Μάλλον είναι psb3Μες στο μυαλο μου εισαι...τα εχω ανεβασει και στην παρουσιαση...
View attachment 92987
View attachment 92988
Ετοιμος ειμαι να παρω μισο κιλο να γεμισω κανα κουτι με ενα φιλο για δοκιμη αν και δεν εχω χρονο, αλλα με τα φετινα ξενερωσα να πω την αληθεια...
Όχι, αλλά αν εξαιρέσεις κάποια ελάχιστα που πέσανε τραυματισμένα*, όλα τα άλλα με χαιρέτησαν κανονικά.Έχεις κανη δοκιμή διάτρηση να δεις αν το τραβάει το όπλο σου αυτό το φυσηγγι
Α. Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ πολύ για το συναδελφικό ενδιαφέρον.Να που πεις ότι εκείνη την μέρα έριξες κ άλλα φυσίγγια κ είχες το ίδιο αποτέλεσμα να το καταλάβω....
Αλλά δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαίο γεγονός πως έγινε με ένα συγκεκριμένο φυσίγγι αυτό(δεν έχει σημασία η μάρκα του)...
Μήπως πιστεύεις πως επειδή άκουσες κολακευτικά σχόλια για το τάδε φυσίγγι από 10-20 κυνηγους θα πρέπει ντε και καλά κ με το ζόρι να αφήσει κ εσένα ικανοποιημένο?
Δεν πιστεύω να κάνεις σκέψεις του τυπου,
Μα για να μου λένε πως είναι καλό άρα φταίω εγώ, κάτι μου συμβαίνει κ πρεπει να το ψάξω!
Μεγάλο λάθος αυτό....
...Και όλο το φόρουμ να πει πως το τάδε φυσίγγι είναι μαλακια αν εγώ το εχω βάλει στο μάτι δεν υπάρχει περιπτωση να μην το παρω.............
Και επειδή ένα από τα μεγάλα μυστικά στο κυνήγι είναι κ η καλή ψυχολογία κοίτα να το αποβάλλεις εντελώς,πες πως δεν έγινε κ συνέχισε με τα φυσιγγια που έχεις μάθει κ εμπιστεύεσαι, γιατί αν καταφέρει κ σε στοιχειώσει θα δυσκολευτείς κ άλλο.......
Με κάθε επιφύλαξη, άκουσα ότι έγινε έλεγχος στις εγκαταστάσεις του και δεν πληρούσε τα μέτρα ασφαλείας. Οπότε το κλείσιμο ήταν αναγκαστικό.Κλείνει ο Δορκάς;
Είναι και η όπλάρα που έχεις βασηλι σου δίνει πολλές επιλογέςΣήμερα είχε αρκετή υγρασία στο μέρος που κυνήγησα. Πολύ θετική εντύπωση μου έκαναν τα 32άρια ναβάρο σε νούμερο 8. Επίσης, για άλλη μια φορά τα σκοπευτικά του Ρουμελιώτη πήγαν πολύ καλά. Φέτος στα μπασίματα ρίχνω με αυτοπεποίθηση οπότε νιώθω ότι ξέρω πότε φταίω εγώ και πότε το φυσίγγι. Σήμερα φάνηκε έντονα αυτό γιατί δεν κατέβασα κανένα ψηλωμένο πουλί ενώ τις άλλες ημέρες έπαιρνα αρκετά. Ίσως να έπρεπε να σφίξω παραπάνω το τσοκ. Τέλος, τα 30αρια του Ρουμελιώτη άλλο ένα κουτι που έριξε πήγε περίφημα.
Σφιξε τα 2* πανω, σε Νο8 κ 30gr με υγρασία κ τουφέκατες αντρίκια στο θεό ρε....μαθατε ολοι με τα 3* μπας κ εχει περιφερεια η τουφεκιά κ κατεβασετε κανα θηραμα......παιδάκια εεε παιδάκια....Σήμερα είχε αρκετή υγρασία στο μέρος που κυνήγησα. Πολύ θετική εντύπωση μου έκαναν τα 32άρια ναβάρο σε νούμερο 8. Επίσης, για άλλη μια φορά τα σκοπευτικά του Ρουμελιώτη πήγαν πολύ καλά. Φέτος στα μπασίματα ρίχνω με αυτοπεποίθηση οπότε νιώθω ότι ξέρω πότε φταίω εγώ και πότε το φυσίγγι. Σήμερα φάνηκε έντονα αυτό γιατί δεν κατέβασα κανένα ψηλωμένο πουλί ενώ τις άλλες ημέρες έπαιρνα αρκετά. Ίσως να έπρεπε να σφίξω παραπάνω το τσοκ. Τέλος, τα 30αρια του Ρουμελιώτη άλλο ένα κουτι που έριξε πήγε περίφημα.
