ειδη εχει παει τοσο για κοιτα τιμες ![φυσικα αυτο που λες να στηρηξουμε αυτους που μας στηριζουν τοσα χρονια και εχουν της καλυτερες τιμες}Δεν θα ξεφύγουν οι τιμές παιδιά δεν γίνεται θα αναιβουν αλλά όχι αυτά που λένε 9/10/11€
Έτσι είναι στηρίζουμε όσους μας στηριζουν…Δεν θα ξεφύγουν οι τιμές παιδιά δεν γίνεται θα αναιβουν αλλά όχι αυτά που λένε 9/10/11€ γιατί απλά αν πάνε 9€ το φθηνότερο φυσίγγι θα κλείσουν τα μαγαζιά εμείς για κυνήγι θα πάμε και με ένα κουτί αυτοί τι θα πουλήσουν ? Και προτείνω σε όλους άνθρωπος όπου πουλάει ακριβά να μην αγοράζεται να στηρίξουμε αυτούς που προσπαθούν πουλώντας φθηνότερα και βγάζοντας λιγότερα αυτοί προσπαθούν για εμάς και εμείς πρέπει να τους βοηθήσουμε αρκεί τα φυσίγγια τους να μην είναι για γάμους μόνο.
Κυριάκο, το έχω γράψει ενα σωρό φορές:Καλά ρε μάγκες θα ρίχνουμε ότι να είναι επειδή είναι φθηνό;
Η φθηνια τρώει τον παρά, χίλιες φορές προτιμώ να πάρω το ακριβό σωστό και αξιόπιστο που ξέρω χρόνια και να μετράω τις ντουφεκιές μου, παρά το φθηνό και να πηγαίνει η τριάρα και τα καντήλια σύννεφο....
Να λέμε και κανα παράδειγμα, ΑΝ γίνεται ! Λίγο πολύ ισχύει για όλα τα καταναλωτικά προ'ι'όντα αυτό, αλλά ο ανταγωνισμός δεν αφήνει και πολλά περιθώρια στην έκπληξη......Κυριάκο, το έχω γράψει ενα σωρό φορές:
στο φυσίγγι ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ: "ότι πληρώσεις παίρνεις"
υπάρχουν πολλές πανάκριβες πατάτες και πολλά οικονομικά αστέρια!
Αρχή μου είναι να μην αναφέρομαι δημόσια σε συγκεκριμένα φυσίγγια, να μη νομίσει κανείς ότι κάνω διαφήμισηΝα λέμε και κανα παράδειγμα, ΑΝ γίνεται ! Λίγο πολύ ισχύει για όλα τα καταναλωτικά προ'ι'όντα αυτό, αλλά ο ανταγωνισμός δεν αφήνει και πολλά περιθώρια στην έκπληξη......
Να λέμε και κανα παράδειγμα, ΑΝ γίνεται ! Λίγο πολύ ισχύει για όλα τα καταναλωτικά προ'ι'όντα αυτό, αλλά ο ανταγωνισμός δεν αφήνει και πολλά περιθώρια στην έκπληξη......
Ε εντάξει μη τα βάζεις με τον εαυτό σουδεν γίνεται να πιάνουμε όοολοι πουλιά στον αέραθα σΕ πω μια ιστορία για μια αγορά που μετάνιωσα:
πριν μερικά χρόνια μελάγο οπλοπωλείο έβγαλε προσφορά ένα τσιχλοφύσιγγο (ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΜΑΡΚΑ) στα 5,5 € από 8 ή 8,5 € γιατί προφανώς δε φεύγανε
στο ιντερνετ τα κατηγορούσανε δριμύτατα,
η κριτική:
είναι γεμισμένα με Ρεξ, οι ιταλοί στα φόρουμ τα κατηγορούνε είναι πολύ αργά στα 380 μ/δ αρχική ταχ.
μπαινω στο site της εταιρείες τα έδινε όντως 380 μ/δ με γύρω στα 600 μπαρς (τωρα τα εχει αλλάξει)
για μένα ΤΕΛΕΙΕΣ προδιαγραφές
σκέφτηκα ότι ισως ήταν ευκαιρία
βάζω έναν φίλο και μου φέρνει ένα κουτι 7αρια
πάω για δοκιμές
δεν χρειάστηκε να ρίξω 3η βολή με την 2η είδα ότι είναι καλό
διάτρηση πολύ καλή
ανάλυση σπίτι: βαθμολογίες άνω του νορμαλ+
σφάζω ένα βρίσκω πυρίτιδα βιταφουόρι πανάκριβη ΑΡΙΣΤΗ
παραγγέλνω 1000 φυσίγγια (μάρτιος του 2016 ήτανε κοιταξα τις καταστάσεις)
ε λοιπόν το σκυλομετάνιωσα......
