Μπορείς να με πεις και έτσιΡε ο θοδωρής είσαι;
Μπορείς να με πεις και έτσιΡε ο θοδωρής είσαι;
πηρες τηλεφωνο?
Παρε τηλ, κ οπλισε ενα κλειστρο κοντα στο ακουστικο.....Μπα, με αυτά που διάβασα για τον συγκεκριμένο, δεν μπήκα καν στον κοπο
100αδα γεμισμένα με drago πολυ τίμια και δοκιμασμένα 30€, και μετα τα junior με granular γύρω στα 8€ το κουτι αν δεν έχουν παρει αλλη αύξηση.πηρε κανενας φετος τα rocket να ξερουμε τιμες?
ευχαριστω σακαρε!στα στελνει στην σαμο?100αδα γεμισμένα με drago πολυ τίμια και δοκιμασμένα 30€, και μετα τα junior με granular γύρω στα 8€ το κουτι αν δεν έχουν παρει αλλη αύξηση.
Ναι φιλε εννοείται και κανει και ευκολίες ο Κώστας ειναι επαγγελματίας φιλε εγω ειμαι πολυ ευχαριστημένος.ευχαριστω σακαρε!στα στελνει στην σαμο?
Που ειναι ο Χρηστάρας @PredatoZ να απαντησει.Παιδιά για τα NSI DUE 28gr στη τσίχλα, εχεται κάποια άποψη-εμπειρία;;;
Θα τα ρίξω φέτος με το Β525.
ριχτα αφοβα ,πολυ καλα,στα μπασιματα κλεισε λιγο το τσοκ.Παιδιά για τα NSI DUE 28gr στη τσίχλα, εχεται κάποια άποψη-εμπειρία;;;
Εσυ οτι και να ριξεις με το b525 θα βαρας παντα.Αυτο το φυσιγγιο ειναι κορυφαίας εταιρειας .Παιδιά για τα NSI DUE 28gr στη τσίχλα, εχεται κάποια άποψη-εμπειρία;;;
Από πρωταθλήματα στην ΓΑΔΑ.και κύπελα !!!
Παιδιά για τα NSI DUE 28gr στη τσίχλα, εχεται κάποια άποψη-εμπειρία;;;
Πολύ καλό φίλε! Στην άρχη το είχα πάρει στραβά, αλλά μόλις το βρήκα δεν το άλλαζα.Τελείωσε η δεκάδα και μου κακοφάνηκε...
Ναβαρο. Το άλλο άστο καλύτερα...Γνωμη για lambro tordo πορτοκαλι και navaro 30gr
Νavaro 30 στην προκειμενη περιπτωση...απο Lambro Tordo καλυτερα το 30αρι.Γνωμη για lambro tordo πορτοκαλι και navaro 30gr
Σε τι καιρο αποδιδουν καλυτερα;Νavaro 30 στην προκειμενη περιπτωση...απο Lambro Tordo καλυτερα το 30αρι.
το πορτοκαλι παει καλυτερα με κρυο καιρο με καλο καιρο θα εχεις ζωντανα ,ναβαρο 30 το ριχνεις παντου εκτος παγου .Γνωμη για lambro tordo πορτοκαλι και navaro 30gr
Το τορντο 30 δουλευει ωραια κ με ημερες με νορμαλ υγρασια (Μ.Ο. 70-75%) στο κρυο πσει ακομη καλυτερα σχετικα...τα Navaro με ηπιο καιρο επισης...τωρα λογο psb που θα προβαρει, ισως γινει κ καλυτερο.Σε τι καιρο αποδιδουν καλυτερα;
.τωρα λογο psb που θα προβαρει, ισως γινει κ καλυτερο.
ναι ισως!ισως