Όχι φύσηκα… με ισπανικές γεμηζει και ο δορκας..Αυτό ρωτάω και εγώ ρε Ηλία και δεν μου απαντάει κανείς. Δηλαδή μπαίνει μέσα? Έχει πάρει πρώτες ύλες σε χαμηλότερες τιμές? Είναι αυτές οι πρώτες ύλες χρεπια και επικίνδυνες γιαυτό είναι φτηνές???
Όχι φύσηκα… με ισπανικές γεμηζει και ο δορκας..Αυτό ρωτάω και εγώ ρε Ηλία και δεν μου απαντάει κανείς. Δηλαδή μπαίνει μέσα? Έχει πάρει πρώτες ύλες σε χαμηλότερες τιμές? Είναι αυτές οι πρώτες ύλες χρεπια και επικίνδυνες γιαυτό είναι φτηνές???
ΛΑθος δεν θέλουν ο ρουμελιοτης γιατί μπορει…
Όλο και κάποιος λόγος θα υπάρχει. Τα μισά κυνηγομαγαζα το συζητάνε, δεν έχετε ακούσει κατι;Αυτό ρωτάω και εγώ ρε Ηλία και δεν μου απαντάει κανείς. Δηλαδή μπαίνει μέσα? Έχει πάρει πρώτες ύλες σε χαμηλότερες τιμές? Είναι αυτές οι πρώτες ύλες χρεπια και επικίνδυνες γιαυτό είναι φτηνές???
Δηλαδή έχουν σκοπό το υπερκέρδος ; Και ποιός θ΄αγοράσει σ΄αυτές τις τιμές ! Ή μήπως έχουν αυτοκτονικές τάσεις ; Άλλοι λόγοι π.χ. υψηλό κόστος παραγωγής δεν τους το επιτρέπουν να βγουν με πιο ανταγωνιστικές τιμές ,ΛΑθος δεν θέλουν ο ρουμελιοτης γιατί μπορει…
Δεν έχω επαφές με κυνηγομαγαζα Κυριάκο. Ούτε κάθομαι να πιάσω κουβέντα με αυτούς που συχνάζουν εκεί γιατί βγαίνω από τα ρούχα μου με τις λαλακιες που λέγονται. Αν είναι εφικτό πες μας και εμάς να μάθουμε.Όλο και κάποιος λόγος θα υπάρχει. Τα μισά κυνηγομαγαζα το συζητάνε, δεν έχετε ακούσει κατι;
Όσο θυμάμαι τη πολύχρονη κυνηγ. θητεία μου, χρησιμοποιούσα σχεδόν αποκλειστικά και για όλα μου τα κυνήγια φυσίγγια της Δορκάς, κατά κόρο τα neo velox 33gr και τα ασύγκριτα μαλλινόταπα 2001. Τότε ήταν ανταγωνιστικά (οικονομικά) και βλητικά άριστα. Από όταν έσφιξαν τα πράγματα όλοι στραφήκαμε σε κάτι οικονομικότερο.Αν ρίχνεις τόσα λίγα πάρε hit σταθερή αξία.Αλλα οντως η Δορκάδα θα καταστραφεί από μονη της στο τέλος έχει φτάσει τα φυσίγγια της στο θεό.
Καλησπέρα και σε σένα πατρίδα.Πατρίδα καλησπέρα νομίζω γιατί είχα πάρει κάποια 206 33γρ αυτό το βγάζει η nsi μόνο γιατί πάρτη της ενώ τα άλλα 32γρ.τα έφερνε ο Καλκατζακος σαν δικιά του εισαγωγή και να λέω με πάσα επιφύλαξη. Άντε να ξεκινήσει να βρεθούμε στο γνωστό μέρος.
Αν ο Κυργιας πουλήσει λιανική φθηνά ποιος θα τον βάλει στο μαγαζί του .Ο Ρουμελιώτης απ' ότι κατάλαβα πουλάει κατευθείαν στον καταναλωτή και δεν μεσολαβεί κατάστημα.Στο κατάστημα του έχει χαμηλές τιμές στα φυσίγγια των άλλων εταιριών που εμπορεύεται;Επίσης έχω και άλλη απορία. Γιατί ο Κυργιας πουλάει τα ναβαρο 30 9,10 και ο Λεκκας τα ίδια δύο (2) ευρώ χαμηλότερα????
Όχι.Στο κατάστημα του έχει χαμηλές τιμές στα φυσίγγια των άλλων εταιριών που εμπορεύεται;
Βιοτεχνία δεν την λες Δημήτρη, εργοστάσιο θα μπορουσες να το πεις...Ναι ρε συ Τάσο συμφωνώ. Ο Δορκας είναι βιοτεχνία η μαγαζί ή και τα 2?
Δεν το ξερω κ δεν είναι ο μονος...Επίσης έχω και άλλη απορία. Γιατί ο Κυργιας πουλάει τα ναβαρο 30 9,10 και ο Λεκκας τα ίδια δύο (2) ευρώ χαμηλότερα????
Για τελευταία φορά και μόνο γιατί είναι Ελληνικά χέρια θα θα πάρω 4-5 κουτάκια.Η αγορά είναι ελευθερη κ ο καθένας πουλάει το οτιδήποτε όσο θέλει η όσο του χρειάζεται...
Ο καθένας κοιτάει την τσέπη του κ κάνει τις επιλογές του.....
Την δική μου γνώμη την εχω πει κ παλαιότερα...
Πράγματι ορισμένοι πουλανε τα φυσιγγια τους μαυρη λυσσα κ με υλικα...
Υπάρχει όμως κ μια παροιμια που λέει, "Απέξω από τον χορό πολλα τραγουδια λένε"..
Ας αναρωτηθούμε αν εμείς είχαμε το εργοστάσιο-καταστημα του Δορκα,lambro, Κυργια( με ότι αυτό συνεπαγεται από θέμα εξόδων, κόστος εξοπλισμού κλπ
)ποσο θα πουλαγαμε?
Και ποσο αν είχαμε μια βιοτεχνία(και παλι με οτι αυτό μπορεί να συνεπάγεται........)?
ΥΓ
Και για να μην παρεξηγηθω για οποιαδήποτε λόγο....
Οχι δεν θα δώσω τα χρήματα που ζητάει ο Δορκας για ένα κουτί τσιχλοφυσιγγα, αλλά σκέφτομαι λιγο κ την άλλη πλευρα.....
Τι λεγατε Αγία τσίχλα????11€ το κουτη για τσιχλες πρεπει να της μεταλαξουν μισοκιλες για να παο