Τα ζυμαρικά ΜΑΡΑΤΑ του Σκλαβενίτη φτιάχνονται στο εργοστάσιο του ΗΛΙΟΥ ?Εγιναν "φίρμες" κάποια μαγαζια....
Όπως τα ζυμαρικά...
Μακαρόνια Economy απο το Market in και του Σκλαβενίτη ΟΛΑ στο εργοστάσιο ζυμαρικών της ΗΛΙΟΣ φτιάχνονται...
Τα ζυμαρικά ΜΑΡΑΤΑ του Σκλαβενίτη φτιάχνονται στο εργοστάσιο του ΗΛΙΟΥ ?Εγιναν "φίρμες" κάποια μαγαζια....
Όπως τα ζυμαρικά...
Μακαρόνια Economy απο το Market in και του Σκλαβενίτη ΟΛΑ στο εργοστάσιο ζυμαρικών της ΗΛΙΟΣ φτιάχνονται...
Ναι...φασόν..Τα ζυμαρικά ΜΑΡΑΤΑ του Σκλαβενίτη φτιάχνονται στο εργοστάσιο του ΗΛΙΟΥ ?
Η διαφορά είναι στις προδιαγραφές και στη ποιότητα. Επειδή τα φτιάχνει το ίδιο εργοστάσιο δε σημαίνει είναι τα ίδια με τα δικά του.Ναι...φασόν..
Συμβαινει σε πολλα προϊόντα...τρόφημα και μη.
Εν μεροι συμφωνώ, φυσικά...αλλαΗ διαφορά είναι στις προδιαγραφές και στη ποιότητα. Επειδή τα φτιάχνει το ίδιο εργοστάσιο δε σημαίνει είναι τα ίδια με τα δικά του.
Και να στηρίζουμε τα τοπικά κυνηγομαγαζα όποτε και όσο μπορούμε, γιατί τα μονοπώλια δεν οφελησαν ποτέ τον καταναλωτή.Και πολύ καλά έκανες. Πρέπει πάντα να ψάχνουμε τις τιμές.
Εννοείται! Και τα κυνηγητικά μαγαζιά χρειάζονται στήριξη αυτή την εποχή. Κλείνει το ένα μετά το άλλο.Και να στηρίζουμε τα τοπικά κυνηγομαγαζα όποτε και όσο μπορούμε, γιατί τα μονοπώλια δεν οφελησαν ποτέ τον καταναλωτή.
Υποψιάζομαι ότι και οι μέρες αυτών είναι μετρημένες.Βλέπουμε το μονοπώλιο της Noble Sport τί έχει φέρει στην αγορά της πυρίτιδας στην Ελλάδα. Δεν έχει μείνει τίποτα!
Ποιός είναι ο Ugo;Δεν έχω καμία πληροφορία.
Με την φόρα, όμως, που έχει πάρει ο Μεγάλος, ούτε αυτοί θα του ξεφύγουν.
Beretta κατά το όνομα μόνο.Ugo (Μεγάλος) = Ugo Gussalli Beretta.
Αγοράζει ότι περπατάει, κολυμπάει και πετάει στον τομέα των σπορ όπλων.
Η Nobel Sport θα του ξεφύγει;
Δεν γνωρίζω ονόματα. Όταν μπαίνεις στο χρηματιστήριο και δεν έχεις χρήμα σε εξαγοραζουν.Από ποιούς εξαγοράστηκε;
Αυτη ηταν πραγματικη δοκιμη στο τερεν...Σήμερα με υγρασια ολλα τα εμπορικα εκλασαν μέντες σε 4 διαφορετικά οπλα ερηξα τα 206 formula 33 (για τον π@@@@@) super tordo( εκλασε σήμερα) φίλου μου 30γρ λαμπρο /διασπορας32 λαμπρο/ … ζωχιος 32 γρ … wulf κητρινα32 κ…. Άπορο με σκατα τα γεμίζουν απαρεδεχτοι προπαντός η μεγάλες ετερειες…. Ούτε κυχλα καθιστή στα 20 μέτρα δεν έκοβαν …. Ξαναγυρίζω με χιλια στην ιδιογωμοση και στην κιχλα…αι στο διάολο αν είναι να έχω 10 μάρκες απανο μου για να Πάρο πουλια χεστηκα με στα εμπορικα
Δεν είχατε όπλα με διευρυμένους αυλούς και μακριούς κώνους μάλλονΣήμερα με υγρασια ολλα τα εμπορικα εκλασαν μέντες σε 4 διαφορετικά οπλα ερηξα τα 206 formula 33 (για τον π@@@@@) super tordo( εκλασε σήμερα) φίλου μου 30γρ λαμπρο /διασπορας32 λαμπρο/ … ζωχιος 32 γρ … wulf κητρινα32 κ…. Άπορο με σκατα τα γεμίζουν απαρεδεχτοι προπαντός η μεγάλες ετερειες…. Ούτε κυχλα καθιστή στα 20 μέτρα δεν έκοβαν …. Ξαναγυρίζω με χιλια στην ιδιογωμοση και στην κιχλα…αι στο διάολο αν είναι να έχω 10 μάρκες απανο μου για να Πάρο πουλια χεστηκα με στα εμπορικα