Φυσίγγια για Τσίχλες

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ανεξάρτητα τιμής (ρίχνω λίγα, θα χρειαστώ 3-4 κουτιά 30άρια, φυσικά και κάποια άλλα ακόμα 32gr), είναι ποιοτικά; Μέχρι πέρυσι έπαιρνα navaro 30 gr. Μήπως να τα συνεχίσω;
Νavaro μέχρι να σβήσει ο ήλιος φίλε δεν υπάρχει δεύτερο και για πιο περίεργες μέρες Rio 20 και καθάρισες

Νavaro μέχρι να σβήσει ο ήλιος φίλε δεν υπάρχει δεύτερο και για πιο περίεργες μέρες Rio 20 και καθάρισες
Ευχαριστώ Σταύρο. Το μετράω.
σ.σ. Το Rio 20 είναι σπανιόλικο; Είναι της Maxam όπως και τα Imperial από τα οποία έμεινα πολύ ευχαριστημένος΄,

Last edited:
Ευχαριστώ Σταύρο. Το μετράω.
σ.σ. Το Rio 20 είναι σπανιόλικο; Είναι της Maxam όπως και τα Imperial από τα οποία έμεινα πολύ ευχαριστημένος΄,
Ναι Ισπανικό είναι με αυτά και τα navaro 30 πιστεύω είσαι καλυμμένος για ότι συνθήκες και να συναντήσεις τα navaro δεν τα επηρεάζει ούτε η νοθε που όλα τα εμπορικά τα κάνει άχρηστα

Ναι Ισπανικό είναι με αυτά και τα navaro 30 πιστεύω είσαι καλυμμένος για ότι συνθήκες και να συναντήσεις τα navaro δεν τα επηρεάζει ούτε η νοθε που όλα τα εμπορικά τα κάνει άχρηστα
Ναι αλλά άμα του πειράξει τα σωθικά ο κατασκευαστής το επηρεαζει και πάρα πολύ... Έριξα περσινά μέτα από πολλά χρόνια και ήταν πολύ καλά. Αλλά άμα καείς στον χυλό φυσας και το γιαούρτι.

Σταύρο ποτε το έριξες τελευταία φορα?

Εγώ τον χειμώνα του '18 ένα κουτάκι ν8 σε περπατητα τσίχλας κ ήταν άψογο όπως παντα...

Αλλά τώρα που ηρθε στην nsi.... τρέμω.......
Tο ρίχνω συνέχεια από το 15 έριχνα και τα Saga αλλα αυτά έχω να τα βρω καιρό έχω ακόμα 6 κουτάκια που θα τα ρίξω φέτος και καμιά 10 άρια Navaro και τέλος

Ναι αλλά άμα του πειράξει τα σωθικά ο κατασκευαστής το επηρεαζει και πάρα πολύ... Έριξα περσινά μέτα από πολλά χρόνια και ήταν πολύ καλά. Αλλά άμα καείς στον χυλό φυσας και το γιαούρτι.
Δεν έχω δει ποτέ πείραγμα στα συγκεκριμένα και είμαι πολύ σταθερός σε αυτά

Παιδιά με τα Ναβαρο μην βιάζεστε, άμα βρείτε περσινά οκ αλλά τα φετινά είναι και αυτά αλλά φυσίγγια δεν είναι δοκιμασμένα.

Παιδιά με τα Ναβαρο μην βιάζεστε, άμα βρείτε περσινά οκ αλλά τα φετινά είναι και αυτά αλλά φυσίγγια δεν είναι δοκιμασμένα.
Ακριβώς αυτό φοβάμαι κι εγώ. Δηλαδή ότι στο βωμό του φθηνότερου θυσιαστεί αυτό που ήξερε και αξιολογούσε ό καθένας. Αυτό έχοντας στο νου μου έβαλα στο κάδρο τα Hit 8, μήπως ότι όντας σχετικά πανάκριβα, δεν επηρεάστηκαν.
(Ευσεβείς πόθοι;;;;;)

Ακριβώς αυτό φοβάμαι κι εγώ. Δηλαδή ότι στο βωμό του φθηνότερου θυσιαστεί αυτό που ήξερε και αξιολογούσε ό καθένας. Αυτό έχοντας στο νου μου έβαλα στο κάδρο τα Hit 8, μήπως ότι όντας σχετικά πανάκριβα, δεν επηρεάστηκαν.
(Ευσεβείς πόθοι;;;;;)
Άμα ήταν γεμισμένο με την psb η με άλλη δεν νομίζω να επηρεαστεί αλλαχθεί. Τα Ναβαρο ήταν με την csb τα φετινά δεν είναι, άλλο φυσιγγι.

(Ευσεβείς πόθοι;;;;;)
Πάρε αυτά που σ' αρέσουν Γιάννη , 1 ευρώ πάνω στην τιμή δεν κάνει την διαφορά για κάποιον που δε ρίχνει πολλά φυσίγγια .

Πάρε αυτά που σ' αρέσουν Γιάννη , 1 ευρώ πάνω στην τιμή δεν κάνει την διαφορά για κάποιον που δε ρίχνει πολλά φυσίγγια .
Το ίδιο σκέφτομαι και εγώ σε τόπους που δεν έχει δυνατά περάσματα δεν έχει νόημα να ψάχνεις το ευρώ

Back