Φυσίγγια για Τσίχλες

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Αυτό ρωτάω και εγώ ρε Ηλία και δεν μου απαντάει κανείς. Δηλαδή μπαίνει μέσα? Έχει πάρει πρώτες ύλες σε χαμηλότερες τιμές? Είναι αυτές οι πρώτες ύλες χρεπια και επικίνδυνες γιαυτό είναι φτηνές???
Όχι φύσηκα… με ισπανικές γεμηζει και ο δορκας..

ΛΑθος δεν θέλουν ο ρουμελιοτης γιατί μπορει…
Αυτό ρωτάω και εγώ ρε Ηλία και δεν μου απαντάει κανείς. Δηλαδή μπαίνει μέσα? Έχει πάρει πρώτες ύλες σε χαμηλότερες τιμές? Είναι αυτές οι πρώτες ύλες χρεπια και επικίνδυνες γιαυτό είναι φτηνές???
Όλο και κάποιος λόγος θα υπάρχει. Τα μισά κυνηγομαγαζα το συζητάνε, δεν έχετε ακούσει κατι;

ΛΑθος δεν θέλουν ο ρουμελιοτης γιατί μπορει…
Δηλαδή έχουν σκοπό το υπερκέρδος ; Και ποιός θ΄αγοράσει σ΄αυτές τις τιμές ! Ή μήπως έχουν αυτοκτονικές τάσεις ; Άλλοι λόγοι π.χ. υψηλό κόστος παραγωγής δεν τους το επιτρέπουν να βγουν με πιο ανταγωνιστικές τιμές ,

Όλο και κάποιος λόγος θα υπάρχει. Τα μισά κυνηγομαγαζα το συζητάνε, δεν έχετε ακούσει κατι;
Δεν έχω επαφές με κυνηγομαγαζα Κυριάκο. Ούτε κάθομαι να πιάσω κουβέντα με αυτούς που συχνάζουν εκεί γιατί βγαίνω από τα ρούχα μου με τις λαλακιες που λέγονται. Αν είναι εφικτό πες μας και εμάς να μάθουμε.

Η αγορά είναι ελευθερη κ ο καθένας πουλάει το οτιδήποτε όσο θέλει η όσο του χρειάζεται...
Ο καθένας κοιτάει την τσέπη του κ κάνει τις επιλογές του.....

Την δική μου γνώμη την εχω πει κ παλαιότερα...
Πράγματι ορισμένοι πουλανε τα φυσιγγια τους μαυρη λυσσα κ με υλικα...
Υπάρχει όμως κ μια παροιμια που λέει, "Απέξω από τον χορό πολλα τραγουδια λένε"..

Ας αναρωτηθούμε αν εμείς είχαμε το εργοστάσιο-καταστημα του Δορκα,lambro, Κυργια( με ότι αυτό συνεπαγεται από θέμα εξόδων, κόστος εξοπλισμού κλπ
)ποσο θα πουλαγαμε?

Και ποσο αν είχαμε μια βιοτεχνία(και παλι με οτι αυτό μπορεί να συνεπάγεται........)?

ΥΓ
Και για να μην παρεξηγηθω για οποιαδήποτε λόγο....
Οχι δεν θα δώσω τα χρήματα που ζητάει ο Δορκας για ένα κουτί τσιχλοφυσιγγα, αλλά σκέφτομαι λιγο κ την άλλη πλευρα.....

Αν ρίχνεις τόσα λίγα πάρε hit σταθερή αξία.Αλλα οντως η Δορκάδα θα καταστραφεί από μονη της στο τέλος έχει φτάσει τα φυσίγγια της στο θεό.
Όσο θυμάμαι τη πολύχρονη κυνηγ. θητεία μου, χρησιμοποιούσα σχεδόν αποκλειστικά και για όλα μου τα κυνήγια φυσίγγια της Δορκάς, κατά κόρο τα neo velox 33gr και τα ασύγκριτα μαλλινόταπα 2001. Τότε ήταν ανταγωνιστικά (οικονομικά) και βλητικά άριστα. Από όταν έσφιξαν τα πράγματα όλοι στραφήκαμε σε κάτι οικονομικότερο.
Επιπλέον οι βολές μου είναι πια μετρημένες (400-500 /χρόνο) και χρησιμοποιώ 3-4 τύπους φυσιγγίων. Τα Hit 8 δεν τα δούλεψα ποτέ. Αν είναι όπως λες σταθερή αξία θα πάρω 4-5 κουτιά κι ας δώσω 5 € παραπάνω. Για τους φίλους που ρίχνουν 5 φορές περισσότερα ΟΧΙ με τίποτα. Η Δορκάς είναι πλέον εκτός αγοράς.

Παλιές παρτίδες ,Όσο για το Ρουμελιώτη παίζει έξυπνα ότι το κέρδος έρχεται από τη μεγάλη κατανάλωση βγάζει λιγότερα λέμε εμείς αλλά δεν χάνει γιατί πουλάει πολύ περισσότερα και άρα κάνει και αγορές πολύ μεγαλύτερες και σε χαμηλότερη τιμή και έτσι δουλεύει σαν σωστός επαγγελματίας για το συμφέρον όλων .Η Δορκάς χρόνια έχει που πουλάει ακριβά τώρα επειδή είναι εργοστάσιο και όχι βιοτεχνία μήπως κάνει χοντρεμποριο αλλού και δεν τη νοιάζει η ενχωρια αγορά εξαλου λιγοστεψαμε αρκετά.

