Το 30άρι μου βγήκε καλύτερο απ΄το 32. Baikal Sp 3* & 4* στα 25-30 μέτρα και με 2* μέχρι 35 μέτρα.Έριξα 3-4 κουτιά στο παρελθόν, αλλά τις παρτίδες που έκανε αποκλειστικά για Κύπρο, χωρίς ανάμεικτα σκάγια, τίμιο φυσίγγιο. Όπως και τα 30ρια...
Το 30άρι μου βγήκε καλύτερο απ΄το 32. Baikal Sp 3* & 4* στα 25-30 μέτρα και με 2* μέχρι 35 μέτρα.Έριξα 3-4 κουτιά στο παρελθόν, αλλά τις παρτίδες που έκανε αποκλειστικά για Κύπρο, χωρίς ανάμεικτα σκάγια, τίμιο φυσίγγιο. Όπως και τα 30ρια...
Εγώ το εγκατέλειψα (έχω ένα κουτί ακόμα). Το αντικατέστησα με Cheditte Tordo.Φίλος που πήραμε το Οκτώβριο 30γρ Ναβάρο και δεν μας τράβαγαν μου είπε ότι τώρα θερίζουν με θερμοκρασίες 6/7 βαθμούς φουλ νότια και υγρασία......εγώ δεν τα έχω ξανά ρίξει
το κυνήγι με δίκανα
ναι αυτο.Το gn3 της nsi αν λες αυτό όντος γ@@@@@
Στον φίλο σου τον Χάρη και τον αλεξ πέσταναι αυτο.
Ίσως κάνουν λίγο κρότο παραπάνω, επειδή και φασσες... και παπιά κατεβάζουνΤι να πει ρε είπα το αντίθετο εγω
Απλός μου ακούγεται λίγο δυνατά με ξεκούφανες
Αν βάλω εσένα το Κυριακο και τον Γιάννη στη σειρά και τουφεκατε πάνε τα αυτιά
Δεν ακούγεται σα φουρνελο?Στον φίλο σου τον Χάρη και τον αλεξ πέστα
Τις προάλλες, εσένα άκουγα να ρίχνεις φουρνελα, αλλά νομίζω έχει να κάνει με την θέση και τα εμπόδια που υπάρχουν μεταξύ μαςΔεν ακούγεται σα φουρνελο?
Στο diana πάντως, βλέπω ελλείψεις σε μαγαζιά...και το 32 αρι του ρουμελιωτη και το diana 32 tου τατση και το gm3 τωρα θεριζαν παντως .
Άι ρε...Τις προάλλες, εσένα άκουγα να ρίχνεις φουρνελα, αλλά νομίζω έχει να κάνει με την θέση και τα εμπόδια που υπάρχουν μεταξύ μας
Πόσο το έχει τωραΚαι του Ζωτου το 30γρ ωραίο φυσίγγι το έριξα σε 10αρακι
Δεν το ξανα περνώ και εγώ έχω δύο κουτιά ακόμα θα τα ρίξω σε τρυγόνιαΕγώ το εγκατέλειψα (έχω ένα κουτί ακόμα). Το αντικατέστησα με Cheditte Tordo.
10,30 η 10,50Πόσο το έχει τωρα
Σύμφωνο 100%Αν θέλετε να αντιμετωπίζετε λιγότερα προβλήματα με τα τσιχλοφυσιγγα ξεκινήστε το κυνήγι με δίκανα στις τσίχλες.Σας εγγυωμαι μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας,λιγότερη ρύπανση περιβάλλοντος από τους κάλυκες και λιγότερο βρισιδι στο φυσίγγι 3 σε 1 μια προσφορά του ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΝΗΓΟΣ.