Φυσίγγια για Τσίχλες

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Γνωμη για lambro tordo πορτοκαλι και navaro 30gr
Το lambro το πορτοκαλί το δουλεύω χρόνια με την καραμπίνα, αλλες φορές πέρνω πουλάκια κι αλλες φορές νομίζω οτι ειναι κρότου, (μπορεί να φταίω και εγώ).
Εχουν ακριβύνει ομως και οταν ξεμείνω θα την ψάξω για αλλού...

Τα HIT 8 έχουν φτάσει σήμερα τα 8.90 από τα 6.50 που είχαν το προηγούμενο καλοκαίρι. Αγαπημένο φυσίγγι αλλά όχι. Δεν αξίζει τόσο και πρέπει να το καταλάβουν αυτοί που τα φτιάχνουν. Μιλάμε για κοροϊδία πια.
Ανεξάρτητα τιμής (ρίχνω λίγα, θα χρειαστώ 3-4 κουτιά 30άρια, φυσικά και κάποια άλλα ακόμα 32gr), είναι ποιοτικά; Μέχρι πέρυσι έπαιρνα navaro 30 gr. Μήπως να τα συνεχίσω;

Ανεξάρτητα τιμής (ρίχνω λίγα, θα χρειαστώ 3-4 κουτιά 30άρια, φυσικά και κάποια άλλα ακόμα 32gr), είναι ποιοτικά; Μέχρι πέρυσι έπαιρνα navaro 30 gr. Μήπως να τα συνεχίσω;
Καλά φυσίγγια είναι τα hit 8 δεν έχω να πω κάτι πάνω στην ποιότητα. Τα ρίχνω πολλά χρόνια με όλα μου τα όπλα. Ναβαρο30 πήρα είκοσι κουτιά φέτος δεν τα έχω ξανά ρίξει και δεν τα ξέρω.

Με αυτές της τιμες θα κατεβάσει ρόλα συντομα
Δεν ξέρω, μπορεί να απευθύνεται η εταιρεία περισσότερο στο εξωτερικό και να μην τους ενδιαφέρει η εγχώρια αγορά. Δεν θέλω να κλείσουν αλλά δεν μπορώ να αγοράσω τα φυσίγγια τους πια. Δηλαδή η Remington στέλνει φυσίγγι στα 11.50 e από την Αμερική με τα στάνταρ τα δικά τους που είναι αλλά έτσι; Κακά τα ψέματα και δεν μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο η ελληνική βιοτεχνία; Δεν με πείθουν. Θα πάρω Remington στην τελική να ζήσω το μύθο του ΠΑΣΟΚ .yel.

Καλημέρα σε όλους,
Ξέρει κάποιος αν και ποιά είναι η διαφορά στα φυσίγγια NSI Formula 206 μεταξύ των 32 και 33gr;
Επίσης για Οκτώβρη/Νοέμβρη τι άποψη έχετε για τα Δορκας Hit 8;
Όλα αυτά για τσίχλα.
Νομιζω οτι τα 32 αρια ειναι παραγγελια του Καλκαντζακου, γι αυτο δεν υπαρχουν και στο site του Τουρη, αν δεις εχει μονο τα 33αρια.

Καλημέρα σε όλους,
Ξέρει κάποιος αν και ποιά είναι η διαφορά στα φυσίγγια NSI Formula 206 μεταξύ των 32 και 33gr;
Όλα αυτά για τσίχλα.
Τα hit 8 για μπασιματα είναι πολύ καλά και συγκεντρωτικά, τα 206 μόνο τα 33γρ αξίζουν τα αλλά τα 32 είναι η νύχτα με την μέρα.

Γενικότερα ξέφυγε η ΔΟΡΚΑΣ . ΝΕΟ VELOX 12,90 , 3A 13,50 !!!
Φτήνια λέμε.... 8€ το 34 του Ρουμελιωτη. Αυτός το 3Α με τι το γεμιζει? Με χρυσόσκονη? Και να ήταν το παλιό καλό αξιόπιστο και φονικό 3Α. Κάτι κουτιά που είχα πάρει προσφορά από Σαλαπατα και εγώ και άλλοι εδώ γύρω που μαζευτήκαμε ήταν απλά απογοήτευση σε σύγκριση με τις αναμνήσεις που είχα από αυτά.

Αν ρίχνεις τόσα λίγα πάρε hit σταθερή αξία.Αλλα οντως η Δορκάδα θα καταστραφεί από μονη της στο τέλος έχει φτάσει τα φυσίγγια της στο θεό.

ΛΑθος δεν θέλουν ο ρουμελιοτης γιατί μπορει…
Αυτό ρωτάω και εγώ ρε Ηλία και δεν μου απαντάει κανείς. Δηλαδή μπαίνει μέσα? Έχει πάρει πρώτες ύλες σε χαμηλότερες τιμές? Είναι αυτές οι πρώτες ύλες χρεπια και επικίνδυνες γιαυτό είναι φτηνές???

Καλημέρα σε όλους,
Όλα αυτά για τσίχλα.
Πατρίδα καλησπέρα νομίζω γιατί είχα πάρει κάποια 206 33γρ αυτό το βγάζει η nsi μόνο γιατί πάρτη της ενώ τα άλλα 32γρ.τα έφερνε ο Καλκατζακος σαν δικιά του εισαγωγή και να λέω με πάσα επιφύλαξη. Άντε να ξεκινήσει να βρεθούμε στο γνωστό μέρος.

Back