βρε Μάριε
αφού το έχεις δει το έργο άπειρες φορές
αφού τα δοκίμασες με ΣΥΣΤΗΜΑ
αφού τα έσφαξες και είδες τι παίζει
αφού ξέρεις το επίπεδο των κυνηγών του διαδυκτύου
τι πας και παίρνεις 1000 φυσίγγια;;;;
οεο;;;;
πάρε βρε μπουνταλά 5-6 χιλιάδες να έχεις απόθεμα 20ετίας!!!!
αφού τα βρήκες μην τα αφήνεις
κάνε ΓΕΝΑΙΑ ΑΓΟΡΑ!!!!!!!!
αλλά έλεγα για να τα κατηγορούν τόσο πολύ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΥ να έχουν δίκιο...
τα δουλευω το 16 ορτύκι τρυγόνι είχα και σκύλαρο τότε
οκτωβρη στις κυριαρίνες βάραγα και φάσσες με αυτά
πριν τα Χριστούγεννα μου ρχετε φλασιά να φορτώσω
πέρνω τηλ να παραγγείλω
και φυσικά είχαν εξαντληθεί
έχω ακόμα 390 φυσίγγια
και μετανιώνω που δεν έχω 5.390......
Εγώ πάλι θεωρώ ότι ειδικά στα φυσίγγια δεν υπάρχει καλό και κακό, υπάρχει αυτό που μου ταιριάζει και τα άλλα.Αρχή μου είναι να μην αναφέρομαι δημόσια σε συγκεκριμένα φυσίγγια, να μη νομίσει κανείς ότι κάνω διαφήμιση
5.5 κ δεν στα παίρνει κανέναςκάτσει σισι λίγου θα τσ φκιαξ καλά 7 ,θα τα δοξμη σι που κι παραπάνΕγώ πάλι θεωρώ ότι ειδικά στα φυσίγγια δεν υπάρχει καλό και κακό, υπάρχει αυτό που μου ταιριάζει και τα άλλα.
Τόσα παιδιά εδώ μέσα γράφουν τα καλύτερα για τον Ρούμε, διαφήμιση του κανουν; Πληρωμένη διαφήμιση εννοώ. Όχι, τα έχουν βρει σωστά τα φυσίγγια του και το γράφουν. Πήρα κι εγώ πέρσι πολλά από εκεί. 32αρια ν.8 με csb1. Δεν μου βγήκαν, τι να κάνουμε τώρα. Το περίεργο είναι ότι τα έβαλα αγγελία εδω 5.5 ευρω το κουτί και δεν ενδιαφέρθηκε κανείς....
αμα ξαναπαρεις ρωτα με να σου πω το κολπο.Εγώ πάλι θεωρώ ότι ειδικά στα φυσίγγια δεν υπάρχει καλό και κακό, υπάρχει αυτό που μου ταιριάζει και τα άλλα.
Τόσα παιδιά εδώ μέσα γράφουν τα καλύτερα για τον Ρούμε, διαφήμιση του κανουν; Πληρωμένη διαφήμιση εννοώ. Όχι, τα έχουν βρει σωστά τα φυσίγγια του και το γράφουν. Πήρα κι εγώ πέρσι πολλά από εκεί. 32αρια ν.8 με csb1. Δεν μου βγήκαν, τι να κάνουμε τώρα. Το περίεργο είναι ότι τα έβαλα αγγελία εδω 5.5 ευρω το κουτί και δεν ενδιαφέρθηκε κανείς....
Ξαναπήρα. Πεςαμα ξαναπαρεις ρωτα με να σου πω το κολπο.
εσυ ριχνε με το σκιτακι! μια χαρα εισαι!Λέγε γιατί πήραμε κι άλλοι
Έτσι είναι κάτι που είναι καλό σε εσένα μπορι να ειναι μάπα σε εμένα τι φθηνό τι ακρηβω…Εγώ πάλι θεωρώ ότι ειδικά στα φυσίγγια δεν υπάρχει καλό και κακό, υπάρχει αυτό που μου ταιριάζει και τα άλλα.
Θα συμφωνήσω μαζί σου, γενικά και εγώ δεν δουλεύω φυσιγγια με ισπανικές πυρίτιδες, μπορεί να είναι ψυχολογικό, οπωτε δούλεψα τέτοια φυσιγγια, τα αποτελέσματα ήταν πολύ μέτρια, οπωτε προτιμώ να μην τα δοκιμάζω καν, όπως βολεύεται ο καθέναςΕγώ πάλι θεωρώ ότι ειδικά στα φυσίγγια δεν υπάρχει καλό και κακό, υπάρχει αυτό που μου ταιριάζει και τα άλλα.
Ανταμώσαμε και δεν γνωριστήκαμε;;;;;;;εσυ ριχνε με το σκιτακι! μια χαρα εισαι!