Μια χαρά είναι φιλε μου αρκετά καλό μαρεσει μαζί με το Ναβάρο 30Ρε παιδιά ερώτηση.Το lambro euromix υπάρχει κάποιος που το ρίχνει ακόμα και όχι σε γάμους?να μάς πει εντυπώσεις
Μια χαρά είναι φιλε μου αρκετά καλό μαρεσει μαζί με το Ναβάρο 30Ρε παιδιά ερώτηση.Το lambro euromix υπάρχει κάποιος που το ρίχνει ακόμα και όχι σε γάμους?να μάς πει εντυπώσεις
δοκημασε πρώτα ένα κουτι και μετά βλέπειςΡε παιδιά ερώτηση.Το lambro euromix υπάρχει κάποιος που το ρίχνει ακόμα και όχι σε γάμους?να μάς πει εντυπώσεις
Αγορά 2 κουτάκια σήμερα Νο8και 28 γραμμάρια
Πάντως το κουτί είναι πίνακας ζωγραφικής....
Αγορά 2 κουτάκια σήμερα Νο8και 28 γραμμάρια
Έχει και πιο όμορφα !!! ... Και, για τις τσίχλες, πιο κατάλληλα (τα Νο 9,5 - προσωπική μου άποψη) ...Πάντως το κουτί είναι πίνακας ζωγραφικής....
Πολυ καλο κ συγκεντρωτικο φυσιγγακι....στο 395m/s εδωσε στον ταχογραφο πριν καιρο που το μετρησα.
Το πιο ωραίο σε εμφάνιση κουτί με σκοπευτικα φυσίγγια.Έχει και πιο όμορφα !!! ... Και, για τις τσίχλες, πιο κατάλληλα (τα Νο 9,5 - προσωπική μου άποψη) ...
View attachment 79509
Η αλήθεια είναι ότι από ντιζάιν οι Ιταλοί σκίζουν !!!
Βέβαια και τα φυσίγγια πολύ καλά είναι .... Και αυτά (24γρ), και τα παραπάνω (28γρ)...
Αλλά, εδώ που τα λέμε ... σκοπευτικά φυσίγγια όλοι καλά βγάζουν ...
Θα δοκιμαστεί να δούμε τι παίζειΠολυ καλο κ συγκεντρωτικο φυσιγγακι....στο 395m/s εδωσε στον ταχογραφο πριν καιρο που το μετρησα.
Αν δεις το κουτι γραφει only use USA δεν γνωριζω το γιατι, αλλα στα Ψαχνα ειδα σκοπευτες σε προπονηση να ριχνουν το συγκεκριμενο.
Το δούλευα περσυ τον Οκτώβρη Δεκέμβρη με κύλινδρο σε περπατητο δε ξέρω αλλά ήταν τα μόνα που επερνα πουλιά μετά πήρα καινούργια παρτίδα και δεν σταύρωσα τπτ από τότε τα έκοψα και χρησιμοποιώ εξπρές 32 προσωπική μου γνώμη πάντα μπορεί σε άλλους να έκατσαν καλαΡε παιδιά ερώτηση.Το lambro euromix υπάρχει κάποιος που το ρίχνει ακόμα και όχι σε γάμους?να μάς πει εντυπώσεις
Δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό τους πραγματικά.Το έχουν αλλάξει το συγκεκριμένο 100 φορές.κριμαΤο δούλευα περσυ τον Οκτώβρη Δεκέμβρη με κύλινδρο σε περπατητο δε ξέρω αλλά ήταν τα μόνα που επερνα πουλιά μετά πήρα καινούργια παρτίδα και δεν σταύρωσα τπτ από τότε τα έκοψα και χρησιμοποιώ εξπρές 32 προσωπική μου γνώμη πάντα μπορεί σε άλλους να έκατσαν καλα
Και από αυτά έχουμε....Έχει και πιο όμορφα !!! ... Και, για τις τσίχλες, πιο κατάλληλα (τα Νο 9,5 - προσωπική μου άποψη) ...
View attachment 79509
Η αλήθεια είναι ότι από ντιζάιν οι Ιταλοί σκίζουν !!!
Βέβαια και τα φυσίγγια πολύ καλά είναι .... Και αυτά (24γρ), και τα παραπάνω (28γρ)...
Αλλά, εδώ που τα λέμε ... σκοπευτικά φυσίγγια όλοι καλά βγάζουν ...
Φοβάσαι πως θα σου παραπονεθεί ??? Μια χαρά θα τα πάει !!! Και ο μονός, και ο διμούτσουνος !!!Για να δουμε τι έχει να μου πει ο...δίμπουκος Σοβιετικός (σιγουρα θα τα κυνηγήσω κ με το μονοκαννο)....
Πάμε πάλι... Αν το πιο πάνω είναι πίνακας ζωγραφικής αυτό είναι η Μόνα Λίζα...Και από αυτά έχουμε....
View attachment 79524
Tι διάουλο γένεται??
Ίδιες προτιμησεις έχουν οι κάτοχοι mossberg κ Baikal.....???
Αν και..nsi τα πηρα γιατί είναι... σκοπευτικά κ ο άλλος λόγος ήσουν εσυ...
Γιατί μεσα απο την παρουσίαση που είχες κάνει ειδα ενα προσεγμενο φυσιγγι με καλα χαρακτηριστικά....
Εχω την εντυπωση ότι η nsi στην γκάμα των σκοπευτικων κρατάει μια σταθερότητα παροτι κ εκει κάνει αρκετές αλλαγές......
Για να δουμε τι έχει να μου πει ο...δίμπουκος Σοβιετικός (σιγουρα θα τα κυνηγήσω κ με το μονοκαννο)....
Εγώ που το δοκίμασα φετο μου άρεσε! Με τη 2000 σίγουρα θα κάνει εμπλοκές,με το verney carron ήταν πολύ καλό,δεν ένιωσα λάκτισμα!!Και από αυτά έχουμε....
View attachment 79524
Tι διάουλο γένεται??
Γιατί μεσα απο την παρουσίαση που είχες κάνει ειδα ενα προσεγμενο φυσιγγι με καλα χαρακτηριστικά....
Εχω την εντυπωση ότι η nsi στην γκάμα των σκοπευτικων κρατάει μια σταθερότητα παροτι κ εκει κάνει αρκετές αλλαγές......
Για να δουμε τι έχει να μου πει ο...δίμπουκος Σοβιετικός (σιγουρα θα τα κυνηγήσω κ με το μονοκαννο)....
Έλα ντε κρίμα γτ Μ αρεσε σαν φυσιγγιΔεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό τους πραγματικά.Το έχουν αλλάξει το συγκεκριμένο 100 φορές.κριμα
Η πρωτη μου αγάπη κ παντοτινη.....Υ.Γ. Πάρε και Lambro series 2 .........
Πάμε πάλι... Αν το πιο πάνω είναι πίνακας ζωγραφικής αυτό είναι η Μόνα Λίζα..
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Φυσίγγια-για-Τσίχλες.4200/post-848872Και από αυτά έχουμε....
View attachment 79524
Tι διάουλο γένεται??