειλικρινης και αξιος επαγγελματιας.Τιμή?
εσυ ποσο τα πηρες φετος?[λογικα θα τα εχει ανεβασει]Καλυτερα να μιλησετε με τον Κωστα γιατι μπορει να εχει αλλαξει η τιμη παντως δεν εχω παραπονο σταθερος ειλικρινης και αξιος επαγγελματιας.
9;;; Πω ρε φίλε, γι' αυτό λέω ότι αν βρίσκεις 30-34 από 7-8€ είσαι άρχονρας.Μετά λέμε τον ρουμελιώτη ακριβό...Μόλις ενημερώθηκα ότι έβγαλε silver και ο Κένταυρος, καμία αλλαγή στη συνταγή, 9 ευρώ το κουτί...
πωωωω ,μας εστειλες τωρα!Μόλις ενημερώθηκα ότι έβγαλε silver και ο Κένταυρος, καμία αλλαγή στη συνταγή, 9 ευρώ το κουτί...
Φόρτωσε κούτες!Μόλις ενημερώθηκα ότι έβγαλε silver και ο Κένταυρος, καμία αλλαγή στη συνταγή, 9 ευρώ το κουτί...
δεν ξερω τα αναμεικτα του καραμανιδη 33gr με τι θα τα γεμιζει φετος γιατι ηταν πιο παλια με g3000 .Οπου έχω ρωτήσει πάντως με g3000 τόσο τα έχουν και οι άλλοι.
Τον πήρα τηλέφωνο, ακόμα με g3000 είναι, 9.5 ευρώ μου είπε.δεν ξερω τα αναμεικτα του καραμανιδη 33gr με τι θα τα γεμιζει φετος γιατι ηταν πιο παλια με g3000 .
καλα θα κλαινε φετος ,κοιτα να δεις ποιο μετα πως θα πεσουν η τιμες .Τον πήρα τηλέφωνο, ακόμα με g3000 είναι, 9.5 ευρώ μου είπε.
Έτσι κατεβαίνει στα 7,5 ευρώ η 25αδα. Καλή τιμή νομίζω για τα σημερινά δεδομένα.Rocket 31γρ 100αδα 30€ και κανει και ευκολίες ο Κώστας με τα μεταφορικά.
Άντε για και αυτοςΤον πήρα τηλέφωνο, ακόμα με g3000 είναι, 9.5 ευρώ μου είπε.
Κανένα Αλέξη..