Σιπε και σ4 φίλε τα λόγια περιτταΠού να είχες ρίξει και της μαιονκι το ΣΙΠΕ εκεί να δεις φυσιγγαρα Ηλία! Από πάγο στο βουνό έως μούχλα στο βάλτο! Απλά το καλύτερο εμπορικό για μένα που έχω ρίξει! Μόνο το καλοκαίρι δεν το δούλευα!!
Σιπε και σ4 φίλε τα λόγια περιτταΠού να είχες ρίξει και της μαιονκι το ΣΙΠΕ εκεί να δεις φυσιγγαρα Ηλία! Από πάγο στο βουνό έως μούχλα στο βάλτο! Απλά το καλύτερο εμπορικό για μένα που έχω ρίξει! Μόνο το καλοκαίρι δεν το δούλευα!!
Μου έχουν μείνει κάποια κουτιά, που τα κρατάω σαν κόρη οφθαλμού!Σιπε και σ4 φίλε τα λόγια περιττα
Θα κάνουμε κανένα άνοιγμα?Απο βδομάδα και εγώ ξανά 28 Κένταυρος
Δε λέω πολλά για φυσίγγια αλλά αυτό το φυσιγγακι είναι και γαμω
Περισσότερα το έριξα με δίκανο 4-3 και λιγότερο με την μπενελα
Έτσι λεωΘα κάνουμε κανένα άνοιγμα?
Τι μου θύμισες τώρα φίλε.....
Αυτό δεν είναι τίποτε σε κάτι καρτερία βόρειο Εύβοια παλιά και Αιδηψό παλιότερα έβαζαν φωτιά και έκαιγαν τους κάλυκες για να μη φαίνονται για τόσους πολλούς μιλάμε η μήπως δεν έχει στρώματα βενιζα ,πανακτο, δεν γράφω άλλα μέρη δε υπάρχει λόγος ,όσο και να τους μαζεύεις το κάνω συχνά δε γίνεται όλους μόνο με δικανακι με απλούς και χωρίς βιασύνη ,και μαγνήτη με ραβδάκι είχα.Όποιο φυσίγγι (εταιρία) και να αγοράσουμε δεν έχει και πολλή σημασία αρκεί να μας κάνει σκοπευτικά και βλητικα.Σημασια πρέπει να δώσουμε στο γεγονός ότι μετά την βολή αποτελεί σκουπίδι και φτάνουμε στο σημείο αυτό.Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.
View attachment 82230
Το θέμα είναι ότι υπάρχουν και χειρότερα...?Αυτό δεν είναι τίποτε σε κάτι καρτερία βόρειο Εύβοια παλιά και Αιδηψό παλιότερα έβαζαν φωτιά και έκαιγαν τους κάλυκες για να μη φαίνονται για τόσους πολλούς μιλάμε η μήπως δεν έχει στρώματα βενιζα ,πανακτο, δεν γράφω άλλα μέρη δε υπάρχει λόγος ,όσο και να τους μαζεύεις το κάνω συχνά δε γίνεται όλους μόνο με δικανακι με απλούς και χωρίς βιασύνη ,και μαγνήτη με ραβδάκι είχα.
Άριστες εντυπώσεις από τα J&B Commandos 31,5 gr και Light 31 gr σε νο 9 στις τσίχλες.Κανένα καλό οικονομικό? 28 γρ γιατί οι εποχές είναι δυσκολες με 10€ και 12€ δεν...
Κενταυρος/ ρουμελιοτης .. ο αλλαγιαννης της nsi στα 7€Κανένα καλό οικονομικό? 28 γρ γιατί οι εποχές είναι δυσκολες με 10€ και 12€ δεν...
Ας μαζευαν ολοι οσους φαινονται και ας μην τους εβρισκαν ολους. Το 99,9% δεν μαζευει ουτε εναν και επιπλεον αφηνουν νερα ,καφεδες , χαρτια απο φαγητα και κουτια εκει που παρκαρουν. Ποσο βρωμιαρης μπορει να εισαι για να μην αφιερωσεις 3-4 λεπτα για να μαζεψεις τα σκουπιδια σου. Και το παιζουν και εξυπνοι. Μαζευα διπλα στο δρομο μια φορα για να μην βριζει ο κοσμος και σταματανε δυο "συναδελφοι" αγνωστοι κιολας και με ρωτησαν χαχανιζωντας αν ειμαι ο σκουπιδιαρης της περιοχης!!!! Τα καντηλια τους εκατσαν βαρια...Αυτό δεν είναι τίποτε σε κάτι καρτερία βόρειο Εύβοια παλιά και Αιδηψό παλιότερα έβαζαν φωτιά και έκαιγαν τους κάλυκες για να μη φαίνονται για τόσους πολλούς μιλάμε η μήπως δεν έχει στρώματα βενιζα ,πανακτο, δεν γράφω άλλα μέρη δε υπάρχει λόγος ,όσο και να τους μαζεύεις το κάνω συχνά δε γίνεται όλους μόνο με δικανακι με απλούς και χωρίς βιασύνη ,και μαγνήτη με ραβδάκι είχα.
Γιατί ποτέ μάζεψε ο ελληναράς τα σκουπίδια για να μαζέψει και τους κάλυκες…Ας μαζευαν ολοι οσους φαινονται και ας μην τους εβρισκαν ολους. Το 99,9% δεν μαζευει ουτε εναν και επιπλεον αφηνουν νερα ,καφεδες , χαρτια απο φαγητα και κουτια εκει που παρκαρουν. Ποσο βρωμιαρης μπορει να εισαι για να μην αφιερωσεις 3-4 λεπτα για να μαζεψεις τα σκουπιδια σου. Και το παιζουν και εξυπνοι. Μαζευα διπλα στο δρομο μια φορα για να μην βριζει ο κοσμος και σταματανε δυο "συναδελφοι" αγνωστοι κιολας και με ρωτησαν χαχανιζωντας αν ειμαι ο σκουπιδιαρης της περιοχης!!!! Τα καντηλια τους εκατσαν βαρια...
+ 1000 !Ας μαζευαν ολοι οσους φαινονται και ας μην τους εβρισκαν ολους. Το 99,9% δεν μαζευει ουτε εναν και επιπλεον αφηνουν νερα ,καφεδες , χαρτια απο φαγητα και κουτια εκει που παρκαρουν. Ποσο βρωμιαρης μπορει να εισαι για να μην αφιερωσεις 3-4 λεπτα για να μαζεψεις τα σκουπιδια σου. Και το παιζουν και εξυπνοι. Μαζευα διπλα στο δρομο μια φορα για να μην βριζει ο κοσμος και σταματανε δυο "συναδελφοι" αγνωστοι κιολας και με ρωτησαν χαχανιζωντας αν ειμαι ο σκουπιδιαρης της περιοχης!!!! Τα καντηλια τους εκατσαν βαρια...