Φυσίγγια για Τσίχλες

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Αυτό ρωτάω και εγώ ρε Ηλία και δεν μου απαντάει κανείς. Δηλαδή μπαίνει μέσα? Έχει πάρει πρώτες ύλες σε χαμηλότερες τιμές? Είναι αυτές οι πρώτες ύλες χρεπια και επικίνδυνες γιαυτό είναι φτηνές???
Τίποτα από αυτά δεν συμβαίνει!. ΄Ελα όμως που δεν μπορώ να πώ!.

Τίποτα από αυτά δεν συμβαίνει!. ΄Ελα όμως που δεν μπορώ να πώ!.
Στην τελική φίλε μου δεν με νοιαζει να μάθω. Παίρνω έκτη σερι χρόνια το 90% των φυσιγγίων μου από αυτόν. Το προϊόν του με ικανοποιεί και δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα. Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι προσπαθεί να βγάλει κέρδος από την πώληση μεγάλης ποσότητας και οχι πουλώντας πανάκριβα. Και μάλλον το πετυχαίνει μια χαρά....

Kαλά τραγούδα ! Όταν βγούν όλοι από το παιχνίδι και μείνει μόνο η Lambro .....
Θα το γυρίσω στο ψάρεμα,απλά τα πράγματα... Τράβα εσύ να περιμένεις να κλαρωσει τσίχλα στην κάννη για να την πάρεις.

Last edited:
Για φαντάσου ρε ένα τέτοιο σκηνικό όμως!!! Εφιάλτης στον δρόμο με τους κάλυκες......
Ο εφιάλτης θα είναι σε αυτόν που θα πάει για κυνήγι και αντί για σκαμνάκι θα κάθεται πάνω σε 6 κούτες για να πιάσει όριο .sarcastic.

Στην τελική φίλε μου δεν με νοιαζει να μάθω. Παίρνω έκτη σερι χρόνια το 90% των φυσιγγίων μου από αυτόν. Το προϊόν του με ικανοποιεί και δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα. Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι προσπαθεί να βγάλει κέρδος από την πώληση μεγάλης ποσότητας και οχι πουλώντας πανάκριβα. Και μάλλον το πετυχαίνει μια χαρά....
Τα φυσίγγια του φίλε μου είναι μια χαρά και να σε πληροφορήσω ότι έφτιαξα φέτος και εγώ κάτι χιλιάδες!. Όμως δεν θα είμαι εγώ αυτός που θα ξεκινήσει τον πόλεμο γιατί παίζονται μεγάλα συμφέροντα! Αιδώς Αργείοι!.

Τα φυσίγγια του φίλε μου είναι μια χαρά και να σε πληροφορήσω ότι έφτιαξα φέτος και εγώ κάτι χιλιάδες!. Όμως δεν θα είμαι εγώ αυτός που θα ξεκινήσει τον πόλεμο γιατί παίζονται μεγάλα συμφέροντα! Αιδώς Αργείοι!.
Το ίδιο πράγμα λέμε φίλε μου. 6000 τεμάχια η τελευταία μας παραγγελία. Από τον Ανδρέα παίρνω 6 χρόνια σερί.

Καλημέρα σε όλους,
Ξέρει κάποιος αν και ποιά είναι η διαφορά στα φυσίγγια NSI Formula 206 μεταξύ των 32 και 33gr;
Επίσης για Οκτώβρη/Νοέμβρη τι άποψη έχετε για τα Δορκας Hit 8;
Όλα αυτά για τσίχλα.
Το 32 είναι πολύ ψόφιο. Το 33 εξαιρετικό. Δυνατό , αλλά όχι με τον τρόπο του πορτοκαλί Λαμπρό , που δεν προσαρμόζεται καλά σε όλους τους καιρούς .

Όσο θυμάμαι τη πολύχρονη κυνηγ. θητεία μου, χρησιμοποιούσα σχεδόν αποκλειστικά και για όλα μου τα κυνήγια φυσίγγια της Δορκάς, κατά κόρο τα neo velox 33gr και τα ασύγκριτα μαλλινόταπα 2001. Τότε ήταν ανταγωνιστικά (οικονομικά) και βλητικά άριστα. Από όταν έσφιξαν τα πράγματα όλοι στραφήκαμε σε κάτι οικονομικότερο.
Επιπλέον οι βολές μου είναι πια μετρημένες (400-500 /χρόνο) και χρησιμοποιώ 3-4 τύπους φυσιγγίων. Τα Hit 8 δεν τα δούλεψα ποτέ. Αν είναι όπως λες σταθερή αξία θα πάρω 4-5 κουτιά κι ας δώσω 5 € παραπάνω. Για τους φίλους που ρίχνουν 5 φορές περισσότερα ΟΧΙ με τίποτα. Η Δορκάς είναι πλέον εκτός αγοράς.
Δοκίμασε και τα νέα 30αρια nsi classika

Από το Δεκέμβριο και μετά η πέτρα της σφεντόνας ήταν πιο αξιόπιστη απο τα χρεπια των Ελλήνων μεγαλοφυσιγγαδων!!!
Πλάκα στην πλακα έτσι κ φάει πετρα από σφεντόνα η τσίχλα δεν υπάρχει περιπτωση να γλιτώσει.....

.
Από το Δεκέμβριο και μετά η πέτρα της σφεντόνας ήταν πιο αξιόπιστη απο τα χρεπια των Ελλήνων μεγαλοφυσιγγαδων!!!
Χαχα, έχει πάρει του παππού μου ο αδερφός μπεκάτσα με πέτρα.Το είχα ξαναγράψει νομίζω.Όχι ο παππούς ο λαγοκυνηγός,ο άλλος που δεν είχε τρέλα και το έδωσε το όπλο....Κανά κότσυφα καθιστό βάραγε.Τελόσπαντων, ήταν μικροί και παίζανε.Πετάει ο αδερφός του μία πέτρα σε μια κουμαριά και ακούνε μετά φασαρία.Πάνε και ήταν μια μπεκάτσα ζαβλακωμένη....

Back