Εγώ που δεν έχω κόψει ποτέ φυσίγγι κάνω λάθος , γιατί θα πρέπει να με απασχολεί τι έχει μέσα ένα επώνυμο φυσίγγι; Υπάρχει περίπτωση το 32αρι μιας εταιρείας που το φτιάχνει για συγκεκριμένα θηράματα την επόμενη χρονιά να μην κάνει γιαυτα.Δηλαδη στη τύχη είναι αν θα βγεί καλό το φυσιγγι και τότε θα πας να φορτώσεις.
Οχι δεν κάνεις λάθος...
Υπάρχουν συνάδελφοι που ρίχνουν για πολλα χρονια μια μάρκα φυσιγγιου η οποια έχει αποδειχθεί πως αλλάζει υλικά(χωρις να το γνωρίζουν οι ίδιοι) κ όμως δεν έχουν καταλάβει καμια διαφορά στην απόδοση του φυσιγγιου...
Αυτό σημαίνει ότι ο κατασκευαστής κατάφερε να φτιάξει ένα παραπλησιο φυσιγγι με το προηγουμενο....
Όταν όμως κάποιος χρησιμοποιεί για αρκετά χρόνια μια μάρκα κ είναι πολυ ευχαριστημένος αλλα ξαφνικά διαπιστώσει ότι κάτι δεν πάει καλα(πολλα τέτοια
περιστατικα) τότε σίγουρα έχει γίνει αλλαγή στα υλικά κ ο κατασκευαστής δεν φρόντισε να το κάνει σωστά κ με προσοχη....
Ολα αυτά δεν έχουν να κάνουν με το αν είναι επώνυμο ένα φυσιγγι η οχι, αλλά με το μερακι κ το ενδιαφέρον του κατασκευαστή απέναντι στον πελατη...
Μου τελείωσε η ταδε πυριτιδα, κ δεν βρίσκω στην αγορά η την σταμάτησαν(βλέπε) csb, τι να κάνω να μην δουλέψω??
Βεβαίως κ θα δουλέψεις, επαγγελματίας είσαι....
Αλλα αν δεν γνωρίζεις την πυριτιδα η ότι άλλο φρόντισε να τα μάθεις ώστε να ξαναφτιάξεις ένα παρομοιο φυσιγγι...
Οχι τσακ μπαμ γεμίζουμε όπως-όπως γιατί έχει πουλια κ τα καταστήματα μαζί με τους τσιχλαδες περιμένουν...
Η κοίτα να κάνεις από πριν τα κουμάντα σου κ έχε εναλλακτικές λυσεις....
Αυτά είναι από το εργοστάσιο Maxam, όπως του Καλκαντζάκου;
Το θεωρώ εξαιρετικά δυσκολο...
Για τα γνήσια η μόνη πηγη ήταν ο Καλκαντζακος...