Πατρίδα καλησπέρα νομίζω γιατί είχα πάρει κάποια 206 33γρ αυτό το βγάζει η nsi μόνο γιατί πάρτη της ενώ τα άλλα 32γρ.τα έφερνε ο Καλκατζακος σαν δικιά του εισαγωγή και να λέω με πάσα επιφύλαξη. Άντε να ξεκινήσει να βρεθούμε στο γνωστό μέρος.
Καλησπέρα και σε σένα πατρίδα.
Αν και για σοβαρούς προσωπικούς λόγους πιθανότατα να χάσω τον πολύτιμο Οκτώβρη, πραγματικά ανυπομονώ να βρεθούμε στο γνωστό ή άλλο μέρος.
Ας είμαστε σε επαφή.

Επίσης έχω και άλλη απορία. Γιατί ο Κυργιας πουλάει τα ναβαρο 30 9,10 και ο Λεκκας τα ίδια δύο (2) ευρώ χαμηλότερα????
Αν ο Κυργιας πουλήσει λιανική φθηνά ποιος θα τον βάλει στο μαγαζί του .Ο Ρουμελιώτης απ' ότι κατάλαβα πουλάει κατευθείαν στον καταναλωτή και δεν μεσολαβεί κατάστημα.Στο κατάστημα του έχει χαμηλές τιμές στα φυσίγγια των άλλων εταιριών που εμπορεύεται;

Ναι ρε συ Τάσο συμφωνώ. Ο Δορκας είναι βιοτεχνία η μαγαζί ή και τα 2?
Βιοτεχνία δεν την λες Δημήτρη, εργοστάσιο θα μπορουσες να το πεις...
Στο λέω γιατί ειχα δει DVD με τον χώρο εσωτερικα ,αν κ φαίνεται κ από εξω......
Λέγοντας κατάστημα εννοουσα ότι αντιπροσωπευει κ αλλά προιοντα.....
Μηχανές, υπολογιστές, βλητικος σταθμος, έγκριση cip, προσωπικο...

Εδώ υπάρχουν "μικροί" που πουλανε ακριβά πλεον........

Επίσης έχω και άλλη απορία. Γιατί ο Κυργιας πουλάει τα ναβαρο 30 9,10 και ο Λεκκας τα ίδια δύο (2) ευρώ χαμηλότερα????
Δεν το ξερω κ δεν είναι ο μονος...
ίσως γράφει μια υψηλή τιμή για να μην ξέρει ο ιδιώτης ποσο πουλαει, η για να μην τον περνει τηλ....

Το σίγουρο είναι οτι ο Λέκκας(και ο κάθε Λέκκας) αγοράζει μεγάλη ποσοτητα συν ότι όλοι αυτοι τα καταστήματα έχουν κατά νου σαν πελατες κ οχι εμάς.........

Η αγορά είναι ελευθερη κ ο καθένας πουλάει το οτιδήποτε όσο θέλει η όσο του χρειάζεται...
Ο καθένας κοιτάει την τσέπη του κ κάνει τις επιλογές του.....

Την δική μου γνώμη την εχω πει κ παλαιότερα...
Πράγματι ορισμένοι πουλανε τα φυσιγγια τους μαυρη λυσσα κ με υλικα...
Υπάρχει όμως κ μια παροιμια που λέει, "Απέξω από τον χορό πολλα τραγουδια λένε"..

Ας αναρωτηθούμε αν εμείς είχαμε το εργοστάσιο-καταστημα του Δορκα,lambro, Κυργια( με ότι αυτό συνεπαγεται από θέμα εξόδων, κόστος εξοπλισμού κλπ
)ποσο θα πουλαγαμε?

Και ποσο αν είχαμε μια βιοτεχνία(και παλι με οτι αυτό μπορεί να συνεπάγεται........)?

ΥΓ
Και για να μην παρεξηγηθω για οποιαδήποτε λόγο....
Οχι δεν θα δώσω τα χρήματα που ζητάει ο Δορκας για ένα κουτί τσιχλοφυσιγγα, αλλά σκέφτομαι λιγο κ την άλλη πλευρα.....
Για τελευταία φορά και μόνο γιατί είναι Ελληνικά χέρια θα θα πάρω 4-5 κουτάκια.

Μας έφτασαν σε ένα σημιο να ψάχνουμε τα οικονομικότερα προϊόντα… έτσι και στα τσιχλοφυσηγγα … εγώ που ριχνο σε μια κακή χρόνια κοντά στης 2 κούτες 20σαρες…σαφος δεν θα Πάρο τσιχλοφυσηγγο με 9 € το κουτι όσο καλό και να είναι…όσο για τον ρουμελιοτη παντα είχε τα οικονομικότερα φυσηγγια και ο αντρεας και πρειν ο πατέρας του το έχουν με αυτό το θέμα… πουλούν ποσοτητα χωρίς εκτωση στην ποιότητα… είναι για γέλια η τιμες 11,5€ το κουτι τα 32/33γρ

Όλα είναι για γέλια στη χώρα μας από πλευράς τιμών αφού οι νόμοι του κράτους που ψηφίζουν οι πολιτικοί και οι πολίτες βρίσκονται σε μια συνεχή διαμάχη στυλ(πλιάτσικου),ποιος θα πρωτοκλεψει τον άλλον άρα είμαστε σε σημείο το έντιμο και ηθικό να το βλέπουμε ως κατόρθωμα .Αγοράζουν 20€ το τσουβάλι το αλεύρι και πληρώνουμε 1€ τα 350 γρ ψωμί και εσύ λες για τα φυσίγγια (είδος πολυτελείας) το καταντησανε όπως και το κυνήγι.Αφου έχουμε γεμίσει ανεμογεννήτριες και το ρεύμα συνεχώς αυξάνεται κιόλας δηλ που εξυπηρετούν εκτός από το νακονομουν 5 νοματαιοι θα μάθουμε και ξαναγράφω (πλιάτσικο)είναι ο νόμος της χώρας.

Back