Το μόνο στάνταρ αποτέλεσμα είναι ότι στα 250 φυσίγγια θα κατέβεις 20 κιλά.Δεν εχει σημασια...το αποτελεσμα μετραει ρε...
Το μόνο στάνταρ αποτέλεσμα είναι ότι στα 250 φυσίγγια θα κατέβεις 20 κιλά.Δεν εχει σημασια...το αποτελεσμα μετραει ρε...
Ενδιαφερομαι....πες μου πια μαρκα εριχνες...Το μόνο στάνταρ αποτέλεσμα είναι ότι στα 250 φυσίγγια θα κατέβεις 20 κιλά.
€γυρευε του Σαλεπιτζη.Ριξε μόνο αυτά και τον Φεβρουάριο θα σε παίρνει ο αέρας!Ενδιαφερομαι....πες μου πια μαρκα εριχνες...
Αυτό και αν είναι φάρδος......Χαχα, έχει πάρει του παππού μου ο αδερφός μπεκάτσα με πέτρα.Το είχα ξαναγράψει νομίζω.Όχι ο παππούς ο λαγοκυνηγός,ο άλλος που δεν είχε τρέλα και το έδωσε το όπλο....Κανά κότσυφα καθιστό βάραγε.Τελόσπαντων, ήταν μικροί και παίζανε.Πετάει ο αδερφός του μία πέτρα σε μια κουμαριά και ακούνε μετά φασαρία.Πάνε και ήταν μια μπεκάτσα ζαβλακωμένη....
σε λιγο θα μας πει ο χρηστος οτι πηγε να πιασει μια τσιχλα και ηταν μια γκομενα πισω απο της κουμαριες και τον περιμενε!Αυτό και αν είναι φάρδος......
....Kαι τότε με μια αλανιαρικη κινηση έβγαλε ένα πακετο durex(κ αυτό με βάρος 28γρ)απο την τσέπη του γιλεκου κ σείστηκε ολάκερη η Διρφυς......σε λιγο θα μας πει ο χρηστος οτι πηγε να πιασει μια τσιχλα και ηταν μια γκομενα πισω απο της κουμαριες και τον περιμενε!
Ήταν διασποράς ρε....Kαι τότε με μια αλανιαρικη κινηση έβγαλε ένα πακετο durex(κ αυτό με βάρος 28γρ)απο την τσέπη του γιλεκου κ σείστηκε ολάκερη η Διρφυς......
Για πεταλουδες???Ήταν διασποράς ρε
Ο Χρήστος συνέχεια βλέπει οράματα,αν τον χτυπήσει και ο ήλιος.........σε λιγο θα μας πει ο χρηστος οτι πηγε να πιασει μια τσιχλα και ηταν μια γκομενα πισω απο της κουμαριες και τον περιμενε!
Πεταλουδιτσες το ορθοτερονΓια πεταλουδες???
Με πορτινγκ;....Kαι τότε με μια αλανιαρικη κινηση έβγαλε ένα πακετο durex(κ αυτό με βάρος 28γρ)απο την τσέπη του γιλεκου κ σείστηκε ολάκερη η Διρφυς......
ε ναι, απο τοτε παιρνει επιδομα πολυτεκνουΜε πορτινγκ;
Ούτε τα 34άρια δεν έχει; Γιατί αναγράφει τιμή στην ιστοσελίδα συνήθως γι' αυτά που έχει.Πήρα τηλ. Καλκατζάκο, τα Imperial δεν τα έχει φέρει. Μπορεί λένε να μην τα φέρει καθόλου γιατί θα είναι ακριβά να τα εισάγουν.
Ενώ όλα τα άλλα είναι φθηνά έτσι? Ε ρε δούλεμα που μας ρίχνουνΟύτε τα 34άρια δεν έχει; Γιατί αναγράφει τιμή στην ιστοσελίδα συνήθως γι' αυτά που έχει.
Άλλο λέω...Ενώ όλα τα άλλα είναι φθηνά έτσι? Ε ρε δούλεμα που μας ρίχνουν
Στο παλικάρι παραπάνω που πήρε τηλέφωνο ήθελα να απαντήσω σε εσένα απάντησα γράψε λάθος μου κάνει νούμερα το τηλέφωνο τελευταία δεν ξέρω γιατίΆλλο λέω...
Άστα να πάνε, μερικές φορές βάζει τις ίδιες φώτο...Στο παλικάρι παραπάνω που πήρε τηλέφωνο ήθελα να απαντήσω σε εσένα απάντησα γράψε λάθος μου κάνει νούμερα το τηλέφωνο τελευταία δεν ξέρω γιατί