εχουμε τον κεντροντουφεκαω της Μεσσηνίας, βρηκαμε και της ΗλειαςΣφιξε τα 2* πανω, σε Νο8 κ 30gr με υγρασία κ τουφέκατες αντρίκια στο θεό ρε....μαθατε ολοι με τα 3* μπας κ εχει περιφερεια η τουφεκιά κ κατεβασετε κανα θηραμα......παιδάκια εεε παιδάκια....
εχουμε τον κεντροντουφεκαω της Μεσσηνίας, βρηκαμε και της Ηλειας
βρες καρτερι απογευματινο και θα παμε σερί από μπύρες να δουμε ποιος κλαμπαναει περισσότερο
Θες να δεις...;;;
Αααααχχχχ κ ανταμόσουμε μονο φετο....θα σου γνωρισω το φιλο μου το Νικο κ θα σου πει....επειτα στο περασμα θα βλεπεις...
Δε λέω πολλα εγω....
Στις μπύρες έρχομαι και εγώ, μετά στο κλαμπάνι πηγαίντε!βρες καρτερι απογευματινο και θα παμε σερί από μπύρες να δουμε ποιος κλαμπαναει περισσότερο
Στο υπογράφω ντουφέκια δύο τσίχλες το πολύ να ήταν 10 μέτρα βέβαια δεν πρέπει να έμεινε τίποτε ασπαστο επάνω τους αλλά το 10 αρακι δεν τις διάλυσε .Άντε να τα ρίξω γιατί τα έχω καιρό και να ξαναγυρίσω στα αγαπημένα 9 άρια και μόνο .Τα χαρτόνια είναι 1.60μ πλάτος χ 1μ ύψος. Με 3* και 4* τα ρίχνω χωρίς πρόβλημα. Δεν έχω χαλάσει ακόμα πουλί. Με ν10 ειδικά έχω αρκετά πουλιά που κατά την τουφεκιά αφήνουν πολλά πούπουλα και τα μαζεύω άθικτα. Είναι τόσο ψιλό σκάγι σκέψου που δεν χαλάει το κρέας.
Εχεις και της Ευβοιας....οχι εμενα βρε.Τον @DimDre φυσικά!!!εχουμε τον κεντροντουφεκαω της Μεσσηνίας, βρηκαμε και της Ηλειας
θα έχεις διαβάσει τις τελευταίες μελέτες που δείχνουν ότι μεγαλώνουμε όχι ομαλά αλλά με σκαλοπάτι (απότομα) στις ηλικίες 44, 60, 78Ακόμα προσπαθώ να διερευνήσω την επική αστοχία μου και σίγουρα ένας από τους πολλούς παράγοντες είναι και τα φυσίγγια.
Τα τελευταία χρόνια, παρά το προχωρημένο της ηλικίας μου, είχα ένα ετήσιο Μ.Ο. περ 65-70%
Πως ξαφνικά έγινε...5;;;
Θέλει ψάξιμο.
Μου λες να τα παρατήσω; Για τα 78 έχω ακόμα τράτο....θα έχεις διαβάσει τις τελευταίες μελέτες που δείχνουν ότι μεγαλώνουμε όχι ομαλά αλλά με σκαλοπάτι (απότομα) στις ηλικίες 44, 60, 78
ο Δαρβίνος λέει ότι δεν επιβιώνει ούτε ο πιο έξυπνος , ούτε ο πιο δυνατός , ούτε ο πιο νέος , αλλά ο πιο προσαρμοστικος στις εκάστοτε συνθήκες. Προσαρμοσου λοιπόν στα εκάστοτε δεδομένα .Μου λες να τα παρατήσω; Για τα 78 έχω ακόμα τράτο....
Παρομοίως και εγώ...Οχι Κωστα, δεν εχω ανοιξει και να ανοιξω να μου πεις ξερω? Δεν ασχολουμαι