Σου εριξε με κανα αμερικανικο και αστοχησε οποταν περνεις ελληνικα ωστε αν σε πετυχει να ζησεις;Πριν σταματήσω οτιδήποτε ξενόφερτο ( από τότε που με έπιασε η γυναίκα μου με Ρωσίδα)... ... Saga έριχνα ανελλιπώς...
Παααρα πολύ καλά για εμένα...
Τα εριξα στα τρυγονια σε νο8 και τωρα τα ριχνω στις τσιχλες σε νο9, εξαιρετικα.Καλημέρα στην παρέα,
Πήρα 20 κουτάκια 30gr, No9 από ρουμελιωτη. Μου είπε ότι φέτος είναι με PSB5, ενώ πέρυσι ήταν με PSB1. Τα έχει ρίξει κάνεις;
Δεν θυμάμαι καθόλου πάνε πολλά χρόνια.Γνωμουλα για rc titano στα 31 γρ?
Ερώτηση β Diana 32 και 30 αξίζουν?Δεν θυμάμαι καθόλου πάνε πολλά χρόνια.
Αξίζουν,η από λετζη η από τον ίδιο να στα στείλει.Ερώτηση β Diana 32 και 30 αξίζουν?
Το 32 το θυμάμαι καλό
Και ποιος έχει την καλύτερη τιμή
Μπούρδα φυσιγγι..Αξίζουν,η από λετζη η από τον ίδιο να στα στείλει.
Παει χάλασες κι σύΔεν θυμάμαι καθόλου πάνε πολλά χρόνια.
Καλούτσικα είναι, τα 7 αρια πηγαιναν καλά, σήμερα έριξα 8 και 9 είχα κάποιες κοψόφτερες και τραυματισμένες, μπορεί όμως να ηταν και λόγω της μακρινής απόστασης.Για πείτε γνώμες γιατί τα navaro 30 πολλα αίματα και ζωντανές αν και τις ξεκρεμαει από ψιλά.
Az-20 η lambro super tordo 32???
Και εγώ έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος εως τώρα τουλάχιστον. ν8 και ν10 τα έχω και αίματα δεν είδα ούτε κοψόφτερα είχα. Ειδικά το ν10 δίνει σιδερωμένα πουλιά έτοιμα για βιτρίνα.Μονο σε μενα εχουν φανει ιδανικα για την εποχη τα ναβαρο 30;;
ισως ταιριαξαν στο οπλο και στον τροπο που ριχνω
Τασο δοκίμασε και τα ΑΖ-20 σε 7,5 να δεις τι γίνεταιΠροχθές με έναν περίεργο συνδυασμό ανακόντα και ναβαρο 30 νο7 έπεφταν όλες λες και τις χτυπούσα με ραβδί, σήμερα τα νο 8 και 9 ούτε με το ανακοντα ούτε με το carlsons im πήγαιναν, η αλήθεια βεβαια είναι οτι ήταν λογω μέτρων πιο απαιτητικές οι βολές.
Προ ημερών είχα γράψει για μια επική αποτυχία που τη φόρτωσα στον εαυτό μου. Αστοχία και τραυματισμένα.Για πείτε γνώμες γιατί τα navaro 30 πολλα αίματα και ζωντανές αν και τις ξεκρεμαει από ψιλά.
ΑζΓια πείτε γνώμες γιατί τα navaro 30 πολλα αίματα και ζωντανές αν και τις ξεκρεμαει από ψιλά.
Παντός καιρού είναι!Μονο σε μενα εχουν φανει ιδανικα για την εποχη τα ναβαρο 30;;
ισως ταιριαξαν στο οπλο και στον τροπο που ριχνω