Ηλία έτσι τα είχα βρει και πέρσι Φλεβάρη , οπότε μάλλον παίζει ανάλογα με το στοκ που έχει σε κάλυκες.Τα φετινά είναι σε διάφανο κάλυκα και 10 πελμα ....
Ηλία έτσι τα είχα βρει και πέρσι Φλεβάρη , οπότε μάλλον παίζει ανάλογα με το στοκ που έχει σε κάλυκες.Τα φετινά είναι σε διάφανο κάλυκα και 10 πελμα ....
Διαφορετικό βύσμα, ίδιος παφυλας, ίδιο καψουλι άσπρο, ίδια μπαρουτη γκρι σε τετράγωνο φυλιδιο, σκάγια μου φαινεται οτι θα μπορούσαν να είναι σφαιρικοτερα, σκληρότητα ισως θα μπορουσε να βγει καποιο συμπερασμα απο το χρωμα (?)Τα φετινά είναι σε διάφανο κάλυκα και 10 πελμα ....
Τα σκάγια τι σου λενε; αν κ εντελώς άσχετος βλέπω ότι το περιεχόμενο εχει υλικο για όλα τα γούσταΕγώ διαφορετικό βύσμα δεν έχω βρει και στα παλιά και στα καινούργια sg και στα δυο
Μια χαρά ο Κυργιας. Ένα καλό "προσιτο" φυσιγγι είχε και του μαμησε τα πρέκια πάλι γιατί το έχει ξανακάνει με ίδιο πριν χρόνια.Διαφορετικό βύσμα, ίδιος παφυλας, ίδιο καψουλι άσπρο, ίδια μπαρουτη γκρι σε τετράγωνο φυλιδιο, σκάγια μου φαινεται οτι θα μπορούσαν να είναι σφαιρικοτερα, σκληρότητα ισως θα μπορουσε να βγει καποιο συμπερασμα απο το χρωμα (?)
Μέγεθος σκαγιου...τι να πω....δεν μου φαίνονται για εννιαρια, βάζω δίπλα το μετρο και βλέπω διάμετρο της τάξης του 1mm.
Έχω στο υπόγειο άλλες δύο 10αρες κούτες, θα γίνει ένας αντίστοιχος έλεγχος σε 1 δείγμα από καθεμία έτσι για την ιστορία. Τώρα οτι ψωνίσαμε ψωνίσαμε.
Κλεινει δορκας, ας χορεψει οπως θελει τωρα...Ενα καβοντοριτικο παιδια.Μια χαρά ο Κυργιας. Ένα καλό "προσιτο" φυσιγγι είχε και του μαμησε τα πρέκια πάλι γιατί το έχει ξανακάνει με ίδιο πριν χρόνια.
Δυο τρεις άμα μείνουν ζήτημα είναι....Κλεινει δορκας, ας χορεψει οπως θελει τωρα...Ενα καβοντοριτικο παιδια.
Ασημί καψυλι,σόρυ.Διαφορετικό βύσμα, ίδιος παφυλας, ίδιο καψουλι άσπρο, ίδια μπαρουτη γκρι σε τετράγωνο φυλιδιο, σκάγια μου φαινεται οτι θα μπορούσαν να είναι σφαιρικοτερα, σκληρότητα ισως θα μπορουσε να βγει καποιο συμπερασμα απο το χρωμα (?)
Μέγεθος σκαγιου...τι να πω....δεν μου φαίνονται για εννιαρια, βάζω δίπλα το μετρο και βλέπω διάμετρο της τάξης του 1mm.
Έχω στο υπόγειο άλλες δύο 10αρες κούτες, θα γίνει ένας αντίστοιχος έλεγχος σε 1 δείγμα από καθεμία έτσι για την ιστορία. Τώρα οτι ψωνίσαμε ψωνίσαμε.
Είναι ίδια συνταγή με τα παλιά όμως?Ειδα στο site KALKATZAKOU οτι ξαναεφερε τα imperial
Καψουλι έχουν 616 και πυρητιδα psb3Ασημί καψυλι,σόρυ.
Σφαγιαστηκαν και τα υπόλοιπα.
Συνοψίζοντας, σε όλα καψουλι 686, πυτουριδα psb 1, σκάγια 30 γρ λέει η ζυγαριά της κουζίνας που δεν δίνει δεκαδικά και γράφει το μπαρούτι 2γρ, οπότε υποθέτω ότι στρογγυλοποιει το άνω του 1.5 σε 2γρ.Κλεισιμο στα 57μμ λέει ο χαρακας χοντρα χοντρά. Πλην 10 κουτιών που έχουν 25αρι gualandi ο οποίος φανηκε αρκετά πατημένος, τα υπόλοιπα έχουν βύσμα victory. Σκάγια έπιασε το μάτι μου από 2_3 χοντρυτερα των υπολοίπων και ίσως λίγα περισσοτερα ψιλότερα. Στα υπόλοιπα διάμετρος θα πω 1.2 γιατί βαριέμαι να ψάχνω το παχυμετρο, με το χάρακα κάπου εκεί το κόβω. Σε ολα πάχος μετάλλου 8μμ σε κάλυκες fiocci