Φυσίγγια για Τσίχλες

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Εάν η παράμετρος τιμή δεν υπήρχε, ποια θα ήταν η πρώτη σας επιλογή για τσιχλοφύσιγγο?

Εγώ τα έχω "βρει" εδώ και 5-6 Χρόνια με τα Jordan τα κόκκινα σε 9αρι
Εφέτος μου είπε 8.70 το κουτάκι (πέρισυ 7.4 !!!) και το βλέπω πολύ χλωμό
Τα ίδια έριχνα και εγώ πολλά χρόνια.

Αλλά η ερώτησή σου στην πρώτη παράγραφο δεν συνάδει με την δεύτερη παράγραφο :)

Θες φθηνό και καλό, ακριβό και καλό, ακριβό και μάπα ή φθηνό και μάπα ;
Με μπέρδεψες :)

Nsi classica και nsi speed 34. Πριν μερικά χρονια τα είχα βρει 6,30 και 6,80 αντίστοιχα. Ακόμη χτυπάω το κεφάλι μου που δεν παρκαρα απο εξω το αγροτικό και να γεμίσω την καρότσα ολη!!!
.sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Πόνταρε Ρουμελιώτη 32ν.9 μαζί με LAMBRO SUPER TORDO 32(SIPE)N.9 .
Αλογάκια που σε πάνε πάντα ταμείο o_Oo_Oo_O

Τα ίδια έριχνα και εγώ πολλά χρόνια.

Αλλά η ερώτησή σου στην πρώτη παράγραφο δεν συνάδει με την δεύτερη παράγραφο :)

Θες φθηνό και καλό, ακριβό και καλό, ακριβό και μάπα ή φθηνό και μάπα ;
Με μπέρδεψες :)
Νομίζω πως το ζητούμενο είναι το καλό ( με ό,τι σημαίνει αυτό για καθέναν μας) και σε μια καλή τιμή πάλι με ό,τι σημαίνει αυτό για καθέναν μας.

Το φθηνό και καλό είναι το ιδανικό! Υπάρχει? Όλοι το ψάχνουμε και καλώς κάνουμε. Με την έρευνα αγοράς βελτιώνονται τα προϊόντα(σε άλλες χώρες και οι τιμές ).
Κι αν δεν υπάρχει ,ψάχνουμε το κοντινότερο που να συνδυάζει τιμή και ποιότητα. Αυτό που συνηθίζουμε να λέμε μεταξυ μας "τίμιο"

Έριχνα εγώ και ήταν καλά. Είχα βρει Winchester 32 γραμμάρια σε νούμερο 7 και είχα φορτώσει. Αν θυμάμαι καλά έγραφαν Winchester standard. Μαλακό και με πολύ ωραίες κατανομές. Αφού μου είχε κάνει εντύπωση και είχα τουφεκισει χαρτόνι από περιέργεια ( πράγμα σπανιότατο για εμένα). Είχα πάρει και λαγό με τέτοιο φυσίγγι
Αυτά δεν τα έφτιαχνε ο Στόκας;

Εάν η παράμετρος τιμή δεν υπήρχε, ποια θα ήταν η πρώτη σας επιλογή για τσιχλοφύσιγγο?

Εγώ τα έχω "βρει" εδώ και 5-6 Χρόνια με τα Jordan τα κόκκινα σε 9αρι
Εφέτος μου είπε 8.70 το κουτάκι (πέρισυ 7.4 !!!) και το βλέπω πολύ χλωμό
Rc32 ,bp mb32,nsi classica 9ρια

Αναρωτιέμαι καμιά φορά πόσο απαιτητικό θήραμα είναι η τσίχλα στο θέμα φυσίγγι.
.think..hair..yel.
Εγώ θα ρίχνω ότι ρίχνει ο @DimDre και ο @PredatoZ .
Σιγά μην ψάχνω.
Τους έχω και τους δύο για καλά τουφέκια !!!!
Αν ρίχνεις ότι εγώ και ο Χρήστος πάρε ένα τετραδιο για να γεμίσεις τις αράδες μαρκες!!!! Αλλά πάνω πάνω με κεφάλαια γράψε Ρουμελιώτης και καθαρισες!

Το Rc 32 από το 2006 μέχρι το 2011 ήταν το μόνο που δούλευα στην τσίχλα, χαμηλή ανακρουση χαμηλή ένταση ήχου και αποτελεσματικότατο, μετά το χαλάσανε και δεν το ξαναδοκίμασα.
Σχεδόν αποκλειστικά δουλεύω Nsi gm3 fast τα τελευταία χρόνια και είμαι ευχαριστημένος... Αν η τιμή δεν ήταν πρόβλημα, σίγουρα όλα τα αμερικανοκαναδεζικα και τα Gevelot τα γαλλικά

Back